У Львові буде аквапарк

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: У Львові буде аквапарк

А чулисте жи греки будут у нас Сихів перебудовувати? Нє? Міська влада повідала нам же вона сі на тому не спине... То є самопоміч.... шляк би трафив, нє?

• Подобається Подобається x 1
  2. Текіла

Текіла Member

я також була там неодноразово)
    Гідромасаж справді супер!
    Джакузі мені дуже сподобалось.
    де там сауна не знаю((
    Пробувала всі гірки!!! Не могла не спробувати, такий екстрим)
    І ще дуже сподобались алкогольні коктейлі в барі, особливо з текілою хороший, називається - Чай з тіхуани.
    Поїздка в цей аквапарк приносить море задоволення і позитивних емоцій. незважаючи. що треба в машині 2 години провести, заки зі Львова доїдеш)))

Додано через 33 секунди

в якому плані?

3. Nadijka

Nadijka мрійниця...

В мене чоловік сам з Тернопільщини, а в аквапарку ніразу не були(вже рік збираємось)!!! Дівчата,а розкажіть які там ціни? Гідромасаж,джакузі,сауна,бар - це все окремо оплачується? А в мене чоловік не вміє плавати, він там не втопиться??? Оплата погодинна чи як? Ну розкажіть все шо знаєте...

Додано через 2 хвилини
    Я бачила по телевізору і розказували що планується забудова Сихова. Говорилось про ту зону біля церкви,Арсену і про той ліс що на задньому плані. Але то всьо ше вилами по воді писано!!!

4. Текіла

Текіла Member

аа....мені давно друг розповідав, що там планується побудова кінопалацу. закритоъ ковзанки і комплексу розваг.
    Проте був судовий процес з стоянкою біля Арсену, так що будівництво затягується...
    А щодо забудови і вирубки лісу не знала((

Додано через 2 хвилини
    окремо оплачується тренажерний зал, солярій, бар....
    джакузі...то голосно сазано)))але входить в вартість.
    про сауну там вперше чую...але може є....

значить на вихідні вхід був 25 грн з людини, якщо береш 2 години то третя здається безкоштовно....
    далі, в барі можна замовити піццу чи салат. Проте н ераджу. бо вони то заовляють десь в кафе, і поки роблять та доставлять пройде більше години.
    Дуже раджу різні коктейлі.....їх там величезний вибір. Вартість від 15 і до....100 грн з чимось.
    На любий смак і вибір.

5. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Ось що побачила коли вийшла з Антошки на Науковій
    [​IMG] [​IMG]
    Знаєте шось тим відкриттям в березні навіть не пахне:no: !!! ну то звичайно ІМХО

• Подобається Подобається x 3
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Краще нехай пізніше, але щоб все на совість зробили, аніж поспішати і все зробити в стилі "косо-криво, лиш би живо".

• Подобається Подобається x 4
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

у прямому, хіба ви не чули скільки помпи було у міській раді, через ґазету Експрес таку лапшу рожевого коліру вішали, вона вух сі не тримала, а вони вішали й вішали....

Додано через 3 хвилини
    я кажу, метро - є, вода круглодобово - є, стадійон - є, аквапарк? - так скільки завгодно.... Сихів греки? та прошу дуже, а може море біля Львова? Та нема проблем!!!!! А шо там на дороги мєлочитися? Євро 2012? Та то як сємочкі.....

8. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Скоріше би:radist:

9. Радість

Радість Well-Known Member

Я також перший раз побачила виходячи з Антошки. І ця гірка мене таки вразила.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І мене.. То при чому вона ще не добудована!! :)
    Цікаво порівняти з гіркою в Краківському аквапарку:

11. zippo

zippo Well-Known Member

З достовірних джерел стало відомо що ВІДКРИТТЯ АКВАПАРКУ переноситься на 1 ТРАВНЯ 2008 року.
    Свіжі фотографії завершення реконструкції і як працюють в поті чола бригади Джамшута і Равшана, завжди можна глянути ТУТ.

• Подобається Подобається x 2
  12. Ольга

Ольга Well-Known Member

я бачила гірку... ой не знаю чи полізу я туди колись...

13. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Це ви про Львів чи Краків?

Я ще в житті не була в аквапарку, тому дуже хочу спробувати все і одразу, хоча також дуже боюсь... а мені от цікаво мій чоловічок не вміє плавати(взагалі!) він в тому аквапарку не втопиться...

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Надійко, Любчику подарували рятувальний жилет, але він ще завеликий, то позичимо для Володі, якшо шось...:) :) :) :) :) :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Nadijka

Nadijka мрійниця...

:D :D :D :D :D :D :D :D

16. Ірена

Ірена Well-Known Member

була в аквапарку з малим (чоловіка як завжди не випхаєш) для дітей дуже класні гірки і малесекнькі басейни.
    для дорослих басейн глибиною 1,5 метра чи 1,8 щось таке (втопитися мабуть важко). Остап мій спускався з усіх гірок (навіть найвищих) але в нарукавниках, я щось не хотіла, то сиділа в барі. Там дуже тепло (усе з підігрівом) і чистенько (перш ніж увіійти -купа душових та дизінфекційних)
    ціни: від 25 гривень за годину для дорослих (можна 5 годин за 80 гривень)

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні, навіть я не втопилась, хоч і плавати не вмію і зростом у висоту басейну :)) У Кракові в басейні є перегородки між доріжками для плавання (як на спорт. змаганнях з плавання), за них можна втриматись :)

Добре, що я спочатку спустилась з гірки, а потім побачила як вона виглядає з вулиці :D Після того в мене з'явився страх, що я зупинюсь десь там в трубі і буду повзти вниз :D Хоча знаю, що там неможливо зупинитись..

18. Nadijka

Nadijka мрійниця...

а по тих гірках тече вода?

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

тече

20. Nadijka

Nadijka мрійниця...

ну це вже добре! треба чоловіка крутити......він не хотів їхати бо боявся втопитись...
    і ще питання, а всі речі наскільки я розумію залишаються в роздягалці, а якісь шльопанці, рушничок, мобілку, фотік з собою можна брати?

а де твій аватар? :)