Відповідь: Тут виконуються бажання ... А Ви на форумівки ходіть, то може і появиться Додано через 6 хвилин І я колись до того додумалася... Прочитала "Щоденник гейші". В самому кінці книжки було написано щось в тому роді, як це описали Ви. Все рано чи пізно втрачає свій сенс. Всі переживання, пов"язані з навчанням, весіллям, родами і т. д. на сьогоднішній день не має найменшого сенсу!!! А колись здавалося, що більшої проблеми і бути не може... Але як без того... Так вже наше життя побудоване, що інакше бути не може! Власне в тому і ВЕСЬ СЕНС ЖИТТЯ, як банально то б не звучало. Проте не всі, нажаль, це розуміють, не задумуються над словом ЖИТТЯ. А може і задумуються, тільки для кожного воно означає щось інше...
Моя мрія збулась Правда не в такому вигляді, як мріяла, та все ж Біля нас стоять баки на сміття - на загальне, на пластик та на шкло! Так от сортую смітття по кульочках. Коли назбирується кульок баночок-шкляночок, то біжу викидувати із великим задоволенням! :radist: І то не просто кидаю в бак, бо тоді баночки навіть не б'ються, а кидаю з силою і насолоджуюсь цим приємним звуком ТРЯСЬ!! :dancer: :shy:
...а мені будьласка до моїх назбираних протягом місяця двох вихідних днів добавте ще 2, а потім помножте то на 4, щоб ми змoгли і на море цього року поїхати і до Львова навідатись. А взагалі моя відвічна мрія: "що би то зробити, щоб нічого не робити і при тому заробити..." Лежиш собі десь на островах під парасолькою, а гроші самі щомісячно впливають на твій рахунок в швейцарському... ...ех мрії мрії..
Думаю, що це можливо. Потрібно когось навчити на гроші. Колись, в 70 роках, от точно не пам"ятаю де, періодично на базар залітав натренований на гроші яструб і вирвавши з рук кульок з грішми, приносив господареві. Те саме можливо й для собаки: випустив зранку з хати і до вечора стовк нормальну копійчину, якщо хтось не приб"є.
ага,я таку історію десь чула про мавпу, яка до сусідів в форточки залазила під час їхньої неприсутності та крала гроші і золото Але щось мені такий спосіб не дуже чесний не підходить ..Мабуть прийдеться все таки чекати свого міліонного виграшу в лотерею, потім то всьо в той самий швайцарський банк кинути і жити з чесних щомісячних процентів від кругленької суми, во!