Спілкувався із офіцерами, які були на тих навчаннях і все бачили своїми очами. Ракета президента попала в ціль. Що "попало" в озеро для всіх таємниця...
Може показали нову розробку... Маю знайомого, який займається системами наведення, я дуже не вникав, але вони там шось покращили.
Україна тоді піддалася на багатоголосий лемент. Натомість проведена в 2008-2010 роках з ініціативи Міноборони України додаткова експертиза Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) зробила висновок про те, що літак Ту-154 не міг бути збитий українською зенітною ракетою в 2001 році.
Я вже так собі подумав, що то, що гахнуло в грушівському озері могло бути діло рук "доброжелатєлєй", які намагаються посварити Польщу і Україну перед вступом в ЄС. Тобто недолетіла 3 км до Польщі....
Я знав, що грушівсььке озеро велике, але щоб там аж підводні лодки ходили, ще м не чув. ---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ---------- Фігня. Якби хтось хотів таке зробити, ракета б долетіла, там також не профани. А три км. це велика відстань. І тому це виключено. якби вона перетнула кордон, і загулиб жителі Польщі, сирена би завила, не на довго, але завила б.
Під Броварами свого часу теж попала в ціль. Кузьмук навіть нагороди вручив.)))) Наші кінітіпці тоді гарно там постріляли)))
Півтори тисячі військових і сила силенна коресбандюг бачили на свої очі, як ПТКР попала в ціль. Але це фсьо фігня. Головне, що якась брехлива шавка пИсьнула про президента-бракон'єра, а інші короткорозумові цю брехню сіють нетом....
я б не був настільки впевнений. В Росії чимало вояк, які знають цей полігон, знають яка зброя там є. Не виключено, що знають те, чого не знають теперішні офіцери, що на полігоні. А те, що недолетіло... хіба тут справа у профанах? Могли дати маху і все.
Дали маху? Ну-ну... Ви знаєте, як вираховується все на карті? Навіть я, маючи нормальну мапу, не зміг би помилитись на 3 км. Загалом все вичислюється до 10 м. Ви просто недооцінюєте людей.
Гм.. Василю, розумію, Янукович ваш корєш... Але скажіть, хто звільнений/наказаний за таку халатність? Де президент? Втік до Києва і все? А якби загинули люди, що тоді? Якщо б президент когось наказав, ми б знали винного, а якщо президент нікого не наказав, значить він сам в тому винен. Бардак в армії, хто назначав головнокомандуючого? піп?
Миху, за яку халатність? Четверовий "Експрес" взагалі розписав, що по селу вальнули залпом. Вибухало і в лісі, і у водоймі, вибивало шибки і відкривало пластикові вікна-двері. Але підтверджень цьому немає Високий замок. Захід.нет Будуть докази, будуть винні.