Потрібно визначити причини, дослідити, а тоді правильно підібране лікування і прблем не буде, такі речі лікуються)
Та, можете почати годувати чоловіків гормонами - волосся в них перестане випадати, зате виростуть груди, і я не впевнена, що вони за це будуть вам вдячні.
А я от рішила спробувати цибулеву маску для волосся.Казала моя знайома,що воно їй дуже від випадіння допомогло і почало відростати.Але от запах я собі уявляю,який після неї буде.Це єдине,що мене стримує))
сполосніть водою з оцтом і ніякого запаху не буде, ну хіба поки вологе...але коли спасаєш волосся, то ніякий запах не стримує, головне - результат.
Хоча реально,коли є сильні проблеми з волоссям ,то таке враження,що наклала би г....а,щоб тільки не вилазило))
А скажіть ви брали сам сік чи пюре.Бо мені казали і так і так можна.Але я думаю,що сік легше змити потім.І ще таке питання:чи можна після цього мити голову шампунем чи то потрібно перед маскою його вимити,а потім лише сполокати водою?
Бо я думала цибулю натерти,а потім через марлю витиснути сік і його нанести.А скільки часу ви з цією маскою ходите?