Відповідь: У Львові буде аквапарк можна брати, але потім, коли всі купаються їх непонятно де залишати...(фотік і мобілку)
Відповідь: У Львові буде аквапарк ви такий приколіст,я просто вмираю зі сміху.... Додано через 1 хвилину Ірено, а ви малого не фотографували? чи знову соромитесь фотки показувати...
Відповідь: У Львові буде аквапарк Я брала тільки капці, і то їх десь залишила, полізла у воду і забула за них.. Не буду ж постійно їх за собою таскати! То на гірку, то на стіну, то в джакузі.. А решта речей не знадобилась! Туди ж ідуть таляпатись і відпочивати!! А рушничок і решта речей залишились в роздягалці..
Відповідь: У Львові буде аквапарк в аквапарку не фотографувала, бо в мене фотоапарат великий (бандура ціла)... вже сотню раз казала ,що треба мильницю купити.... Додано через 50 секунд в мене десь є фотки з відкриття того аквапарку, як знайду - повішаю
Відповідь: У Львові буде аквапарк Судячи з фотографій, Джамшути і Равшани до 1 травня навряд чи встигнуть...:rolleyes: фото за 12.03.08 фото за 03.04.08
Відповідь: У Львові буде аквапарк Тре буде показати фотки аквапарку з Коблево, може комусь буде цікаво.там в тому році тільки відкрилинаприкінці літа.Сестра була, казала, що 8 годин пролетіли непомітно.Вартість 160 гр з 10 до 18 год.з людини
Відповідь: У Львові буде аквапарк Будем цього літа там, обов"язково навідаємся. Хоча, 160 гр. дорогувато як для України. В Болгарії 15$ за цілий день. Цікаво яка у львівському аквапарку ціна буде.