На жаль балотувався він і по нашому виборчому окрузі. Головним опонентом був А.Кіт. Люди масово рвонули за Канівця, хоч Кіт не одну добру справу зробив перед виборами. Після виборів Кіт так і питав, що поганого я зробив вам, що проголосували за Канівця? Особисто я голосував за Тенюха, але через те, що це мало відома персона і як спонсор він слабенький, люди чомусь проігнорували його. Тепер мають Канівця, який і до того міняв партії, як шкарпетки. Ну ніяк не може видно позбутись своєї звички.
Ох ох, пан Канівець хоч в курсі, що для того, щоб Луценко зміг балотуватися, з нього треба зняти судимість?
Ех, свята простота... Увімкніть мозок: чувак до 2010 року служив в армії. Тобто "жил на одну зарплату". Звідки він взяв гроші на свою виборчу компанію?
та понабирали за млн. $ до списку, а дыйсно достойних ідейних людей таких як Шкіль чи Доній не включили в список. Тому і є тушканьчики, які нікому нічого не зобов"язані, оскільки вони своє місце купили за свої ж кровно вкрадені зелені. Риба гниє з голови, а партія із політбюро.
От коли в парламент будуть проходити люди, які справді хочуть щось робити на користь держави в першу чергу, а вже в десяту чергу думатимуть про лобіювання власного інтересу, тоді ... Цікаво, скільки ще на то чекати? Мене взагалі вражає ще й скакання по партіях - вчора демократ, нині соціаліст, післязавтра регіонал, за місяць - позафракційний... За кордоном такий політик став би давно політичним трупом.
Чомусь я переконаний, що більшість людей після настання прогнозованого "гівно трапиться" сумують, а не оргазмують
Отут я згоден. Те, що опозиція - гівно. Тому чим менший вплив їх на розвиток України - тим краще. На зрадниках нічого путнього не збудуєш. Це свідчить вся історія України. Від Петлюри до теперішніх.
Пане Василю! Або додайте, що влада таке ж гівно, або визнайте, що маєте матеріальні стимули для співу соловейком на підтримку пакращіватєлєй