Трудові відносини і оплата праці - рівність чи справедливість?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем ihorweb, 6 кві 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Трудові відносини і оплата праці - рівність чи справедливість?

Американці якраз і називають, як воно літературно звучить. Україна - Юкрейн, українці - юкреініанс. Росія - Раша, росіяни - рашинс.То чому би й собі не називати Америка, США. Вічно ми мастаки клички давати, навіть і тим, в кого допомогу не встидаємося брати. :cool:

• Подобається Подобається x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Ігоре, якщо вчитель заробляє тут 36-40 тис в рік, то директор школи має - 60-80 тис, яка би кака не була Президентом. От така "несправедливість" з Вашого погляду. ;)

3. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Все! Перекрнали. Справедливість була, є і буде. ВР у відставку не треба, Президнт у нас взагалі лапонька. Все буде добре... напевно...

4. Оля

Оля Старожилка форуму

А до чого Ви це запитали? "Ну для того, шоб бути сміттярем, може теж треба шось закінчити, там Львівську музичну консерваторію?";)

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Називається "Поговорили!" :D Я Вам про образи, а Ви мені про гарбузи! Хіба я Вам про українську Верховну Раду і Уряд, взагалі, доказувала?! :eek: Я ж Вам товчу три дні, що нема комунізму і не буде його ніколи! Хто не будував, всі зазнали краху! :eek: Бо то УТОПІЯ! Та і взагалі, нічого нема на цій землі досконалого! Чи мені Вам про це розповідати? :sad:

6. ihorweb

... ше не все :) Придумувати назву іншим народам - це нормальне явище. От українську жінку назвати коровою - це ж щиро, просто ганьба всім тим, хто так говорить. А от назвати китаянку (чи то індуску) коровою не вийде, бо в них це священна тваринка. Виходить, щоб когось з іншої нації сильно образити, треба детально вивчити їхню культуру, а то образити не вийде :) А люди - ліниві, вони вчитися не люблять (у консерваторіях), іншу культуру пізнавати - це ж муки нестерпні, от і придумали - коротко і шоб всіх зразу охопило: косоокі, краснокожі, блєдноліці, нігери, рожевозаді, хохли, москалі - нічого поганого в цьому нема. Євреї, наприклад, - це культурна назва, а от жиди - образлива, правда? Але ж їх здається всі так називають JUDEs... Чи ні?..

7. ihorweb

Ну, комуністичний Китай, наприклад, - процвітає. А шо він загнеться, то я ж казав, шо на США теж треба трохи почекати... куди їх демократія заведе... Не така в них вже і тривала історія... В комунізм вкладають передусім політику: репресії інакомислячих, я ж не про це... Зараз плакати буду :'''(. Я ж про економіку... Все!!! Не хочу більше. Роботу треба робити.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Ага! Процвітає так, як колись Радянський Союз "процвітав". :sad: Всі теж вірили, що то правда. Але правду тільки ми знали, бо жили в тому. :sad: А за США я з Вами згідна. Те, що вони щоразу далі відступають від своєї Конституції, в основій якої є Божі закони, приведе їх таки до краху, як не зупиняться. :sad: Те саме чекає "цивілізовану" Європу, де вже гидота все більше процвітає буйним цвітом. :sad:

9. Forpost

Forpost Стоїк

Зневага і... далі самі знаєте

10. Forpost

Forpost Стоїк

Єдиний диплом про вищу освіту який признається в США без сертифікації

11. Forpost

Forpost Стоїк

Ну питання спірне і далеко не однозначне

12. Forpost

Forpost Стоїк

Сусідка до Чікаго в Львівській опері співала ,вже сім років доглядальницею працює,вище не може піднятись,хоч вже легалізувалась і зробила холлівудську посмішку

