Треба наважитись і спробувати,поки ще суха погода.А то осінню підуть дощі і запах при вологій погоді думаю буде більше чути)А ви робили тільки 1 міс.і потім перерва?
Я робила собі цю маску, протяном двох місяців ефекту вона мені не дала, хіба що запах щн досі його памятаю
От бачите хто як каже,а мені знайома казала,що результат супер бувМожливо це все індивідуально,якщо проблема лежить всередині,то я думаю ці маски точно не допоможуть,потрібно більш раціональні методи.А в кого просто слабке волосся,то я думаю за допомогою цієї маски можна добре укріпити волосся.
Ох зробила я собі вчора цю масочку,запах не найкращий,тому в маршрутці стараюсь їхати біля вікна,щоб при жарі не було так чутно,а по можливості взагалі ходжу пішки)А коли робила ,то так сплакалась,як ніколи в своєму життіАле місяць мушу витримати і поробити хоча би 2 рази в тиждень,так як ви казали.
Все я поробила 8 разів і наразі на місяць припиняю.Бо в кінці вересня маю важливе рандеву,тому хочу,щоб запаху зовсім не було,бо тут казали,що до місяця часу запах тримається.Тепер буду місяць вимивати його))
Ну запах скажу вам чесно тримався довгенько))А от нарахунок результату скажу так:я крім цієї маски ще робила собі 4 рази мезотерапію такий собі коктель вітамінний,то не знаю,що з цього всього дало результат ,але волосся набагато менше стало випадати.Наразі чекаю,щоб почало відростати новеньке.)А там будем бачити.
Вот могу посоветовать: Попова Ирина Алексеевна Кандидат медицинских наук (044) 537 66 10 Хорошие отзывы о ней.
Доброго дня. Будь ласка допоможіть.Я з Тернополя у мого похреснека вік 9 років випадає волосся. Лікуємся в Тернополі вже два роки без результативно. Діагноз вогнищева алопеція. Потрібен хороший трихолог у місті Львів з досвідом роботи. Будь ласка порадьте.