Тузла 2. Росія під шумок добудовує дамбу

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем MARTINI, 13 лис 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Тузла 2. Росія під шумок добудовує дамбу

При тому неухильно ця територія приростає до нашої, мабуть з надією що і о. Тузла автоматично стане російським як тільки покришки першого "Камазу" зроблять коло розвертаючись на нім?

• Подобається Подобається x 1
  2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

пане Пєрєсвєте! Ви доросла людина. Невже ви не бачите різницю між дамбою та боновим загородженням. Бонове загородженняч терміново потрібно ставити разом з Росією! Потрібно захистити акваторію Азовського моря мід можливого дрейфу нафтової плями. але це є тимчасове спорудження а дамба - постійне! А дамбу Росія оголосить своєю територією з всіма з виходячими з цього обставинами! По-друге. Рівень піщаної коси всього на пару десятків см. був вищий за рівень моря і при штормах чи при збільшенні рівню як Чорного так Азовсьбкого морів вона просто зникала.

3. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....Ви помоєму вже загонюєтесь в своїх протилежних твердженнях....лиш би опоненту заперечити....лиш би Україну зганьбити.....

....ганебна поведінка....

4. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Безусловно понимаю это отличие. К тому же дамба и есть территория РФ, так как находится в территориальных водах. Просто у Украины было опасение, ничем неоправданное, что дамба дойдет до самой Тузлы.
    Коса действительно очень часто задапливалась и исчезала, поэтому то и решили ее насыпать. Ну где тут скажите угроза суверенитета?

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну раз Ви граєте вар'ята, то я Вам як вар'яту відповім: загроза суверенітету полягає у наступному визначенню межі кордону по фарватеру - чим довша дамба тим менша ділянка прибережних вод України!

• Подобається Подобається x 2
  6. рівнянин

"...на закрытом брифинге в Кремле, на котором присутствовал и корреспондент этой газеты, глава администрации президента РФ Александр Волошин якобы заявил: "Никогда Россия не оставит Украине Керченский пролив. Хватит того, что Крым сегодня украинский и мы еле успокоили людей по этому поводу. Хватит издеваться над нами. Если надо, мы сделаем все возможное и невозможное, чтобы отстоять свою позицию. Если надо, мы сбросим туда бомбу!"

В пресс-службе президента РФ официально заявили, что украинского журналиста Дмитрия Столько не было не только на упомянутом закрытом брифинге, но и вообще в Москве. Однако ответственный секретарь издательского дома "Столичные новости" Татьяна Воронова подтвердила достоверность цитаты господина Волошина..."

А це що? .....й?

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А я и щас горжусь...что родился и жил в СССР!!!;)
    Спецзадание?:cowboy: В тылу врага?:cowboy: Понимаю-с... т-сссс...:shutup:

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

чим дозвольте поцікавитись?

9. Читатель_Обкома

Всем!И детством..и юностью!И зрелом возрасте!;)

10. рівнянин

Це не гордість а НОСТАЛЬГІЯ!

11. Городецький

Городецький Well-Known Member

І я пишаюся!!! Що жив в СССР!
    Вибирати все одно не було серед чого ... А в тому що я там народився батьки хоч і винуваті, та я їм не дорікаю ... :)

12. Читатель_Обкома

Ностальгия..это когда о чем то сожалеешь...
    А я именно горжусь!:p

13. рівнянин

Цілком згідний! Як кажуть: "Батьківщину не вибирають..." і як би ми не хотіли і як не сперечались минуле нікуди не діти і воно назавжди буде з нами. І 30 років мого життя при СРСР не є суцільною чорною плямою. Змінити можна майбутнє а минуле буде таким яким воно є як би ми не сперечались.

14. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Шановні дописувачі всі чомусь галасуєте про дамбу. А апологети Москви кажуть, що це захистить російську територію від зменшення.
    Вдумайтеся у ці слова - найбільша у світі держава побоюється, що сильно зменшиться її територія. Це при тому, що в Оренбурзькій та Астраханській областях тисячі гектарів сільгоспугідь щороку перетворюються на напівпустелю, а в Калмикії й на пустелю. І російська влада нічого не робить, щоби врятувати ці землі від опустелювання, хоча там переважають чорноземи або каштанові грунти, як у нас на Херсонщині. В той же час Таманський півострів, де, по суті, економічно нічого важливого немає, стає разом із газом головним стрижнем антиукраїнської політики Кремля.

:naci:

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

І я "горжусь".Зарплатою батьків в 100-200 рублів,першими джинсами(то було круто!) з "траси",переживаннями батька,що не зміг видати збірку віршів,тому що першим мусів бути "славословіє" про лєніна і кпрс.
    Горжусь обшуком кдбістів в хаті ,коли нас з мамою (мені було 8 років і запам’яталося на все життя)вивезли за місто і кинули,а тата тримали тиждень.За те,що хтось "капнув",що в нас в хаті є "Інтернаціоналізм чи русифікація" І.Дзюби.
    Гордість аж розпирає...

• Подобається Подобається x 3
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

счастлівий ви чєловек, пішітє єсчо....

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну Боря Моісєєв теж ніби "гордится", що народився в тюрмі.
    Пєтушок наш голосістий. Російський

Додано через 10 хвилин
    Ідея відродження дамби з"явилася на другий день перебування на прем"єрському стульчаку (ру) - як його прізвище ? Один новинар влучно приклеїв йому кликуху... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=136399&postcount=163

Це ж автор "Тузли-1".

До речі, чули новину ? Сьогодні росіяни звинуватили в морських аваріях українські служби, які ніби не передали вчасно штормове попередження.

А те, що росіяни плавають фактично на річкових суднах - їм по барабану. Велика річкова держава!

• Подобається Подобається x 4
  18. zenyk

zenyk Well-Known Member

аааа....
    ну так і кажіть, що за молодими роками ностальгія....це природньо. Але ж Ви спочатку говорили, що гордились саме ссср....а виявляється, що політичний, державний, та й економічний (якшо його таким можна назвати) устрій ссср тут ні причому...

...за своїм дитинством і юністю я також сумую, однак пов'язувати цей сум з ссср і правлячою кпсс та її політичним курсом я б не став....

Додано через 3 хвилини
    тюрма, зеки і т.п. - в них національна гордість!
    там кожен мріє відсидіти! :D
    я вже то не раз зауважував :D

19. рівнянин

З першим згідний! З другим... Голосу нема а ось сіськи ....

20. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Вообщем так. С большим сожалением вынужден констатировать тот факт, что форумчане не владеют информацией по причине мне совершенно неизвестной. Вполне возможно это работа украинских СМИ, которые вдалбливают антироссийскую информацию в доверчивые головы форумчан. Отсюда и угроза суверенитету и бомба, которую якобы должны сбросить на Украину. После потока грязи о якобы 300 летнем гнете украинского народа и прочих зверствах удивляться не приходится.

Что касается Тузлы:

Сам остров расположен по середине Керченского пролива. Дамбу Российские власти насыпают с Таманского полуострова (он расположен на юго-востоке карты). Само судоходное движение расположено слева от о. Тузла.
    Где и в каком месте страдают берега Крыма (кстати необходимо сказать, что крымский берег в проливе - преимущественно камень, а кубанский - наносы.) остается загадкой, также как и угроза суверенитету.
    Но людям головой сложно думать, им проще болтать, что в них вдалбливают укрианские СМИ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)