Троль фільтри на ОСТРОВІ

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 13 бер 2012.

?

Ви б бажали створення троль фільтрів на ОСТРОВІ?

1. так, бажаю

9 голосів
    60,0%
  2. ні, не бажаю

3 голосів
    20,0%
  3. треба подумати

3 голосів
    20,0%
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так ведь это по любви, чтоб не достался никому! Классика, как у Островского. :))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

В яблучко!!!

п.с.
    А якщо до твоєї хатинки вдерлись напівлюди-напів пацюки в кілкости не троьх, а декількох мілоьнів (за переписом від 2001 року) ..... чим пригощати їх?о_О

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Ну Вы, тут еще пофантазируйте )) , на тему -любви и преданности ;), а я спать, мне завтра рано вставать, ждут меня - великие дела ;):o

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

У мене навпаки склалося враження, що для того, щоб надати собі більшої ваги постійно вигадує нібито подробиці з власного життя, бо і виявляються постійно проколи...[CENZ]останній приклад про пагони капітан-лейтенанта на флоті, а хіба є таке на флоті???[CENZ]
    [/CENZ][/CENZ]

5. ГРАНД

Дорогенька, не читайте кацапських письменників-ідіотів (бо вони всі ідіоти поголівно). Бо сакме ті письменники і продукують те невігластво і дикунство, безбожність та потворність людську. Саме завдяки ним ви кацапи не відрізняєте добро від зла. Саме завдяки ним пьяному бугаю в автобусі кацапи поступаються місцем, замість того щоб викинути із автобуса. Саме завдяки ним "бйоть-значить любіт". Все перевернуто до гори дригом. Читайте краще західних класиків, як що українських ненавидите.

6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Чому дискутувати, простіше виставити їхні промахи - самі і заберуться...

7. ГРАНД

На флоті є.
    Але те що цей гівнюк проходив строкову службу на флоті в в званні капітана-лейтенанта - дика і наглюча брехня однозначна.

8. tanna

От ви зараз самі оцим реченням продемонстрували:

Стосовно себе самого.

Ви ще Мопасана запропонуйте. :rolleyes:

9. Gidra

Gidra Well-Known Member

Капитан -лейтенант....есть такое звание у мореманов...

Но ни один моряк не скажет " капитана-лейтенанта "....

Гэбёныш зарвался.....

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А якщо йому років 130? Тоді такі звання були.
    Чи може він служив в українських ВМС, де є таке звання?

11. ГРАНД

А як Вам сподобалось СТРОКОВА служба в званні капітана-лейтенанта?;):)) Можна б було погодитись на строкову службу в якості "піджака" випускнирка цивільного ВНЗ , але ж в званні мол.лейтенанта, лейтенанта, старшого лейтенант як максимум.
    Брехло кацапське однозначно.

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

Кровавая гебня особое внимание уделяет главному форуму Украины - ОстровФоруму..
    Целых три агента туда заслала...
    Чтобы, значит, охмуряли наивных украинцев, агитировали их проголосовать за Путина...
    Так вот, смешные товарисчи с большим самомнением...
    Невскому берегу уже за 50...
    У меня есть его фото времён его службы на Северном флоте...Где он молодой, с усиками...
    Есть и его нынешние фото...
    Показывать вам их не буду...
    Хотите верьте - хотите -нет...
    Невский берег пишет хорошие стихи, мастер спорта по шахматам...
    Так вы, товарисчи, считаете, на вас нужно целых трёх агентов ФСБ насылать?Такую большую ценность для России вы представляете?
    Ну-ну!
    Кстати, много вариантов борьбы предлагаете, а до самого простого никак не можете додуматься...
    Просто соблюдать правила поведения на форумах...
    Это ж элементарно, Ватсон!
    P.S. обязательно утром расскажу Н.б. про эту ветку, он получит бОООльшое удовольствие от всего написанного!
    P.P.S. А что - уже никто не говорит, что Невский берег - мой клон?
    Только один пан М-р Блик ещё на этом стоит?
    Вот он, М-р Блик - настоящий большевик!
    Не может поступиться принципами!
    Как сказал - Невский берег - клон FourA - так до последнего и верит в это!
    Тема - просто прелесть!
    Спасибо за доставленное удовольствие!
    Или как один из островитян тут пишет - чмоки -чмоки!
    Буду это вспоминать и улыбаться во сне..
    Вот так пребывание людей на Острове делает их счастливыми!
    Пошёл спать!
    Коммуняки -гады приучили!

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ця людина, яка уявлення про армію не має, тому не знає, що звання капітан-лейтенант в СССР не було.

14. ГРАНД

Байдуже. Я сказав те що і так відомо. Кацапська література вся без виключення просякнута брудом, глумом та похабщиной.

Я запропоную Олександра Олеся. Як що Вам подобається любовна лірика. Як на мене він найкращий.

15. ГРАНД

Це пані та панове смачний плювок в обличча форуму. Не більше не менше. Хоч і без кацапського мата, але не менш огидний.

Брехло.Наглюче кацапське брехло.
    Як в тому фільмі "Не горюй"
    -Конфетку хочеш?
    -Хочу
    А нету..:pardon:

16. tanna

Кому відомо? Вам? Ну нехай.

Подобається.

17. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ну так я з самого першого посту запропонував - допис до движку, що б можна було присовокупляти ігнор -лист безпосередньо до теми, або давати топікстартеру певні права на модерування теми.
    Насправді людина не має змоги фільтрувати спам- не спам. При зустрічі з троллінкгом просто покидає тему.
    Ну і звісно найкращій антитроллінг - УКРАЇНСЬКА МОВА. Для ефективного троллінгу тролям прийдеться її вивчити - яка не яка всеж таки популярність мови зросте. ;)

18. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

згоден, в поєднанні з ігнором мабудь самий дієвий захід, принаймі я інших не бачу.

19. Gidra

Gidra Well-Known Member

Расскажи это своему куратору.....Ты думаешь, что не видно, когда гадят на форумах по долгу службы..???
    Всё...гэбёныш спекся...Эй..куратор.....Давай другого кого на замену.....

20. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Ну бачите як добре: товарищі - лакіровані козирки. Вже старенький, а от троллінг освоїв. Що не зробиш, якщо ТОВАРИШУ-ГОСПОДІНУ заманеться.
    ЧКіст не буває в минулому - зупиняє чекіста тільки куля....

а де твій аватар? :)