Творчество русских патриотов.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 19 січ 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]Так, ГРАНДЕ, краще б я вас ні про що не питала, тому що вийшло ще гірше, ніж було. :sad: Тільки в моєму "поганому" університеті нас дійсно не вчили ненавидіти цілі народи і країни. Цього ж самого ніколи не робили і мої батьки. Можете вважати це мінусом, для мене це однозначно плюс. На тому і ухвалимо нашу математику. [/OFFTOP]

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

[OFFTOP]Так Ви мене ні про що і не питали. Ви намагались мене якось присоромити, стосовно моїх особистих поглядів. Я в свою чергу, намагався Вам роз"яснити і обгрунтувати їх. От і все. стосовно Вашого Університету, і чого Вас там навчали. В залежності від років навчання. Уявляю собі яким "добрим справам" та "прогресивним поглядам" Вас навчили на катедрі історії, чи марксистсько-ленінської філософії.;)[/OFFTOP]

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Але "Військовий священик, хоч і належить до особливої групи духовенства, носить ту саму уніформу, підлягає тим самим вимогам, живе в тих самих бойових умовах, що й військові, і є повноправним членом підрозділу." Додам - без зброї.
    А в рясі та з автоматом міг бути тільки християнський збоченець.

4. tanna

[OFFTOP]Жах який! А ну швиденько викресліть мене із бабусиного віку! :)) В мої часи вже не було каФедри марксистсько-ленінської філософії.:ireful:[/OFFTOP]

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Кертис,
    а кто есть русский патриот? Ну, по каким критериям определяется.

6. ГРАНД

[OFFTOP]Викреслив. А катедра історії ж була?(Сподіваюсь це донецький ВНЗ);) Тоді уявляю чому Вас там навчали історики із прекрасного позавчора.[/OFFTOP]

7. tanna

[OFFTOP]Була. Нормально навчали не хвилюйтесь. Ви краще розкрийте таємницю на якій не донецькій каФедрі вас так принципово вчили писати - каТедра? :rolleyes:[/OFFTOP]

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

харківський правопис ;)

9. tanna

Дуже цікаво. :)) Тобто наш шановний пан ГРАНД ігнорує сучасний офіційний правопис української мови, віддаючи перевагу Харківському правопису 1927 року? Чи як?

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я теж ігнорую :)
    сучасний правопис недосконалий, його тре міняти :pardon:

11. ГРАНД

А ось творчість московських патріотів в Україні.

К друзьям на Оболонь...

Пять минут – и я на Оболони,
    Даже если в пробке весь Подол,
    Меня и милиция не тронет:
    Я к друзьям спешу, как на футбол.
    В «Скорпионе» – том, что бросил якорь,
    Заведем о жизни разговор,
    Каждый в ней по-своему, но знахарь,
    Каждый в ней хоть чуточку, да вор.
    Жить по совести всегда бывало трудно,
    Кусок грязи – это не халва,
    Вот душа и мается, ей нудно,
    Мало дел, нужны еще слова.
    Чистые, как белый лист бумаги,
    Честные, как исповеди слог,
    Мы еще дерябнем для отваги,
    Чтоб услышал и народ, и Бог…
    А потом пожмем друг другу руки,
    Разбегаясь снова по делам,
    Жизнь всегда и радости и муки,
    Но дьяволу ее я не отдам.

Автор Анатолий Толстоухов

СМ. ТАКЖЕ:
    Украину имеют бездари
    Сайт Толстоухова сообщил, что за корявость мозгов его сотрудников сам Толстоухов ответственности не несет

"ОБКОМ"

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Танна, слово катедра прийшла з грецької. Там звуком "ф", як і в болгарській мові (витік давноруської), і не пахло. Тому правильно писати Атени (Афіни), катедра (кафедра). До речі, з тих країв і прийшло слово Росія (в Європі так називали Русь), яке Теофан (не Феофан) Прокопович завіз в Московію.
    Подібним чином і сир правильніше вживати замість угро-фінського "творог" по відношенню до термічнонеобробленого (сирого) продукту. А "твердий сир" - то є дурість, бо продукт вже не "сирий".
    Та в нас маса конфузів типу "свинной бифштекс" в мові. Наприклад, "братки" з Донбасу придумали ідіотське по суті "стабільність та реформи", змішавши в одну кучу сіль та цукор.

13. kertis

kertis миється в бані

Тот кто любит Россию?:scratch_one-s_head::)

14. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

З їхньої творчості дуже чітко прослідковується наступне: любити Росію=когось ненавидіти. Саме так, і не інакше. І це твердження уже стає аксіомою. Приречений народ...

15. kertis

kertis миється в бані

Нашёл ещё одного патриота. Очень нравятся его песни. Чистые,жизненные чувственные песни.
    И́горь Вячесла́вович Растеря́ев (10 августа 1980(19800810), Ленинград, СССР) — российский актёр театра и кино, автор и исполнитель песен.

Вот эта, моя любимая. Слушаю уже третьи сутки. Зацепило.
    http://www.youtube.com/watch?v=eW5dJ8Bg_nU&feature=player_embedded

Ещё, весьма и весьма неплохая.

http://www.youtube.com/watch?v=37l7P5V1eXU&feature=related

К сожалению, даже у него есть оттенок ненависти.

16. ГРАНД

а де твій аватар? :)