У Львові буде дельфінарій?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 7 жов 2009.

1. Sceptic

Sceptic Member

Не просто "здирство грошей", а ще й знущання над тваринами...

• Подобається Подобається x 3
  2. Beilisma

Beilisma New Member

Якщо враховувати все те, що треба тваринам, то виходить знущання.о_О

По місту розклеєні афіші про дельфінарій. Може хто сьогодні був?Нині мав бути виступ дельфінів. Скільки білети коштують і де можна придбати? Варто йти на те шоу чи ні?

Останнє редагування модератором: 24 лис 2009
  3. Sceptic

Sceptic Member

Колективне звернення стосовно дельфінарію на вул. Науковій у Львові
    http://wp.me/pGfeG-e

• Подобається Подобається x 1
  4. syavych

syavych копач

Та йой, вже вчора відбувались шоу вовсю... За участю дельфінів звісно :pardon:

5. Sceptic

Sceptic Member

Я вважаю, що цей лист всім адресатам було відправлено вчасно, більш того відправку продублювали на e-mail-и, але 25-те відбулося, тому підписанти вирішили листа оприлюднити...

• Подобається Подобається x 2
  6. Sceptic

Sceptic Member

Невмілі артисти пантрували за харчами
    Дельфінів в львівському шапіто троє. Один із них під час шоу чемно виконував накази: носив туди-назад м'ячики, крутив на мордочці акробатичний круг, стрибав, словом, виконував всі ті позбавлені сенсу дії, які повинен виконувати дельфін, що вже ніколи не побачить моря, аби отримати корм... Другий натомість виконував накази через раз і неохоче - складалося враження, що тварина, чи то знесилена від голоду, чи просто втомилася від такого життя - дельфін постійно забував про шоу та трюки, повертався до тренера, не виконавши завдання і чекав із надією на рибинку. Лише коли тренер вкидав крихітну рибку поблизу м'ячика - дельфін по дорозі за кормом пригадував про завдання і приносив таки м'яча. Третій дельфін, як сказав про нього ведучий шоу - "щойно вчиться". Під час шоу тварина постійно намагалася виконати трюк, хоча це йому і не вдавалося або виходило абияк. Однак дельфін зовсім не боявся виглядати невдахою і докладав максимум зусиль, адже за це йому кидають їжу... загалом, молодого дельфіна шкода найбільше. Адже, він, бідолаха, ще не знає, що таким буде все його життя.

http://ratusha.lviv.ua/delfinu_v_stakani.html

• Подобається Подобається x 6
  7. zippo

zippo Well-Known Member

Ги, а мені в середу пощастило пониряти з аквалангом з тими дельфінами, тут я все розписав http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=1359 (там і фото і супер позитивне відео) А що до баталій навколо цих чудесних тваринок, і їх умов, ось що я скажу. Їм там абсолютно не зле. Говорив із власником того цитрку та їх дресерувальниками, якщо коротко то всі європейські норми там дотримані аж забагато і кормлять їх там добре, і вода чиста, (кожних кілька днів той басейн чистять дайвери). Апаратура за кулісам мене вразила, все на рівні, як у нашому аквапарку.
    Беззаперечний аргумент який свідчить що їм там нормально і вони в настрої можна глянути з відео, http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=1360 тому що, ми з ними підводою досить прикольно дурачилися.

8. Sceptic

Sceptic Member

Oсь щє одна цитата від автора цьго допису: А тепер по суті...
    З ким саме з власників Ви розмовляли? Дуже цікаво...
    Ви в них не спитали звідки дельфіни? Хоча Вам можливо байдуже...
    Вам розповіли про якісь міфічні європейські норми, якіх не існує в природі, а ви вуха розвісили...
    І трохи про чисту воду... Можете з сьогодні почати вживати чисту -дистильовану...

9. Summer

Summer Well-Known Member

гарно все написано, гарні фото, але мені дельфінів шкода....

• Подобається Подобається x 4
  10. zippo

zippo Well-Known Member

Це з прислів'я, малось на увазі поєднати приємне з корисним, тобто спробувати дайвінг DSD і поплавати з тими тваринками.

Що до лапші на вухах. Я сказав те, що знав, я не являюсь експертом і вникати в усі тонкощі законодавства норм і так далі мені не хочеться. На те є спеціальні люди за що їм платять гроші. Фактом є те, що вони працюють і приносять дітворі радість.

Дякую. Звісно, що ідеальних умов ніде крім моря не буде, але чомусь ніхто не жаліється, що у когось є собака як мале теля і живе воно в квартирі, чи наприкад тримають котів які на вулиці гуляли пару раз в житті.

11. Sceptic

Sceptic Member

Онлайн - петиція

Повний текст за лінком: http://www.petition.org.ua/?action=view&id=245324
    Читаємо, приєднуємося!

12. Summer

Summer Well-Known Member

сильні морози, думаю як там дельфіни в тому наметі....

13. zippo

zippo Well-Known Member

Summer, дельфіни ж не сидять як глядачі в залі :))) а водичку ж підтримують сталої температури.
    Перед новим роком ми знову з ними пірнали. Невеличке відео 18.4 мб

14. NIK

NIK Well-Known Member

Сам був неодноразово в київських дельфінаріях - дельфіни справили враження зовсім не голодних і не холодних. Дельфін дуже ніжна тварина - легко хворіє, тому за ними дуже слідкують..... І за їжею і за температурним режимом....

15. Sceptic

Sceptic Member

Тільки водичку підігрівають саме для пирнальників та плавців, дельфінам 24 градуси ні до чого. А клімат у Львові далеко не морський.

а де твій аватар? :)