Ну, це вже як його використовувати. Спам звичайно зло, але якби він не давав результатів, то його б не було. І, якщо не користуватися пошуком, то в Твіттері буде видно лише дописи друзів.
Не думаю, що твіттер придумали глупі люди. Спам - і на твіттері спам. Якщо надмірно "пукати за рубель в церкві" (с) - виведуть і на твіттері. Нє?
Немає бажання з Вами сперечатися і в чомусь переконувати. Спробуйте покористуватися і висновки самі робіть.
хм. американці від цього сервісу просто в захваті. мені він якось байдужий. а на рахунок практичного використання - те саме, що в і будь-якому іншому маркетингу - отримуєш підпищиків і розповсюджуєш свої повідомлення. наприклад, в америці є бізнес, який грунтується на наступному принципі: у них є машина, з якої вони продають різні речі, яка постійно міняє свою позицію. і позицію, де вона є цього дня передають про твіттері. кажуть, бізнес процвітає
десь рік тому, кажись ---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ---------- http://habrahabr.ru/blogs/twitter/68143/
І не тільки мені. А те, що про нього хтось не чув, то не означає, що він не відомий. Якщо погуглити, то можна знайти, лінки давати не хочу, бо тут по п'ятах з шваброю бігає самі знаєте хто. P.S. Поки писав, то лінк вже дали.
Просто реклама, це коли ви прийшли в рекламне агентство або напряму до власника сайту, платите гроші і отримуєте рекламу. А тут звичайний спам
Спам є масовою россилкою матеріалів рекламного змісту особам, які не бажають його отримувати. В Твіттері, якщо нема бажання, то просто видаляється особа, яка рекламує щось, зі списку свого. І Ви більше небачитимете, що вона там рекламує. Отже не спам. Реклама не обов'язково має бути платною.