В яблучко!!! п.с. А якщо до твоєї хатинки вдерлись напівлюди-напів пацюки в кілкости не троьх, а декількох мілоьнів (за переписом від 2001 року) ..... чим пригощати їх?
Ну Вы, тут еще пофантазируйте )) , на тему -любви и преданности , а я спать, мне завтра рано вставать, ждут меня - великие дела :o
У мене навпаки склалося враження, що для того, щоб надати собі більшої ваги постійно вигадує нібито подробиці з власного життя, бо і виявляються постійно проколи...[CENZ]останній приклад про пагони капітан-лейтенанта на флоті, а хіба є таке на флоті???[CENZ] [/CENZ][/CENZ]
Дорогенька, не читайте кацапських письменників-ідіотів (бо вони всі ідіоти поголівно). Бо сакме ті письменники і продукують те невігластво і дикунство, безбожність та потворність людську. Саме завдяки ним ви кацапи не відрізняєте добро від зла. Саме завдяки ним пьяному бугаю в автобусі кацапи поступаються місцем, замість того щоб викинути із автобуса. Саме завдяки ним "бйоть-значить любіт". Все перевернуто до гори дригом. Читайте краще західних класиків, як що українських ненавидите.
На флоті є. Але те що цей гівнюк проходив строкову службу на флоті в в званні капітана-лейтенанта - дика і наглюча брехня однозначна.
От ви зараз самі оцим реченням продемонстрували: Стосовно себе самого. Ви ще Мопасана запропонуйте. :rolleyes:
Капитан -лейтенант....есть такое звание у мореманов... Но ни один моряк не скажет " капитана-лейтенанта ".... Гэбёныш зарвался.....
А якщо йому років 130? Тоді такі звання були. Чи може він служив в українських ВМС, де є таке звання?
А як Вам сподобалось СТРОКОВА служба в званні капітана-лейтенанта?) Можна б було погодитись на строкову службу в якості "піджака" випускнирка цивільного ВНЗ , але ж в званні мол.лейтенанта, лейтенанта, старшого лейтенант як максимум. Брехло кацапське однозначно.
Кровавая гебня особое внимание уделяет главному форуму Украины - ОстровФоруму.. Целых три агента туда заслала... Чтобы, значит, охмуряли наивных украинцев, агитировали их проголосовать за Путина... Так вот, смешные товарисчи с большим самомнением... Невскому берегу уже за 50... У меня есть его фото времён его службы на Северном флоте...Где он молодой, с усиками... Есть и его нынешние фото... Показывать вам их не буду... Хотите верьте - хотите -нет... Невский берег пишет хорошие стихи, мастер спорта по шахматам... Так вы, товарисчи, считаете, на вас нужно целых трёх агентов ФСБ насылать?Такую большую ценность для России вы представляете? Ну-ну! Кстати, много вариантов борьбы предлагаете, а до самого простого никак не можете додуматься... Просто соблюдать правила поведения на форумах... Это ж элементарно, Ватсон! P.S. обязательно утром расскажу Н.б. про эту ветку, он получит бОООльшое удовольствие от всего написанного! P.P.S. А что - уже никто не говорит, что Невский берег - мой клон? Только один пан М-р Блик ещё на этом стоит? Вот он, М-р Блик - настоящий большевик! Не может поступиться принципами! Как сказал - Невский берег - клон FourA - так до последнего и верит в это! Тема - просто прелесть! Спасибо за доставленное удовольствие! Или как один из островитян тут пишет - чмоки -чмоки! Буду это вспоминать и улыбаться во сне.. Вот так пребывание людей на Острове делает их счастливыми! Пошёл спать! Коммуняки -гады приучили!
Байдуже. Я сказав те що і так відомо. Кацапська література вся без виключення просякнута брудом, глумом та похабщиной. Я запропоную Олександра Олеся. Як що Вам подобається любовна лірика. Як на мене він найкращий.
Це пані та панове смачний плювок в обличча форуму. Не більше не менше. Хоч і без кацапського мата, але не менш огидний. Брехло.Наглюче кацапське брехло. Як в тому фільмі "Не горюй" -Конфетку хочеш? -Хочу А нету..
ну так я з самого першого посту запропонував - допис до движку, що б можна було присовокупляти ігнор -лист безпосередньо до теми, або давати топікстартеру певні права на модерування теми. Насправді людина не має змоги фільтрувати спам- не спам. При зустрічі з троллінкгом просто покидає тему. Ну і звісно найкращій антитроллінг - УКРАЇНСЬКА МОВА. Для ефективного троллінгу тролям прийдеться її вивчити - яка не яка всеж таки популярність мови зросте.
Расскажи это своему куратору.....Ты думаешь, что не видно, когда гадят на форумах по долгу службы..??? Всё...гэбёныш спекся...Эй..куратор.....Давай другого кого на замену.....
Ну бачите як добре: товарищі - лакіровані козирки. Вже старенький, а от троллінг освоїв. Що не зробиш, якщо ТОВАРИШУ-ГОСПОДІНУ заманеться. ЧКіст не буває в минулому - зупиняє чекіста тільки куля....