Відповідь: Тут виконуються бажання ... цікава тема... якщо тут написати бажання і воно дійсно здійсниться то хочу не багато, але хочу дуже-дуже.... 1. влаштуватися на роботу, яка буде подобатись і + отримувати достойну з/пл 2. нарешті вирішити квартирне питання (вдало продати і вдало купити, і + щоб банк змилосердився і надав кредит) 3. щоб всі були здоровими!!! ех.... бажання але я вірю!!!:y:
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Оце дійсно нереальне бажання Додано через 11 хвилин Супер! Ще одне нереальне бажання.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... А я цього року впершу буду зустрічати Новий рік з чоловіком (законним, бо 28-го грудня ідемо до рагсу). Якщо тут дійсно виконуються усі бажання, то мені дуже би хотілося усі наступні Нові роки (дні народження і Валентини) святкувати саме з цим мужчиною. Ну і, звичайно, щоб було за що святкувати і вітати одне одного... Забагато, певно, забажала.:8:
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Це в жодному разі не песимізм. Лише реальне усвідомлення того, що поки в твоїх грудях б’ється серце неможливо “ жити без повсякденного болю...”. Сьогодні болить серце, завтра душа, сьогодні сильніше, а завтра – біль ледь відчутний. Неважлива природа болю, він просто існує на протязі всього життя. Щодо бажання vasili “хочеться просто классным быть, всегда”... За різних обставин ми реагуємо по-різному на одні і ті ж вчинки і думки людей. Як наші вчинки/думки/зовнішність/.... подобаються деяким людям, так є і люди яким це не до душі. Тож неможливо бути класним для всіх і завжди. “Самое смешное желание – это желание нравиться всем” (зараз не згадаю чий саме афоризм) Додано через 34 хвилини Так... Все записано! Будет исполнено!
Відповідь: Тут виконуються бажання ... А в мене простеньке бажання: якнайшвидше владнати всі справи і поїхати до Львова. На всі свята :radist:
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Щиро-щиро тобі цього бажаю!!! А собі бажаю, аби мені вдалося поїхати влітку на канікули до Львова.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Не комплексуйте, ваші бажання природні і на перший погляд прості, головне, щоб ті зустрічання з роками не перетворилися на тягар. Бажаю вам, щоб і в 60-тий Новий рік почуття були як зараз.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... У меня тоже есть желание - чтоб исполнились все искренние желания всех на этой ветке.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Хочу до- або післяноворічні дні провести з однією людиною, яка зараз за тисячу кілометрів...:p
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Всі мої бажання збулися за винятком одного ніхто мене не любить, так як я сам себе.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Шо це за емо на форумі???!Ми тут боремося проти них,а серед нас емо...Ото так!:8: Широооооке це поняття "любити"....
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Угу,і я колись хотіла просто щось потрощити. А ще після того, як прочитала "Планету новорічних ялинок", то взагалі була мрія ідіота
Відповідь: Тут виконуються бажання ... В мене з дитинства мрія - подорожувати по всесвіту, спостерігати різноманітні небесні тіла, побувати на найдивовижніших планетах різних галактик... Потім з'явилась простіша мрія - жити вічно :D (і бути завжди молодою), щоб не шкодувати час на заробляння грошей, щоб можна було безконечно здобувати освіту в галузях, які мене цікавлять і в кінцевому результаті щоб хороших емоцій і щастя була безмежність
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Останнім часом Ваша реакція мене неприємно дивує. Та це Ваше право виказувати своє “Фе” і писати дурні дописи. Роблю висновки...
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Та Ви шо,який я нестерпний та поганий.Щодо висновків... Робіть,та це Ваше право.