Троль фільтри на ОСТРОВІ

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 13 бер 2012.

?

Ви б бажали створення троль фільтрів на ОСТРОВІ?

1. так, бажаю

9 голосів
    60,0%
  2. ні, не бажаю

3 голосів
    20,0%
  3. треба подумати

3 голосів
    20,0%
  1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

всім рекомендую - проігноруйте, жодної відповіді, в іншому випадку немає про що розмовляти.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що горохом об стіну. Москаль знає лиш один доказ - по пиці та назад його в рідні бєрьозовиє рощі. У всіх інших випадках він буде узбека вчити чебуреки готувати, а українця - пізнавати Шевченка.

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Я - Близнецы :)

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та не млинець, а блин! Ну не може блин бути млинцем, а млинець - блином. Це дуже і дуже принциповий момент. :scratch_one-s_head::rolleyes:

5. Милена

о точно, как только упрутся в свою точку зрения .. и не сдвинешь, ни кого ни хтят слушать, кроме .. себя - любимых , сорри , это моё ИМХО :)

6. tanna

О, сообщение Гранда пропало. Дастиш фантастиш! :)):)):))

7. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так, можна поставити когось в ігнор, чи принципово не реагувати на чиїсь дописи, та я особисто не хочу, щоб мої дописи знаходились на сторінці теми, де в дописах такого дописувача написані неприпустимі, з моєї точки зору, речі, а без належної на них реакції - виглядає, що ніби з ними погоджуєшся....
    Може варто дати можливість автору теми вилучати/переміщувати дописи(не витирати, а саме переносити у "офтопи"), в яких відверті провокації, флуд,...

8. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ви помиляэтэся.
    Наприклад: "Невский берег" - якось у запалі розповів, що у його коллег в аналітичному агенстві дуже бгато інформації що до України.
    Ну що такого- робота, як робота в АНАЛІТИЧНОМУ АГЕНСТВІ!!! проблема полігає в тому, що в РФ немає агенств, які дійсно займаються аналітикою. Ця назва - лише прикриття над різноманітними відділеннями КГБ, а потім і ФСБ, частина з яких збирала інформацію, а інша працювала над потрібним напрямком: наприклад, повалення Хрущова - анекдоти, плітки, "достовірні факти від одного знайомого", частушки, надписи на парканах.... сюди ж включалися "твори соцреалізму" - фільми з правильною орієнтацією, картини, пісні і навідь "правильна -політично вивірена" музика (наприклад - скільки разів в контаті лунала тема Інтернаціоналу). То б-то все те, що раніше називалося Ідеологічною роботою, але не просто в райкомі комсомолу - у центральних, так би мовити, органах. З ось такою людиною ми переписуємося!!! Бачите, яка честь форуму!!!
    Це робота - отака форма роботи зосталася в РФ і більш того - росте і кріпне. Звісно це маленька сошка, але - зверніть увагу НБ ніколи не ображається - постійно гне витриману лінію, не допускає припущень, які б ставили під сумнів завданий напрямок. Звичайна молода гебіська сука.
    Навіщо творцям цього сайту такий способ впливу на свій сайт? - не знаю. Але що є то є.

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Мені не важко його продублювати.;)
    Видалили? Мабуть правильно. Протестувати не буду.

10. Милена

Да, пропало , а в чем собственно дело ? я его потерла , мне оно (сообщение) не понравилось , у меня есть ластик :), имею право, или вы, считаете обратное ? )))

11. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

А на Украине есть?
    П.С.Ну Вам то откуда знать есть ли в РФ аналитические агенства или нет?Вы что из бывших сотрудников?

12. tanna

Та куда уж вам протестовать, модераторский любимчик. :)) Не успел хрень написать, переходящую на личность - так сразу быстренько подстраховали. Вот что значит - большие связи!

13. ГРАНД

"ти Зін на грубість нариваіссі" (с).;)
    Що запекло коли вашого улюбленого троля розіп"ялир як Бог черепаху?

14. tanna

Та ви що? Мій улюблений троль - ви! Хіба не помітно? :rolleyes:

15. ГРАНД

От би вас хтось потер.

16. ГРАНД

Ні. Я провокатор, але не троль.

17. Милена

Ога, любимчик :)):)):)), которого хотели на 128 (или более суток) забанить :rolleyes:

18. ГРАНД

А це такий менталітет кацапський. На кшталт "бьоть- значить любіт".:))
    Я ж давно кажу ці напів люди абсолютно не орієнтуються і не відрізняють добро від зла. У них все дупой догори.

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Згодна з вами, але це тілька констатація факту.
    Ваші пропозиції щодо вирішення проблеми?
    Закрити "н.берегам" вхід на Острів? Це цензура і визнання нашої слабкості.
    Дискутувати з ними і доводити, що ви не верблюд? Марна справа і виглядає як виправдовування.
    Тому, ігнорування, рішення не ідеальне, але дієве.

20. Gidra

Gidra Well-Known Member

Вибачай...але ж я до панянки звертався...З якого це дива ти мене шановливо так назвав..???

А щодо тамбуру.....таке до тебе питання...

Уяви, що до тебе у хижу продерлися пацюки...три зухвалих тваринки....та й почали бешкетувати....

То ти як - їх у ігнор відправиш....чи таки пригостиш...тим, чим треба...???

а де твій аватар? :)