Відповідь: Тут виконуються бажання ... Шахрай молодець твої дописи мені подобаються пропоную розвивати цю дискусію, можи ти теж приїдеш? ЗІ : чем больше народу тем веселее!
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Пані Ліля, не ображайтесь але думаю, що Шахрай влюбився...:shy: Додано через 4 хвилини На даний час завершую набивати матрац і подушку долярами. Дуже хочу, щоб до нового року встиг набити долярами ще ковдру. А потім все це відвезу в банк, під проценти і буду ходити на рибалку...!:radist: :radist: :radist:
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Обречен на неудачу... Вижу, чудесные времена настали... Рада за Вас
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Прикольно- идет мужчина в банк, в однои руке подушка, в другои матрас.... а потом, в банке - долары с перьями и остатками матраса.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... От коли наб"ю повну кодру, тоді радіти будем разом, пані Ліля...!:D :D :D :radist:
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Звичайно..., спиш, а під тобою і над тобою усі твої реально здійснимі бажання. Б-ррррр, навіть не знаю з якого почав би...! Хоч думаю, ночі взимку великі, щось до ранку би придумали...[
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Знову пан тикає,починає це набридати. В мене замість серця камінь,цей номер не пройде. Додано через 3 хвилини Я не обречен,так как не влюблен...
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Ясно - що бутлі кращі, коли будете їхати трамваєм до банку, то вам їх не поріжуть.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Матрас, як навіть поріжуть то прикрию діру, а бутиль, як зіб"ють, то хоч бери і падай на гроші. Я ж не йог, на шклі лежати... По-друге, як я стільки бутлів везти буду, та й через скло видно, а так взяв щось під паху, щось на плечі і пішов ніби в банк на сторожівку...
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Зато бутлями ще и відбиватися можна, а матрасом і подушкою дещо гірше...
Відповідь: Тут виконуються бажання ... чи не здайдеться в пана такої не-ве-лиииич-кої фаршированої подущинки на подарунок??? :D ми б до вас колядувати прийшли:dance:
Відповідь: Тут виконуються бажання ... мрію подорожувати автостопом.. повна свобода... і щоб без сумних реалій та побутових незручностей=)) з дитячих мрій - свій справжнісінький фрегат(було таке що "капітана блада" начиталася))), й подорожувати карибським морем, шукати скарби й находити їх=))