Відповідь: Тут виконуються бажання ... А там ще залишились цілі вікна? :shy: Можна адресу? :shy: Додано через 4 хвилини В мене за останні 2 дні було 3 такі зустрічі!! Якби не диплом, то не знаю коли б їх побачила..
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Знаєте, в свій час, відомий багатій Джон Рокфеллер видав дуже розумний "перл": " Самі несчасливі люди, яких я знав, це ті в яких не має нічого крім грошей..."
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Тоді в нього вже,мабуть були гроші і він забув що таке,коли їх нема.. А по темі...Я вже зауважив,що бажання мають властивість здійснюватись.. На жаль не всі...
Відповідь: Тут виконуються бажання ... а мені ще подобається про мрії: "Одні мрії збуваються, а інші залишаються назавжди мріями"
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Тю ...Мені грошенят також бракує:D . Але для мене їх відсутність - двигун мого життя . Якщо їх буде досить, то вийде як в пісні : "...их дети сходят с ума, от того что им нечего больше хотеть..." Ну ось, якщо вже тут виконуються (і здійснюються бажання), то хочу побажати всім Форумчанам, щоб їх бажання здійснилися в миттєвому порядку в казкову ніч з 31 грудня на 1 січня. А, тим кому бракує грошей: нехай вони сипляться на вас так, щоб ви від них ховалися під парасольку
Відповідь: Тут виконуються бажання ... І мені бракує грошей.. От сьогодні пішла в магазин, помилувалась лижами, зітхнула і сказала собі "це те, заради чого потрібно працювати".. Йшла по вулиці і мріяла про схили, горбики, гори, гори, гори.. Ще трошки і я там буду
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Скажіть, а кому їх не бракує??? Коли вони є це добре,а коли нема то ше краще, тому що буде до чого прагнути... P.S. Але так хочеться щоб хоча би одного дня це бажання здійснилось...
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Був час, коли мені не бракувало. Не було потреби. Не було на що витрачати. Не було бажання навіть.. А зараз є
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Знаєте, навіть тоді і не було дипресії. Просто в голову не приходило, що я можу доробитись до того, що куплю собі те, про що мрію.. Просто в себе не вірила.. Та і тоді ще не знала які це неймовірні відчуття від заняття улюбленою справою (гірські лижі, фото.. ) До життя я повернулась після першого разу в Славську Краса наших зимових гір і лижі мене полонили!! З того часу життя почалось знову Додано через 1 хвилину Може і так. Просто часто нам потрібні гроші на щось, чого нам хочеться.. А деколи буває так, що нема бажання витрачати гроші, або нічого не потребуємо.. Тоді ж ми не кажемо "мені бракує грошей"
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Це залежить від ваших бажань. Якщо ви чітко знаєте що саме ви хочете, то навіть якщо гроші впадуть вам з неба вони підуть на користь. Наприклад мені вони дадуть свободу та бажання жити по своїх правилах, а не підкорятися правилам роботодавця. Дуже часто люди не можуть зупинити себе в своїх бажаннях саме тому, що бажання виникають від скуки, заздрощів, хтивості, азарту.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Так і буде! Хоча дитинчатку не заздрю. У мене день народження 1 січня. Ну не подобається це мені!
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Мені випало родити 31.12.1999 року. Маю новорічного зайчика, чого і Вам бажаю.
Відповідь: Тут виконуються бажання ... ваші би слова та Богу в вуха мені швидше на Старий Новий рік Додано через 54 секунди дякую!