Легальні наркотики - я згодна. Це усе бізнес. Я курила два роки. Останні місяці через мунштук. Там за один тиждень осідає десертна ложка смоли. І це були хороші сигарети. А у припогані дамські сигарети, які усі дівчата зараз смалять, підмішують "траву". Того вони такі й популярні. Коли я купувала сигарету - хтось обов'язково причепиться: "А які Ви сигарети курите? А ми пропонуємо Вам спробувати таку-то марку"
А красти у свого народу - це не жорстоко? А торгувати наркотиками? По-моєму, вони правильно роблять. Так хоч будуть боятися займатися подібними речами. Тюрма - не вихід. Можна і строк зменшити, і піти на амністію, і на лапу дати. Та й на утримання в'язнів треба гроші. А знаєте, я не проти, щоб і у нас розстрілювали за корупцію. Може, не всіх, але тих, хто вкрав найбільше.
Смертну кару звичайно треба повернути. Хоча б за наркоторгівлю та навмисне вбивство. Просто треба дуже уважно підходити до цього питання. У нас така країна, що під ту смертну кару підведуть і винних і невинних.
Прочитала сьогодні, що ПР збирається легалізовувати легкі наркотики: маріхуану та курильні суміші. Я ж казала, що і у нас може бути таке.
http://www.youtube.com/watch?v=IZwOcVRmVjQ Такий муз напрямок не дуже ціную ,але по темі брати слезяне співають і давно вже співають.
А у райському місці для растаманів - Голландії - все навпаки: Докладно - тут: http://tsn.ua/svit/gollandiya-zaboronit-prodazh-marihuani.html
"...Наркотическая война против русов разворачивается с новой силой. В ход пошли синтетические гадости, от которых люди сгнивают изнутри за полгода. Везут всё это к нам со всех сторон. А власть часто не пресекает это, а покрывает... Президент фонда «Город без наркотиков» Евгений Ройзман напугал URA.Ru. шокирующими фото..." Джерело
Легалізація коноплі : "за" і "проти" Імхо,від трави менше біди ніж від міцного алкоголю.Але за перше садять,а друге пропогують.Логіки нема. Якби травичку легалізували,то і обіг реальної наркоти би зменшився.Адже часто,ті хто продає коноплю починає "толкати" клієнтам героїн і т.д. А ви як думаєте ...
Не розумів ніколи в чому прикол коноплю курити, голова як бетонна і робити нічого вже не можливо, спати хіба шо. Так шо це для нероб усяких.
Горілляка - це зовсім інша справа. Вони подовжує добу, а не скорочує. а ганджубас вигадали десь на Карибах, де можна обдутися і валятися під деревом цілий день - тепло, банани самі падають.
Після горілки бадун,після ганджі нє.Хотя горілка деколи послабляє нєрвішки,а від травки можна получити завтик.
Горілка "розслабляє" нервову систему,коли та знаходится в стані напруження.Банально "напитися від горя".А від коноплі то відчуття "горя" стає бідовішим в раз так 10.
Ну потім розслабляє, а перше накручує. Взагалі всі наркотики діють в залежності від індивідуальних особливостей організму. Хтось в сауні може горіляку цмулити з задоволенням. В мене наприклад від нікотину взагалі ніякої залежності немає. Палив-палив, потім просто нецікаво стало в один день і перестав. Тепер не палю років 12. Спиртне п'ю тепер не по-нашому - кон'як або віскі розведені. Абсент не сприймаю, текілу не сприймаю. Що дійсно задоволення дає - кухоль холодного розливного пива літом.
Вітаю чехів, Парламент Чехии 7 декабря принял решение разрешить аптекам отпускать марихуану по рецептам. Купить можно будет как само средство, так и лекарства, изготовленные на его основе. Об этом сообщает Reuters. Читать полностью: http://top.rbc.ru/society/07/12/2012/835585.shtml ---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ---------- Марихуана взагалі повітрює мізки, так що після неї як наново народився. Такождобре впливає на апетит і на шлунок. Взагалі корисна річ.
Все "трохи не так". ) Закон ще має пройти сенатом (у Чехії двохпалатний парламент), та вже зараз його називають "популістичною дурницею", котра самим бажаючим лікуватись коноплею не дуже допомагає - продаватись буде тільки сертифікована та експортована з Голландії конопля, а курс лікування для середньостатистичного хворого буде коштувати 360 євро, що немало. http://www.legalizace.cz/