Щодо ока, якби воно не було таке витрішкувате, а вії природні, а не невміло намальовані, то, може, би якраз був цікавий кадр.
І чо ви пристали? Нормальне око, на лице і увага не звертається. Не шедевр, але гарно. Може так і задумано - око виділити на фоні шкіри? І що, все має бути ідеальне і гладеньке?.. Fray, маєте ще гарні фото? Цікаво подивитись І ще питання, як Ви капельки фоткали?
В мому Кеноні є спеціальний режим Av - "приорітет діафрагми", щоб зменшувати кількість світла шо дає спалах, потім включив макро зйомку (і обов*язково з спалахом) працював з краном=))) Дякую, ну незнаю чи вони гарні але якісь маю)) Ні ніякого софту не використовував , то тіки фото))) Просто вмію юзати власний фот))
Я коротко. В пейзажах неоправдані завали. Також корекцію вертикальної перспективи попробуйте - часом дає більше ніж карявий ХДР. Ну і фанатизм у підписах: що не фото — то новий шрифт з новими «суперспецефектами» )))) ІМХО достатньо (і притому достойніше) ставити акуратним шрифтом копірайтик на шкалт 2008 © Fray. А різні кічові додатки на шкталт ВАСЯ-АРТ, або ЛЬОША-СТУДІО то моветон ще той... П.С. Доречі, класна камера Canon A610 особливо для макро. В багатьох моїх знайомих є і родичів, тож я теж бувало бавився макро: очима, мухами-жучками, квіточками і тп
Діло в тому що -Фрай - це нік, а фрайарт - це псевдонім(підпис)... Дякую за гарну ідею)) Да макро в ньому просто супер.. В центрі: ))) Ну тут взагалі не гарно
Саме тому я і висунув ту фотку, бо вона не вдала і буде більше коментарів та більш прокритикована тема))) Жвавіше стало))
Виставляти завідомо погану роботу... Я б очікував у глядачів втрати інтересу до автора, а не більшої цікавості. Зловживаєте увагою аудиторії і ще зізнаєтесь у цьому...