Творча енергія в малому бізнесі.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 8 січ 2015.

1. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

скажу про себе - ідей купа, руки з того місця ростуть. Не вистачає наполегливості. Але я людина іншого покоління, напівсовкового. А можна було гребти гроші лопатою, бо прикраси мої розкуплюють із задоволенням. Вони якісні і красиві. От навіть на цей сайт прийшла, щоб їх просунути. А натомість - сижу і балакаю замість реклами.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А смисл питання?:mocking:
    Що це означає? Порівняти - Ілон Маск і Ринат Ахметов, перший інженер, винахідник, і завдяки цьому міліардер. Другий просто бандюк і завдяки цьому міліардер. Статки не додали йому ідей, максимум - накупити в свій футбольний клуб побільше бразильців. Або Річард Бренсон і Дмитро Фірташ, перший вкладає інвестиції в розвиток космічних технологій, другий просто хто? Правильно, просто бандюк, і ідеї в нього виключно як в любого совкового бандюка - як придумати якусь схему по облапошуванню ближнього.

Ну є ще такі міліардери як арабські шейхи, вони теж зірок з неба не хапають, а просто продають нафту. Так в них хоча б совість є ділити прибуток з народом. Отже висновок - яка країна, таке і все, включно з багатіями чи олігархами, як де вони називаються.

3. Hoakina

олігархат, зрощення бізнесу з владою, це смерть капіталізму. От такі справи. Бо статки Ахметки - з держбюджету, правильно, що бандит, але бандит скрізь до влади зась, а в нас лопатою з бюджету вигрібає

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Все то ви правельно пишете, олігархат-шмалігархат, але ніякий аЛігархат все ж не заважає малому бізнесу творчо підходити до роботи.

Ну от який алігархат може мені якось завадити зібрати велику колекцію кулінарних трав, засадити ними гектарчик другий, а потім реалізовувати їх як в свіжому вигляді так і сушеними?

Хто мені завадить додати до цього лікарські рослини, декоративні кущі і створити лісо-парко-сад

Хто завадить мені збирати органічні відходи і переробляти то в високоякісний компост?

А в вас Дзеко який профіль? Що вам заважає розвиватися?

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, чому?

Коли я вперше робив нову справу, були такі, що крутили пальцем біля виска, а з часом стіко стало подражатєлей...

Зараз я задумав таке, шр скопіювати буде дуже важко. Організація непроста і грошей таки тре чимало. Але поживем - побачимо.
    Я вірю, що це буде бомба... навіть для старожилів у цьому бізнесі.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

хоч на напрямок натякніть :mocking:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

тОго, шо буде? Та хіба ви не знаєте чим я займаюся?

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хіба знаю шо файних жінок чпокаєте маю на увазі фоткаєте :)))

• Смішно Смішно x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

гроші не пахнуть...

• Подобається Подобається x 2
  10. Hoakina

я писала, що заважає особисто мені, відсутність здорових амбіцій. Я людина старої формації.

11. Gron

Gron тафгай

Та посбудтесь тої Тєрєшкової .

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

У бізнесі і позитив і негатив часто приходять тоді, коли ніколи того не чекаєш.

Мій знайомий відкрив кафе в середньому місці, приміщення - також не ахті. Жив, працював... а з часом помітили цікаву річ. Часто почали замовляти його кафе на поминки: після поховання, сороковий день, річниця і т.д. Не знаю чому, але от серед покійників воно стало популярне. То смішно, але ж корисно. Ви б планували кафе для поминок? Напевно, що ні і він не планував, але от так склалося. Ми вже сміємося, мов давай назвемо кафе Вічність, або 40-день.:mocking:

• Смішно Смішно x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так хто-небудь розповість хоч один приклад творчого підходу? Подивилися шо в Америці є і зробили "вперше в Україні" не рахується.

14. Gron

Gron тафгай

Мій корєш, заложив банку хату свою та батьків, сам без маркетологів придумав назву "Левада" а потім пошло поїхало.
    Зараз є задумка яка виникла несподівано з простих речей, продаж авіаквітків, якщо гугль не опоблікує, що він зацівлен в теж самому, це,.... ну нехай 100-ті млн., хоч я думаю, що це млрд., навіть якщо не вистачить грошей на реалізацію всього проекту, то як стартап куплять, ще й долю залишать.
    Ну то як гугель не дотумкає, дуже вони розумні.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вчора мені розказали, люди засадили 2 гектари кропиви, коріняк накопали по лісах і пустирях, урожай здали на лікарські рослини, вроді по 70грн. Кг. (Сушену).

16. yurazua

yurazua дачник

на дачi густi зарослi часнику...
    вчора накопав, сьогоднi посажу на новому мicцi - дам йому бiльше сонця i грунт кращий

17. yurazua

yurazua дачник

так обмеження у виробництвi чи у збутi?

18. yurazua

yurazua дачник

а на насiння чи розсаду?
    дрiбним оптом на схiд та пiвдень )

iще тут вiтер щороку сильнiший
    треба масово садити високi дерева, пiдвищувати вiдсоток лiciв
    а де ж узяти стiльки матeрiалу для посадки

цiкавi культури, яких немае - льон, бамбук ), чечевиця, кунжут, нут, гiрчиця, розторопша i т.д.
    iз бобових трав знають тiльки люцерну та сою

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Знову не пойму де "творчість і креатив"? Таким займалися ще за царя Соломона.

Сьогодні бачив креатив. Пересувна перукарня для тварин. Виїзд безкоштовний.

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ну, мабуть, сама пересувна перукарня, дійсно креатив, хоч для доставки інструментів перукаря, нафіга потрібна ця машина?
    А сам "виїзд безкоштовний" претендує на креативність в тому випадку, якщо пострижена тварина сама, або з допомогою господаря перетягне цей автомобіль до іншого клієнта.

а де твій аватар? :)