13. Ума

Ума Well-Known Member

Ігоре, за Вашою логікою (я повернуся до корів, селян і злодіїв-обдирачів), то найбільше нас обкрадають селяни... Шо то є корова? Шо то якісь витрати? Вигнав в поле і пасеться, молоко само робиться... за траву ніц не платиш, виходить і молоко дармове. ну, подоїв і все. Страшне багато роботи, а хочуть аж 70 копійок за літр!!!! Та перекупщики в порівнянні з ними, просто лапочки ;)

• Подобається Подобається x 3
  14. Дімон

Дімон Well-Known Member

Умо а ви колись пробували тримати корову??? :haha:)) Чомусь багато хто в свій час втік з сіл у міста щоб краже купити то молоко, ніж працювати на дармове :haha:)

15. Ума

Ума Well-Known Member

я й кажу, що якщо так думати як Ігор... :D

а за моєю логікою, я на ринку НІКОЛИ не торгуюся за с/г продукцію з селянами. З власного досвіду - один єдиний раз помагала копати в баби бульбу :D Після того (а тоді кг картоплі коштував 50 коп.), я казала, що тільки би міняла її на золото... :)

тому скинути пару копійок - мене не врятує, а селянам реально відплатить за їхній труд!

16. Дімон

Дімон Well-Known Member

Та я зрозумів що то логіка Ігора . Просто цікаво було чи ви пробували того хліба!!! ;))) Я також не торгуюся хоч і купляю майже все на базарі!!! Бо сам колись торгував щоб було на хліб!! А тут виходить що селянам то дармове :))) Цікаво чого ж Ігор не їде в село жити там би пас собі корову :))) і не мучив би його ЗЛИЙ РЕКТОР :D :D :D :D

17. ihorweb

Знаєте, шо моя логіка, але не розумієте в чому її суть :ireful1: Суть в тому, що ВСЄ ПРОФЄСІІ ВАЖНИ!!! Прочитайте це декілька разів, як не второпаєте з першого. Ума каже, шоб я перестав заглядати в чужу кишеню, а я їй кажу, шо хай перестане результат праці трудового колективу називати СВОЇМ ПЕРСОНАЛЬНИМ справедливо оціненим (нею ж) заробітком. Може тоді дійдемо якоїсь згоди. Хай буде більша зарплата, але ніодин керівник не несе відповідальності як 10 (а то і більше), працівників, і не працює (скіки би він не трудився на добу) так як трудяться десятеро (а то і більше) працівників. А корову я не поїду пасти, бо кожен робить те, шо йому подобається, про шо я вже не раз казав і кожна праця має гідно оцінюватися. А зараз склалося так, шо Ума (і їй подібні) призначить мені зарплату 70 копійок за літр молока, а собі - більшу в 100 разів, бо це для неї бачите справедливо :ireful1:, бо вона собі так вирішила.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Ігоре, доки Ви будете всім доказувати? :) Ніхто Вам нічого не призначатиме такому мудрому. ;) Були б Ви моїм працівником і так виступали, то я би Вам дала Конституційне право залишити мій бізнес на протязі 24-х годин. :) Нащо би то я Вам ще гроші (по Ваших мірках замалі) платила за то, що Ви мене до інфаркту доводите???;)
    Створіть свій бізнес, платіть робітникам "справедливу" зарплату, а тоді поговоримо. Не думаю, щоби у Вас ваші думки ті ж самі залишилися після того, якби Ви спробували, що то таке бути власником. Не на готових награбованих грошах, а на всьому, заробленому своми руками. :rolleyes:

19. ihorweb

Не в мене замала / в когось завелика, а необгрунтована!.. але я напевно даремно це ще раз дописав, бо все-одно далі будете казати, шо в мене замала, бо я бідний лузер... Шо це важко, то це правда, але шо не в 10-100 разів важче, ніж біля котельні пахати (чи робити будь-яку іншу важку роботу) - теж правда.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви не по адресу. :sad: Я ні разу Вас так не назвала. :sad: Я просто знаю з досвіду, що люди по-іншому говорять, як спробують "меду" бізнесу.

а де твій аватар? :)