Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Ваше число очков: 45 Вы обычный пользователь Интернета. Можете путешествовать по сети сколь угодно долго, т.к. умеете контролировать себя.
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... А,то все дурня-я точно можу без нету жити-бачите-скіко мене не було-нормально без нету жила!Мене це тішить!
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... І в мене, і в мене! Тільки число очків 38. Треба дещо прикручувати. Але я в Інтернеті не через залежність. Вже перевірила. Місяць була відсутня і навіть не відчувала. В мене просто залежніть від Львівського форуму. Друзів вже багато тут.
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Це правда. Інтерет і такі форуми - добрі ліки, коли тимчасово з тих чи інших причин не можеш спілкуватися інакше. Але треба відчувати межу, щоб не звикнути.
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... А оСь як вона виглядає(Фото з відкритого публічного ресурсу)
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Що постійних Інтернет- серфінгів можна легко вичислити.Чим довше ми в неті, тим більше лишаємо слідів.Щоб знайти фото і ідентифікувати його з текстом~KOLOBOK~ ,знадобилось не так вже і багато часу.
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Це дуже цікаве зауваження, з якого можна зробити багато філософських висновків!
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... до чого тут філософія?... чиста логіка... дедуктивний метод...
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Філософія? Ну як же! Це вперше такий феномен за історію людства. Можна подумати про те, що являтиме собою Інтернет років через 200 і як це вплине на життя, на чому позначиться і т.д.
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Дійсно,це Ви вперше зауважили.Я пробував туть намєкувати.Але не підтримали.Зара туть скажуть,що то просто спосіб комунікації.Але навіть якщо так ,то це якісно новий вид.Бачити і чути людину в режимі реального часуза десятки тисяч кілометрів,хто ще десять років назад міг собі таке дозволити.Окрім того це безкрайні потоки інформації,які рано чи пізно винесуть нас в гирло інформаційного суспільства. А прокляті комуняки перестануть казати , "Украина -это аграрное государство".
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Помітила, що Ви цікавитесь питаннями Інтернету. Я теж. Уважно передивилась усі Ваші посилання про статистику щодо користувачів в Україні. Якщо буде нова інформація, тримайте мене, будь-ласка, в курсі