Що горохом об стіну. Москаль знає лиш один доказ - по пиці та назад його в рідні бєрьозовиє рощі. У всіх інших випадках він буде узбека вчити чебуреки готувати, а українця - пізнавати Шевченка.
Та не млинець, а блин! Ну не може блин бути млинцем, а млинець - блином. Це дуже і дуже принциповий момент. :rolleyes:
о точно, как только упрутся в свою точку зрения .. и не сдвинешь, ни кого ни хтят слушать, кроме .. себя - любимых , сорри , это моё ИМХО
Так, можна поставити когось в ігнор, чи принципово не реагувати на чиїсь дописи, та я особисто не хочу, щоб мої дописи знаходились на сторінці теми, де в дописах такого дописувача написані неприпустимі, з моєї точки зору, речі, а без належної на них реакції - виглядає, що ніби з ними погоджуєшся.... Може варто дати можливість автору теми вилучати/переміщувати дописи(не витирати, а саме переносити у "офтопи"), в яких відверті провокації, флуд,...
ви помиляэтэся. Наприклад: "Невский берег" - якось у запалі розповів, що у його коллег в аналітичному агенстві дуже бгато інформації що до України. Ну що такого- робота, як робота в АНАЛІТИЧНОМУ АГЕНСТВІ!!! проблема полігає в тому, що в РФ немає агенств, які дійсно займаються аналітикою. Ця назва - лише прикриття над різноманітними відділеннями КГБ, а потім і ФСБ, частина з яких збирала інформацію, а інша працювала над потрібним напрямком: наприклад, повалення Хрущова - анекдоти, плітки, "достовірні факти від одного знайомого", частушки, надписи на парканах.... сюди ж включалися "твори соцреалізму" - фільми з правильною орієнтацією, картини, пісні і навідь "правильна -політично вивірена" музика (наприклад - скільки разів в контаті лунала тема Інтернаціоналу). То б-то все те, що раніше називалося Ідеологічною роботою, але не просто в райкомі комсомолу - у центральних, так би мовити, органах. З ось такою людиною ми переписуємося!!! Бачите, яка честь форуму!!! Це робота - отака форма роботи зосталася в РФ і більш того - росте і кріпне. Звісно це маленька сошка, але - зверніть увагу НБ ніколи не ображається - постійно гне витриману лінію, не допускає припущень, які б ставили під сумнів завданий напрямок. Звичайна молода гебіська сука. Навіщо творцям цього сайту такий способ впливу на свій сайт? - не знаю. Але що є то є.
Да, пропало , а в чем собственно дело ? я его потерла , мне оно (сообщение) не понравилось , у меня есть ластик , имею право, или вы, считаете обратное ? )))
А на Украине есть? П.С.Ну Вам то откуда знать есть ли в РФ аналитические агенства или нет?Вы что из бывших сотрудников?
Та куда уж вам протестовать, модераторский любимчик. ) Не успел хрень написать, переходящую на личность - так сразу быстренько подстраховали. Вот что значит - большие связи!
"ти Зін на грубість нариваіссі" (с). Що запекло коли вашого улюбленого троля розіп"ялир як Бог черепаху?
А це такий менталітет кацапський. На кшталт "бьоть- значить любіт".) Я ж давно кажу ці напів люди абсолютно не орієнтуються і не відрізняють добро від зла. У них все дупой догори.
Згодна з вами, але це тілька констатація факту. Ваші пропозиції щодо вирішення проблеми? Закрити "н.берегам" вхід на Острів? Це цензура і визнання нашої слабкості. Дискутувати з ними і доводити, що ви не верблюд? Марна справа і виглядає як виправдовування. Тому, ігнорування, рішення не ідеальне, але дієве.
Вибачай...але ж я до панянки звертався...З якого це дива ти мене шановливо так назвав..??? А щодо тамбуру.....таке до тебе питання... Уяви, що до тебе у хижу продерлися пацюки...три зухвалих тваринки....та й почали бешкетувати.... То ти як - їх у ігнор відправиш....чи таки пригостиш...тим, чим треба...???