Відповідь: Тут виконуються бажання ... Згадався Джанні Родарі: "Маркус пояснив, що ідея побудувати «Бий, ламай» належить славетному астроботаніку, який жив у минулому сторіччі. Цей світоч науки, що зумів, не виходячи з хати, досконало описати рослинний світ найвіддаленіших планет, був ще й розумний батько. Якось, помітивши, що його діти виявляють непереборне бажання ламати все, до чого сягають їхні руки, астроботанік подарував їм замість іграшок сотню дешевих тарілок і полумисків. Дітей у нього було двійко. Щоб дощенту побити цю гору начиння, потрощити його на дрібнесенькі скалки, дітлахи працювали руками й ногами від світання до смеркання цілих п'ять днів. По тій роботі вони так знемоглися, що назавжди втратили охоту до руйнування. [397] Батько описав цей дослід у журналах і довів цифрами, що гроші на той сплюндрований посуд стократ окупилися за наступні роки, бо діти вже не ламали ані домашніх речей, ані іграшок, ані меблів, ані підлоги, ані шибок, не псували нічого в автобусах, тролейбусах тощо. «Чому ж,- питав він,- не застосувати цей метод у широкому масштабі? Адже не тільки дітей, а й нас, дорослих, часто охоплює нестримна жага руйнувати. Невже ми, дорослі, гірше за дітей, невже ми не маємо права дати волю своїм м'язам у той час, коли в машинах розщеплюється вугілля, і дерево, і каміння, й атом?» І так далі, і тому подібне. Стаття видалася всім переконливою. За п'ятнадцять днів після того, як з'явилася ця стаття, серед міста вже височів палац «Бий, ламай», де все було готове до руйнації. То була багатоповерхова споруда, обставлена меблями, і всі меблі переповнені начинням та посудом, великий посуд наповнений дрібним. Усе те можна було • псувати й трощити: і тарілки, і килими, і меблі, і вікна, ба навіть дах, черепицю, стіни. У певні дні в супроводі вчителів приходили сюди діти, і їм дозволяли нищити все, що заманеться. Звісно, припрошувати їх не доводилося. Дорослі громадяни прибігали у «Бий, ламай», тільки-но їх обсідав поганий настрій, сум чи бажання сваритися." Джанні Родарі Планета Новорічних Ялинок
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Я хочу полетіти на Марс,в крайньому випадку на Місяць,але не на місяць(термін тривалості).Хотів би побачити з космосу на нашу планету:dance: . Дорого це все коштує:no:
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Я хочу,щоб сніг падав і падав іщоб ще падав-падав,падав....Я хочу такої морозяної,сніжної,пухнастої зими!Це єдине,чого я хочу!Поки що,все йде майже так,як треба!))))
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Здається ваше бажання здійснюється..... Сьогодні так красиво...
Відповідь: Тут виконуються бажання ... А у нас такий дощ періщить! Ото буде сракопад, як вночі замерзне
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Хм...Бачите,в цій темі і справді здійснюються бажання!Дякую,Лілю!)))
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Круто!А я вчора з разості з"їла,сосульку!)))Але такої,певно ви не хотіла!
Відповідь: Тут виконуються бажання ... Маю бажання побувати на всіх новорічних феєрверках на планеті Земля :p
Відповідь: Тут виконуються бажання ... А я б хотіла привітати з святом кожного форумлянина особисто і подарувати новорічну іграшку на згадку
Відповідь: Тут виконуються бажання ... то може і моє бажання здійсниться? Але їх у мене багацько назбиралося :D отже, спочатку хочу побувати в Італії, Франції, Індії та Японії хочу дачу в Крпатах або в Криму хочу нарешті виспатися
Відповідь: Тут виконуються бажання ... буду приїжджати туди взимку на НР і влітку у відпустку з малечею Ну і коли захочеться спокою
Відповідь: Тут виконуються бажання ... не знала , що кіндерсюрприз -новорічна іграшка .ні. я б кожному подарувала розписну кульку. а для Вас , Василю, з автографом )
Відповідь: Тут виконуються бажання ... дуже хотілося б.. абсолютно випадково зустрітися десь на вулиці з однією людиною, яку я давно не бачила і за якою дуже сумую...