Отож нарешті трохи розгріб фотографії. З подорожі Карпатами за маршрутом: Яремча (Дора) - г.Чорногориця - г.Погар - полонина Щівка - г.Синячка - полонина Лазок - г.Лисак - г.Клива - Делятин. хр. Явірник полонина Щівка, якась нафтобаза "Укрнафти" г.Синячка г.Клива, там по хребту дуже багато тих нафтокачок, щоправда жодна не працює.
Зі свіжої подорожі за маршрутом: с.Ворохта - г.Кичера - г.Кукул - с.Воронєнка (ще були проміжні вершини і полонини які без карти не пригадаю ) Ранок у Ворохті Худобу вже давно не пасуть на полонинах Чорногірський хребет
....що це за карта? така до болю знайома якщо я не помиляюся, це ... -ні, все -таки ви скажіть, прошу
Повернувся з Чорногірського хребта. Йшли маршрутом: с.Лазещина - Говерла - Несамовите - Гутин-Томнатик - Шпиці - с.Бистрець. Фотографії згодом бо ще не розгріб.
Знаєте, fuxx, я тоді не помилилася, коли вперше побачила фрагмент карти вашої мандрівки. Я її впізнала!...Але аж нині, збираючися назавтра в гори, переконалася, що це саме та карта - карта, в створенні якої брав участь мій тато, оскільки Горгани він знав досконало, як ніхто інший ( і це не моя приватна думка). А ще на зворотній стороні карти є багато його фотографій.... Знаєте, насправді ви мені зробили дуже важливу справу. Це неначе підтвердження того, що тато все одно поруч з нами, хоч його не стало вже скоро рік.............. Він дуже любив гори. І цю любов привив не тільки нам із сестрою,а також багатьом іншим людям, які залюбки мандрують карпатськими стежками. а ще залишив він нам всім ось цю карту
Я навіть не памятаю звідки витягнув цю карту Але тим не менше хороша карта в горах - то є дуже помічна річ. Дякую, Вам за таку карту!
Ось декілька фотографій з першого дня подорожі. Говерла-Петрос (вид з Лазещини). Недобудована туристична база біля притулку Козьмещик Вид з хребта Вид на Говерлу з Брескула