Відповідь: Трійця Якщо навіть не знали, то те що вони покірні Волі Бога (а саме так "мусульмани" перекладеється) догадувалися, нє Отож бо й воно! А кого вони чекають, невже Бога, що буде помирать? Ні, і предки їх не Бога чекають...
Відповідь: Трійця Омар: Якщо навіть не знали, то те що вони покірні Волі Бога (а саме так "мусульмани" перекладеється) догадувалися, нє ---------------------------------------------------------------- Апостоли були першими християнами, як мусульмани сприймають ап. Петра, Павла?
Відповідь: Трійця Негативного відношення до Петра не зустрічав, до Павла поскладніше, багато вважають, що саме вивів частину християн з монотеїзму, багато першо-християн його не визнавали, особливо з палестинської общини. Але негативне відношення до нього це не відношення Ісламу, як релігії, а відношення частини мусульман.
Відповідь: Трійця Що цікаво, що всі християни вважають себе моноїстичними. Жодні християни не взнають, що Богів є багато. Виходить....
Відповідь: Трійця Вважають, то всі, але "строгість"(іншого і слова зараз не підберу) у різних християн, різний... Наприклад по багатьом аспектам абіоніти були більшими монотеїстами, чим різні християни-гностики...
Відповідь: Трійця але погодьтеся, я вважаю себе таким, що вірю в єдиного Бога, а хтось мене переконує, що це не так та ще й критикує мене за це. шо мені бідному робити?
Відповідь: Трійця Головне, не переставайте вірити в Єдиного Бога А там, все по ходу справи розберется... ІншаАллаг, зустрінимось з Вами на Суді, там вже точно буде видно, хто з нас був правий...
Відповідь: Трійця От і я думаю, хіба якщо я якісь тонкощі не розумію, чи не знаю, то хіба моя віра від того менша. Моя бабуся була безграмотна, яле я інколи заздрив її щирій вірі. Вона не вникала в тонкощі, просто вірила в Бога. Додано через 1 хвилину Доречі, як у ісламі, після смерті душа залишається, чи як свідків - вмирає разом з тілом?
Відповідь: Трійця Це називається з хворої голови на здорову. Маніпуляціями займаєтесь ви та інші антихристи... Бог через Слово встановив закони, на яких тримається всесвіт. Чи Бог ці закони може змінити? А чому не змінює? Не хоче чи не може? Дайте собі нарешті відповідь!!! Чи Мухамад сам не знає? Віра християн базується на Св. Письмі і Переданні. Ваша невіра - на тому, що ви своєю головою не можете чогось збагнути. Людина не може оцінити Бога, але недооцінити - запросто.
Відповідь: Трійця Я Вам, вже на це питання відповідав в темі "Що робити з ісламом?", ми віримо в існування душі. От мене вже в антихристи записали Шановна Олено, Ви мене переоцінюєте... Ну тоді Ви, при здоровій голіві скажіть, чому в Ісуса(ас) не могло бути жінки та дітей. Я не стверджую, що вони в нього(ас) були, я просто питаю, чи могли вони бути... На ці питання, вже давно є відповідь - не хоче. Але однозначно може, тому що Він, Всемогутній... Тому, якщо про когось йде мова, що він щось не міг зробити, можна з впевненістю заявити це не Бог! Давайте, ми самі будемо вирішувати, на чому наша віра/невіра тримається, нє? Наша, віра тримається на ідентичній вірі Адама(ас), який не вважав, що його Бог-Дух Святий, створював, Ной(ас) не вважав, що потоп Бог-Син, наслав, і Лот(ас) не вважав, що Тріця Содом і Гомору знищела... Тай першохристияни, далеко не всі вірили, в Трійцю, деякі життя проживали, з вірою, що Бог Єдиний, та Ісус Пророк Йога, та месія, і слова "Трійця" не чули... Чомуж тоді тільки "Трійця", маловато будет!!!(с) Чому, не "Мільйониця", чи боїтесь переоцінити... Так, але чим віра католиків відрізняється, наприклад, від віри свідків?..
