У чому сенс усього?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Athena, 2 вер 2009.

1. ovod

ovod Well-Known Member

і що ж Ви будете робити цілу вічність?

• Подобається Подобається x 3
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

За нього не переживайте. Він знає що буде робити в вічності. А чи знаєте ви??? Я ось догадуюсь:sad:...

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я не знаю...:sad:
    Я не знаю,навіть що зі мною за годину буде...
    А припускати...хм...:cowboy:
    От,прийшли з Зоряною з лісу..п’ю каву..
    А може мені зараз подзвонити єден замовник,шо я му троха роз’ємів назбирав...
    от,буду я їхати до нього,перебігатиму дорогу,а єден шофер не справицця з керуванням і розмаже мене по дорозі і буду гмирав з багаточисленними травмами...:sad:
    Або,виходитиму з під’їзду...а в нас на даху шось роблять...от..може звалицця мені на голову якась фіговина...і гмру зразу..:scratch_one-s_head:
    А може...а може...а...:sorry:
    ну не знаю я...:dntknw:
    добре тому,хто знає...:girl_angel:

4. ovod

ovod Well-Known Member

я теж догадуюся і думаю то буде досить цікаво, інакше померти можна з нудьги

• Подобається Подобається x 1
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

В чому сенс всього? Цікаве запитання, на яке неможливо дати однозначної відповіді. Принаймі мені. Сенс - то типу вигода, доцільність чи що мається на увазі?
    Я думаю, що скільки людей - стільки буде відповідей. І при тому в кожної людини сьогодні сенс в одному, завтра - в іншому. Але хіба то так важливо у всьому шукати сенс? Якщо шукати сенс в кожній справі, то так можна і багато чого хорошого чи потрібного не зробити, бо не всяка дія з людського погляду має сенс. Так можна і все життя змарнувати в пошуках сенсу.
    Потрібно просто ЖИТИ!!!

6. Yur

Yur Well-Known Member

Вічність. Якою є вона. Чи можемо пізнати її нашою уявою.
    Гадаю сповна пізнати не зможемо, так як не можливо на словах передати скажімо смак ковбаси.
    Хоча були такі (можливо й зараз є) котрі ще за земного життя мали можливість діткнутися вічного.

Не корисно хвалитись мені, бо я прийду до видінь і об'явлень Господніх.
    Я знаю чоловіка в Христі, що він чотирнадцять років тому чи в тілі, не знаю, чи без тіла, не знаю, знає Бог був узятий до третього неба.
    І чоловіка я знаю такого, чи в тілі, чи без тіла, не знаю, знає Бог,
    що до раю був узятий, і чув він слова невимовні, що не можна людині їх висловити. (2- Кор. 12:1-4)

Неможливо передати на словах відчуття нЕфізичні, котрі не сприймає наш слух, нюх, смак, зір, дотик.
    Утім, усі ті, кому Бог дарував таку можливість як і Павлу, говорять про невимовну радість, котру людина відчуває на Небесах. Така радість безмежно об'ємніша за радість земну.
    Десь був вичитав у когось зі святих такі слова, може не дослівно але, "що заради радости котра чекає людину на Небі, вартує ціле життя просидіти в підземеллі, де черви будуть точити тіло твоє".

А ті благі відчуття материнства синівства котрі ми боїмось втратити покидаючи цей світ, з торицею воздадуться на Небесах:
    А Ісус відказав їм: Поправді кажу вам: Немає такого, щоб покинув свій дім, або дружину, чи братів, чи батьків, чи дітей ради Божого Царства,
    і не одержав би значно більш цього часу, а в віці наступнім життя вічне. (Луки 18:29.30)

=========================================================

Ромку, знаю шо зробив тобі прикрість моїми словами.
    Але щиро кажу тобі, БІГМЕ матимеш радість, котру відчуєш у своєму серці!

7. Romko

на жаль..не є я настільки християнином...щоб віРити в те,що буде ТАМ..
    а ТУТ...надто багато болю....
    Тому...надіюсь,що там буде легше...а..може й гірше...
    Але...хоч якась зміна...

8. Locke

Locke невиправний реаліст

Я особисто хотів би мати радість не тільки колись (можливо) на небі, але і тут, тепер, на землі. Одне одному не суперечить.

P.S. І,до речі, інколи це вдається! :)

Після P.S. Часто мене щиро дивує песимізм окремих людей. Причому людей фізично здорових, людей без непереборних проблем. Чому вони так фанатично шукають щастя десь там, в іншому житті, в інших вимірах, на небесах тощо і не хочуть теперішнє життя зробити прекрасним і не помічають хорошого в нашому житті. Невже так подобається страждати. Це що - песимізм, релігійний фанатизм чи мазохізм?

Після Після P.S. Часто на Сихові біля реабілітаційного центру бачу компанію молодих людей - хлопців і дівчат на інвалідних візках. Ви не повірите, які вони життєрадісні, веселі, жартівливі. Коли дивлюся на них, то стає соромно за себе - я практично здорова (в порівнянні з ними) людина, а деколи допускаю депресію і невдоволеність життям.

Останнє редагування: 31 жов 2009
    • Подобається Подобається x 4
  9. Yur

Yur Well-Known Member

Абсолютно не суперечить. Боже Царство знаходимо у своєму серці!

10. Зануда

Зануда така зануда

Ромку! А може подзвонить замовник і заплатить купу грошей, а може виграєш в лотерею, а може дістанеш спадок, а може.. а може...а?
    От нічого позитивного, світлого, ніяких приємних сподівань. Тобі мусить подвійно тяжко житись на тому світі, бо мало тої біди, яка сталась, то ти ще й згущуєш фарби навіть без потреби і причини. Може трошка треба в соїй життєвій філософії щось поміняти?

• Подобається Подобається x 4
  11. Ярик

Ярик Well-Known Member

як варіант - шукати сенс цієї вічності.

12. Yur

Yur Well-Known Member

Варіант нормальний, адже часу на все вистачить :)

13. Romko

Умгу...
    шукати чорну кішку в темній кімнаті, особливо тоді, коли її там нема...

14. ovod

ovod Well-Known Member

тоді напевне тре закрити тему :) Що ж будете цілу вічність робити, якщо зараз його знайдемо :)
    І в цьому варіанті є один недолік: получається, що сенс знайти неможливо, бо що ж тоді будете робити решту частину вічності?

15. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

На мою субєктивну думку життя - це виробування, іспит так би мовити, а сенс життя полягає в здобутті вічного життя.

16. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

а кому воно непотрібне оте вічне життя що робити? ну не хоче хтось вічно жити і всьо, а тут тобі кажуть "тільки в тому сенс"... кумедно

• Подобається Подобається x 2
  17. Оленa

Оленa Well-Known Member

Людина часто не хоче, поки не спробує. :)

18. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

людина часто вже не хоче, коли спробує...

19. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

Сенс всього------ любити один одного, як Бог полюбив нас.
    Досягати любові.
    Любити Бога.
    перемагати зло добром.
    і т.д)))))))))

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

Кожна людина намагається покращити умови свого життя, а також реалізувати себе. Для цього вона працює і намагається зробити кар’єрний ріст, здобуває освіту, проявляє свої кращі якості і уміння.
    Коли Бог поселив Адама в раю, то дав йому завдання доглядати за раєм, тобто працювати. У вічності людина не буде бездіяльною і завдяки своїй діяльності буде переходити від слави до слави, від радості до радості.

а де твій аватар? :)