Відповідь: У Львові буде аквапарк А чулисте жи греки будут у нас Сихів перебудовувати? Нє? Міська влада повідала нам же вона сі на тому не спине... То є самопоміч.... шляк би трафив, нє?
Відповідь: У Львові буде аквапарк я також була там неодноразово) Гідромасаж справді супер! Джакузі мені дуже сподобалось. де там сауна не знаю(( Пробувала всі гірки!!! Не могла не спробувати, такий екстрим) І ще дуже сподобались алкогольні коктейлі в барі, особливо з текілою хороший, називається - Чай з тіхуани. Поїздка в цей аквапарк приносить море задоволення і позитивних емоцій. незважаючи. що треба в машині 2 години провести, заки зі Львова доїдеш))) Додано через 33 секунди в якому плані?
Відповідь: У Львові буде аквапарк В мене чоловік сам з Тернопільщини, а в аквапарку ніразу не були(вже рік збираємось)!!! Дівчата,а розкажіть які там ціни? Гідромасаж,джакузі,сауна,бар - це все окремо оплачується? А в мене чоловік не вміє плавати, він там не втопиться??? Оплата погодинна чи як? Ну розкажіть все шо знаєте... Додано через 2 хвилини Я бачила по телевізору і розказували що планується забудова Сихова. Говорилось про ту зону біля церкви,Арсену і про той ліс що на задньому плані. Але то всьо ше вилами по воді писано!!!
Відповідь: У Львові буде аквапарк аа....мені давно друг розповідав, що там планується побудова кінопалацу. закритоъ ковзанки і комплексу розваг. Проте був судовий процес з стоянкою біля Арсену, так що будівництво затягується... А щодо забудови і вирубки лісу не знала(( Додано через 2 хвилини окремо оплачується тренажерний зал, солярій, бар.... джакузі...то голосно сазано)))але входить в вартість. про сауну там вперше чую...але може є.... значить на вихідні вхід був 25 грн з людини, якщо береш 2 години то третя здається безкоштовно.... далі, в барі можна замовити піццу чи салат. Проте н ераджу. бо вони то заовляють десь в кафе, і поки роблять та доставлять пройде більше години. Дуже раджу різні коктейлі.....їх там величезний вибір. Вартість від 15 і до....100 грн з чимось. На любий смак і вибір.
Відповідь: У Львові буде аквапарк Ось що побачила коли вийшла з Антошки на Науковій Знаєте шось тим відкриттям в березні навіть не пахне:no: !!! ну то звичайно ІМХО
Відповідь: У Львові буде аквапарк Краще нехай пізніше, але щоб все на совість зробили, аніж поспішати і все зробити в стилі "косо-криво, лиш би живо".
Відповідь: У Львові буде аквапарк у прямому, хіба ви не чули скільки помпи було у міській раді, через ґазету Експрес таку лапшу рожевого коліру вішали, вона вух сі не тримала, а вони вішали й вішали.... Додано через 3 хвилини я кажу, метро - є, вода круглодобово - є, стадійон - є, аквапарк? - так скільки завгодно.... Сихів греки? та прошу дуже, а може море біля Львова? Та нема проблем!!!!! А шо там на дороги мєлочитися? Євро 2012? Та то як сємочкі.....
Відповідь: У Львові буде аквапарк Я також перший раз побачила виходячи з Антошки. І ця гірка мене таки вразила.
Відповідь: У Львові буде аквапарк І мене.. То при чому вона ще не добудована!! Цікаво порівняти з гіркою в Краківському аквапарку:
Відповідь: У Львові буде аквапарк З достовірних джерел стало відомо що ВІДКРИТТЯ АКВАПАРКУ переноситься на 1 ТРАВНЯ 2008 року. Свіжі фотографії завершення реконструкції і як працюють в поті чола бригади Джамшута і Равшана, завжди можна глянути ТУТ.
Відповідь: У Львові буде аквапарк Це ви про Львів чи Краків? Я ще в житті не була в аквапарку, тому дуже хочу спробувати все і одразу, хоча також дуже боюсь... а мені от цікаво мій чоловічок не вміє плавати(взагалі!) він в тому аквапарку не втопиться...
Відповідь: У Львові буде аквапарк Надійко, Любчику подарували рятувальний жилет, але він ще завеликий, то позичимо для Володі, якшо шось...
Відповідь: У Львові буде аквапарк була в аквапарку з малим (чоловіка як завжди не випхаєш) для дітей дуже класні гірки і малесекнькі басейни. для дорослих басейн глибиною 1,5 метра чи 1,8 щось таке (втопитися мабуть важко). Остап мій спускався з усіх гірок (навіть найвищих) але в нарукавниках, я щось не хотіла, то сиділа в барі. Там дуже тепло (усе з підігрівом) і чистенько (перш ніж увіійти -купа душових та дизінфекційних) ціни: від 25 гривень за годину для дорослих (можна 5 годин за 80 гривень)
Відповідь: У Львові буде аквапарк Ні, навіть я не втопилась, хоч і плавати не вмію і зростом у висоту басейну ) У Кракові в басейні є перегородки між доріжками для плавання (як на спорт. змаганнях з плавання), за них можна втриматись Добре, що я спочатку спустилась з гірки, а потім побачила як вона виглядає з вулиці :D Після того в мене з'явився страх, що я зупинюсь десь там в трубі і буду повзти вниз :D Хоча знаю, що там неможливо зупинитись..
Відповідь: У Львові буде аквапарк ну це вже добре! треба чоловіка крутити......він не хотів їхати бо боявся втопитись... і ще питання, а всі речі наскільки я розумію залишаються в роздягалці, а якісь шльопанці, рушничок, мобілку, фотік з собою можна брати?