Бо це такий заскок. Людина сама не може пояснити, чому їй це не подобається, цього не хочеться, те остогидло. Просто так є. Комусь цікаво стрибати банджо-джампінг чи з парашутом, а комусь то абсолютно фіолетово. Комусь подобається побудувати, придбати, покрасуватись, а комусь мо' би й хотілось, але на середині шляху стає до лампочки і нецікаво. Фіг його знає, чо той Атени друг до всього збайдужів, аже для бізнесмена немає потолка, завжди є куди провадити свою експансію, хоч би на Марс чи Місяць. А він просто дрібний бізнесмен, рухатись є куди, а нашо? І ніхто не відповість. Не відповість, чому він ставить такі питання.
А в мене,нарешті з"явився...хм...сенс?...не знаю... Принаймі місце,куди виплеснути негатив. Ота стіна переді мною...оті безсонні ночі...приступи...тримаєш і безсилий допомогти своїй дитині...і хочеться,щоб оця стіна(по-іншому не назву) воплотилась в щось зриме...з чим можна боротись. Я знаю,що не зміню системи,що не поміняю природи,ні ментів,ні тих.кого вони прикривають...та прикладу всі сили,щоб довести справу до кінця. І піду до кінця. Незважаючи на погрози....
Люди - У чому сенс життя? Великий компютер - 42 (с) Путівник по галактиці для тих хто подорожує автостопом.
Сенс життя - полягає у тому,щоб робити це життя кращим !!!! Більше нічого ми "тут" не можемо зробити "доброго"
Зазвичай коли людина робить життя кращим сильно скорочується чисельність інших живих істот і продокується гори сміття.... ---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ---------- Та і для самої людини пошук комфорту завжди веде до слабкості...
Нажаль,є таке Але у тому і сенс,не "піддаватись",а по справжньому "старатись" Бо тоді б не було сенсу у моїх попередніх словах)
так і нема ---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ---------- Ніяка тварина не нагагається зробити на землі життя кращим. Вони просто існують. Чого це люди повинні намагатись це робить?
Наявність розуму ні до чого не зобов"язує. Це, я думаю, теж прояв егоїзму, коли людина намагається "дбати" про природу і робити життя "кращем". Бо не треба переоцінювать свої можливості)
Ось за це не переживайте. Далеко не кожен в теперішньому світі може цим похвалитись. Так виглядає, що наявність розуму - це розкіш, яку позволити може не кожен. Перечитуючи дописи на ЛФ завжди приходиш до такого висновку.
Десь бачив фільм про те як природа швидко сама очищується і саморегулюється ....от тільки потрібно прибрати людський вплив...
Теж бачив. Називається, Жизнь после людей. Через 300 років, тяжко без розкопок буде сказать, що люди взагалі існували.
Як і тут ,так і в попердніх ніхто навіть і не намагався щось зрозуміти Напрошується висновок,що і сенс життя так само-лиш для вигляду шукається У чому був прикол з "яблуками",ніколи не думали?! А комунізмом,"москалями",....деколи дуже вигідно прикриватись(
А який сенс у мандрівках у інші країни?.. - пізнати щось нове, пережити пригоди, винести для себе щось - навіть якщо ми цього не усвідомлюємо. І якщо вже взяв тур - то добути його до кінця, який сенс переривати подорож бо "не сподобалося" - а раптом западе в душу якась дрібничка наприкінці подорожі?.. Десь так напевне і з життям. Нам його дають - як квитки у мандрівку в розіграші-лотереї, кому яке.. і ми мандруємо життям. У кожного свій тур, і час в ньому можна провести по-різному, і винести з нього можна різне.. але добути треба до самого кінця.
..сенс життя полягає в задоволенні базових інстинктів.. -Трахнути по більше самок (бажано красивих) -Завести сім'ю і розмножитись.. -Захопити територію...помітити...і ганяти інших шоб не відібрали -Залізти вище всіх на дерево і там розглагольствувати про те чого добився в житті плювати на тих хто нижче і кидати шкірками від бананів ... -Навчитись чогось і стати найкращим мисливцем...щоб приносити найбільше м'яса,бути завжди ситим,купити саму круту тачку і щоб баби любили... Нема нічого такого що не робить в своєму житті поважаючий себе самець павіана або орангутанга....тільки рівень інший ))) ---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Десь читав що є гіпотеза така у вчених що всі живі організми це в першу чергу шлунки і статеві органи....а все решту повиростало тільки для того щоб добути більші їжі і ефективніше розмножуватись............ Їж і трахайся от і весь сенс
..і тільки старість, хвороба, творчість і потреби душі розставлять по місцям тварин і людей. Тварини своїх старих чи немічних не доглядають. "Закон джунглей. Каждый сам за себя."
Це все дуже складно, насправді простіше набагато: інстинкт продовження роду харчовий інстинкт стадний інстинкт цього достатньо, щоб людина мала чим зайнятися від першого до останнього дня свого життя.