Відповідь: Трійця Поясніть сенс вашого питання??? Ісус воскресив Лазаря, повернув його до життя, робив інші чуда, але ви ніби духовно осліпли, торочите одне і теж. Візміть себе в руки і не вигадуйте дурниць... Крім свідків є ще велика кількіть інших сект. Ви вважаєте, що Дух Святий усіх по-різному навчає? Є одна правдива віра, а інші від лукавого...
Відповідь: Трійця Тому що їх віра базується на букві, а в нас віра Духом. Але й то буде недокінця правда. Віра СЄ не базується на переданні з часів Ісуса. І то не все...
Відповідь: Трійця А що тут пояснювати? В принципі в Ісуса(ас) могли бути діти чи ні? Про те, що Ісус(ас) воскрешав мертвих та робив дива сказано в Корані. Скажіть, а лише Ісус(ас) робив дива? Окрім нього ніхто? Якщо Ви взннаєте, що якась людина із нині живучих зробила диво, Ви цю людину, за Бога вважати будете?.. Вас образила моя фраза? Вибачаюсь... Проте хочу і Вас дещо попросити, по-перше утримайтась від згадування Пророка Мухаммада(савс) де це непотрібно наподобі фрази - "Чи Мухамад сам не знає?". По-друге, не потрібно переходити на особистості, наприклад "Маніпуляціями займаєтесь ви та інші антихристи..." або "ви ніби духовно осліпли, торочите одне і теж", це дурний тон в дискусії... Все одно хто духовно осліп, а хто ні може знати лише Всевишній, можливо ми з Вами, однаково духовно осліпли, а зрячі пупер з Нью Шреком, хто зна?.. Про віру, я мав на увазі, не релігію, а саме віру, як відчуття... Чим Ваша віра кращя, за віру свідків? А щодо Святого Духа, на базі чого Ви вважаєте, що він вчить істинно саме католиків, а не свідків? Тільки об"єктивні аргументи, якщо можна... Миху, Ви були свідком? Погодьтесь, Ви, не можете знати, що відчувають свідки, можливо Духа, вони відчувають побільше вашого... Ну я б не сказав, що Ваша базується саме з часів Ісуса(ас)... Можу тільки погодитись, що Ваша з часів Констянтина, а їх з часів Рассела... Хоча християни-антитринітарії, були вже серед першохристиян...
Відповідь: Трійця Залежно якого... але погодьтеся, ніхто не взнає свій початок від апостольських часів, окрім традиційної церкви....
Відповідь: Трійця Ну, вимірювача Духів, ще не винайшли, тому вгадувати не хочу... А Ви знаєте якого? Хм... Просто Церков, які існували з тих часів, вже немає, тому погоджусь, що з нині існуючих, Ваша Церква сама близька до тих днів...
Відповідь: Трійця Ісус сказав Петру: "на тобі збудую церкву і пекельні ворота її не здолають." Яка церква сьогодні каже: ми є наслідниками Петра в образі папи Римського? А саме Петро створив церкву і 25 років був єпископом у Римі.
Відповідь: Трійця Помоєму, всі кажуть, але можу помилятись... Чи був Петро в Римі, це дуже не доказано, так як чи був Андрій в наших місцях... Але наприклад Палестинська община, яка себе також асоціювала з Петром, не вважала Ісуса(ас) Богом, та дуууже нелюбила Павла. Факт.
Відповідь: Трійця та яке всі? хіба в римі хтось ше має наслідника Петра? Додано через 4 хвилини Та як недоказено? Там він був і розіпятий вверх ногами, там і похований, там же і є базиліка апостола Петра. щодо Палестинців. напевно немало було течій після Христа. Це й не дивно, не дивно, що не взлюбивши Петра, вони не визнали Ісуса за Бога. Дивніше було б навпаки... коли б взлюбили Петра і не визнали....