Трудові відносини і оплата праці - рівність чи справедливість?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем ihorweb, 6 кві 2007.

1. zolotoy

zolotoy Well-Known Member

Відповідь: Трудові відносини і оплата праці - рівність чи справедливість?

Чудово! Тоді давайте поспілкуємось в ПП. Щоб не робити зайвої дискусії на гілці. Ок?

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

нема проблем ;)

3. Forpost

Forpost Стоїк

А ніхто і не рахував майже всі ціни списані з часів застою,затратної економіки,тільки різниця йшла тоді КПРС ,а тепер приватним особам(читай частково бувшій партійній номенклатурі,правда молоді зятья трохи їх потіснили,але то суті не змінило),вот такая разница ,один грає ,а другий дразниться...(молоко 2.20 -22коп,сірий хліб формовий1.60-16коп.навіть якість хліба і молока така як в часи застою,сирок плавлений,пиво,ковбаса...

4. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

З новин по НТН: вчора двірникам Києва підняли зарплату до 2 000 гривень.

:ireful1: :p ;) :D :o :) :sad: :confused: :rolleyes: :cool: :eek: - нема слів для вираження, хіба шо так:

Українська трудова сістєма -
    - САМАЯ ГУМАННАЯ СІСТЄМА В МІРЄ!!!!!
    УРА-а-а-а-а-а!!!!!

5. Forpost

Forpost Стоїк

Я бы в дворники пошел,пусть меня научат...

6. Forpost

Forpost Стоїк

Можна нескромне питання ihorweb, Ви росли в дитбудинку?якщо вважаєте за потрібне ,дайте відповідь відкрито,якщо ні в ПП.

7. ihorweb

Ні. У нас дуже хороша, повноцінна сім'я. Тато раніше (років 10 назад) курив і випити любив на роботі, а як попав до лікарів, настрашили його шо будуть капці, то і не курить і не п'є. А чого Вас зацікавило це питання? :confused: :confused: :confused:

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Ігоре, а у нас негри-смітярники заробляють по 3,000 - 4, 000 тисячі доларів. :) Відразу біжіть по валер"янку, або "Персен". ;)

9. ihorweb

А вчителі в вас заробляють 1500 - 2000 $ ? А системні адміністратори 1000 - 1500 $ ? Вже біжу по валер'янку...

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Вчителі десь три тисячі теж. Менше, ніж смітярники без освіти. ;) А про адміністаторів не знаю. :)

11. ihorweb

Ну так... Вчителі в Мамериці... такі самі як і учні :) Їм більше нема за шо...

От бачите: в Мамериці - справедливість - всі отримують одинакову зарплату... вчителі, сміттярі, адміністратори... То може в США - соціалізмъ, а не капіталізм? :rolleyes:

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Та яка ж то справедливість? :rolleyes: Людина з вищою освітою заробляє менше, ніж смітяр з добре накачаними м"язами, щоб важкі сміттєві бачки тягати. Просто сміттєзбирання - власний бізнес, а загальна освіта під юрисдикцією держави. А все, що державне, тут теж небагате! :cool:

13. ihorweb

Ну для того, шоб бути сміттярем, може теж треба шось закінчити, там Львівську музичну консерваторію :rolleyes: Наскільки я зрозумів з новин, то вони - державні службовці...

А в Америці зарплата державного вчителя змінюється від штату до штату?

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Слухайте, люди!

Гамерика, Мамерика... Ви що, правильної геогафічної назви країни не знаєте? :cool: Ну, хай москалі пристьобуються....:rolleyes: А українців не розумію. Чи то зневага, чи комлекс раба? :cool:

15. Forpost

Forpost Стоїк

Яким чином сформувалась Ваша ситтема поглядів для мене не ясно ,то і висловив таке припущення.Відчувається якійсь вплив середовища

16. Forpost

Forpost Стоїк

В хорошій фірмі 100-150 тис в рік

17. ihorweb

Я якраз останній раз добре написав... Мене совість якраз замучила :rolleyes: От америкоси ж кажуть на Україну Укріне (точніше пишуть, а кажуть то взагалі Юкрейн, ніби юк (ікнув хтось) Рейн - німецьке шось :D )

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, приватні компанії. А щодо Вашого сарказму про Львівську Консерваторію, то Ви даремно. :sad: У нас не бачила, щоб емігранти працвали. Не знаю, чому так.

19. ihorweb

О! Вплив середовища колосальний! А мене шо в чотирьох стінах тримали? :D

О! Таки капіталізм! Біл Гейтс - великий пупець, то і зарплата в працівників хороша. А а пан президент США Буш - кака, то вчителі і бідують :o

20. ihorweb

В нас ше не приватні... Може я відстав від життя (та точно відстав :sad: ) А про емігрантів я взагалі не зрозумів... Ким працювали? Чого емігранти?

а де твій аватар? :)