Тривожний виклик / The Call (2013)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем MARTINI, 30 чер 2013.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цікаво, як виглядає робоче місце оператора 112, 02 чи 03?

Робоче місце оператора колцентру 911 виглядає ось так

А офіс називається "вуликом"

Для чого там кожному по 6 моніторів, я не зрозумів, але виглядає круто :) Головна героїня фільму працює в такому колцентрі. І, само собою, з рядового оператора по ходу фільму перетворюється в крутого детектива, та, як і належить за канонами жанру, робить всю інтелектуальну і чорнову роботу замість всієї поліції Лос-Анжелеса.

Але кіно сподобалося. Хоча б навіть заради красотки Холі Бері вже вартує переглянути :) Добротний такий трилер з гарними акторами і динамічним сюжетом. Хронометраж не розтягнутий, півтори години, на жування голівудських сопель виділено мінімум часу.

Нажаль, на Гуртом поки нема, ось в російському дубляжі http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4468169

• Подобається Подобається x 1
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

Фільм дуже сподобався! Якраз сьогодні його подивились. Тримає в напрузі до самого кінця, хоча кульмінація досить передбачувана, але постановка не погана. Одним словом, сподобався! Однозначно раджу переглянути ;)

3. jalatan

jalatan Well-Known Member

Найбільше кінцівка сподобалася. :good:
    Фільм класний, хоча я ззовссім не любитель такого жанру.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Щойно закінчила дивитися. Я в захваті! Цікавий динамічний сюжет, який до останніх секунд тримає у напрузі, класна гра Холлі Бері. Від фільму неможливо відірватися. Однозначно раджу для перегляду:good:

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Вже є на гуртом :)
    Кіно гарне, варто подивитися :good:

6. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Фільм справді хороший, Холлі Бері, як завжди неперевершнена. Ролі в трилерах та драмах їй взагалі краще за все получаються.

а де твій аватар? :)