Відповідь: Туалетная бумага (папiр) Мені от цікаво, а що робили, коли ще не було туалетного паперу? І взагалі паперу
Відповідь: Туалетная бумага (папiр) "Факти" не підходять. З двох причин. По-перше, фактами в Україні і так підтираються всі кому не лінь, по-друге, там дуже багато фотографій, і, відповідно, фарби. Після використання тої газетки оп'ять туалетний папір потрібен. А "правда" піде однозначно. Взагалі, чим газета більше пише про "правду", тим вона ближче до туалетного паперу. Додано через 27 хвилин Коли я служив у войску, я задав таке питання одному чеченцю. Ризикуючи дістати по пиці. І був здивований, коли він мені сказав наступне: "А в нас в аулі в кожного в туалеті висить чайник з водою. Або кувшин". Отак.
Відповідь: Туалетная бумага (папiр) Полковнику, ото ви викопали шедеар!!! (допис 56) :D:D:D:D:D:D Давно так не сміялась!!!
Відповідь: Туалетная бумага (папiр) Цього року в Криму я нарахував такі контрафактні вироби (нагадаю, оригінал зветься "Обухів 65" (слава Читателю Обкому!")) : 1. ОВухів 65 2. ОбуКов 65 (крім українських, там були ще вірменські написи) 3. ОбухИв 65 4. Обухів 63 Навіть бренди Adidas і Panasonic так не фальсифікували китайці!
Відповідь: Туалетная бумага (папiр) Дуже-дуже великий ОФФ - Борисе, як я рада вас бачити!!!!!! :dance:
Увы, уважаемая, чуство юмора - такая штука. Либо есть, либо НЕТ! Плохо, когда у руководителя (любого) НЕТ! Дасс, действительно, БЫЛ шедевр! Теперь уж и не найду, где нашел...... Трудно (Л.)