У Грузії таки вийшло

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 21 бер 2012.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Потрібно, чи не потрібно, а нічого з цим не поробиш. В більшості західних демократичних країн одна партія, чи один президент не затримується у владі більше 5-8 років. Це такий закон суспільства, можна сказати. Грузія йде таким шляхом і проводить чесні демократичні вибори. На них народ не задоволений власним життям обирає опонентів діючої влади. Все як в Англії, чи Франції.
    І, так, у недорозвинених країнах без традицій свободи слова, шляхом демократії до влади легко можуть прийти ті, хто бажає її знищити і сісти правити країною авторитарно. Як давно сталося в Білорусі, коли там обрали Лукашенко. Як тепер в Україні, коли совкове бидло обрало Януковича. Але ж, якщо народ таке дозволяє, то засобів від цього немає, єдиний засіб це подібне подібним - відміною виборів та знищеням опозиції, але яка тоді різниця ? Різниця є в Україні, де я б віддав перевагу націоналістичній диктатурі, яка хоч вичистила б країну він "друзів Росії", якщо є загроза встановлення совкової диктатури, типа партії ригионів.
    І я сподіваюсь, що активний політичний процес піде Грузії на користь.

2. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Как всегда новые политические фигуры обрастают мифами, им приписываются различные уникальные качества, а порой и просто неправдивые факты из их биографии. Биографии возможно сейчас не следует касаться, но в СМИ звучит информация о том, что господин Иванишвили вывел свои активы из России и теперь может спокойно вести независимую политику от России и является недосягаемым для Путина. Здесь следует заметить, что это неправда. У господина Иванишвили есть активы в России и в других странах СНГ и причем весьма развесистые. Если кому то кажется что президент Путин об этом ничего не знает, то это большое заблуждение.

Несколько столичных банков работают с активами принадлежащими Иванишвили, так же на Украине есть часть активов в нескольких банках, в том числе в Банк Первый( бывший УБРП). В России часть активов остались у господина Иванишвили после продажи Металлоинвеста Алишеру Усманову. Так же господин Иванишвили владеет крупным пакетом в Газпроме. Это малая толика того что у господина Иванишвили есть, но перечислять не имеет смысла. Главное в этом было лишь показать то, что господин Иванишвили «несвободен».

3. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

А иногда задумайтесь хоть чуть, Любые действия любого можно истолковать как провокацию. А здесь просто, не удалось повесит нападение значит провокация. %-)

4. forester

forester Well-Known Member

Это заслуживает бурю оваций...
    Простите, а.... как именно Саакашвили "спровоцировали" на действия, если и одна и вторая сторона признавали, что на месте границы уже давно велась вялотекущая перестрелка? Что же такое случилось накануне 08.08.08. что вдруг спровоцировало грузинского президента на применение "Града" по жилому городу? Начавшиеся олимпийские игры?
    Конечно обычная. В смысле широко распространённая подлость, частенько используемая политиками.

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Российские войска вошли в Цхинвал - вот и провокация.

6. pes

pes Well-Known Member

полностью согласен

7. Gidra

Gidra Well-Known Member

Понеслась....по кочкам... Те, кого недолюбливали при Саакашвили, становятся " любими друзями " скромного грузинского миллиардера.....

8. ostrov_mike

Ваш муж начистил вам физиономию потому что вы спровоцировали его зайдя на кухню где он хлестал самогон. :))

9. pes

pes Well-Known Member

Вы хам, сударь.

10. ostrov_mike

Иногда бываю, я такой разный.;)

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Это не про меня. :)

12. ostrov_mike

И даже не про вашего мужа. ;)

13. pes

pes Well-Known Member

PS. меня тут регулярно банят с формулировкой "за хамство";
    так вот, я думаю- банящие просто не знают что это такое...
    в этой связи считаю нужным отметить, что mike любезно предоставил нам пример чистого, дистиллированного хамства...
    (банить его не надо- хай живе та воняе)

14. forester

forester Well-Known Member

Есть люди: величава и чиста
    их личность, когда немы их уста;
    но только растворят они уста,
    на ум приходят срамные места
    (с)

15. Тільки що придбав "Тиждень". Читаю. Там є стаття Вахтанга Кіпіані, думка якого для мене по ситуації в Грузії дуже цікавила. Не виходило поспілкуватись з ним у Фейсбуці та тепер надолужую через тижневик. Не буду переповідати зміст статті, дам тільки назву - "Демократія виграла - Грузія програла".
    ЗІ Тижневик №40 за цей рік. Кому цікаво, купуємо, читаємо та підтримуємо українські ЗМІ.

16. pes

pes Well-Known Member

просто Вам и мне они на ум приходят в разных ситуациях...
    Вам- когда кого-то надо замочить из холопства/холуйства...
    мне-... не Вашего ума дело))

17. olegp

olegp миється в бані

а в чем провокация? их об этот просили легитимные власти ЮО

18. Tan To

Tan To сын империи

Согласен, Конди Райс своими речами и НАТО всем миром, хм.

19. А от ще один висновок людини, яку я поважаю та прислухаюся до її думки. Тут я дещо незгоден з тим, що Грузія гине, але принципово мені важко заперечити тенденції, що йдуть на просторах СНГ не на користь наших країн.

[youtube]VRGc1cpalaY[/youtube]

20. Dovat

Dovat newsmaker

Саакашвілі задовольнив клопотання уряду Грузії про відставку

Глава держави Грузії Михайло Саакашвілі задовольнив клопотання уряду країни про відставку.

«За розпорядженням президента Грузії Михайла Саакашвілі, задоволено клопотання уряду про відставку. На підставі цього ж розпорядження на нього покладено виконання обов’язків до призначення нового уряду. Новий склад уряду Грузії буде представлений парламенту нового скликання у встановлені Конституцією терміни», – йдеться в заяві, повідомляє «РИА Новости».
    Нагадаємо, партія Саакашвілі «Єдиний національний рух» програла парламентські вибори 1 жовтня, отримавши 67 з 150 місць в парламенті.
    Коаліція «Грузинська мрія», очолювана мільйонером Бідзіна Іванішвілі, отримала в парламенті нового скликання 83 депутатських мандата. Іншим політичним силам, які брали участь у виборах, не вдалося подолати 5-відсотковий бар’єр, необхідний для проходження в парламент.
    У понеділок Іванішвілі представив список кандидатур на посади в новому складі Кабінету міністрів, який буде затверджений парламентом на першому засіданні приблизно 20-21 жовтня. До цього чинний Кабінет міністрів буде виконувати свої обов’язки під контролем коаліції, що перемогла.

а де твій аватар? :)