оригінал "книги мормона" окрім "кількох людей" (пророка йозефа сміта) також більше ніхто не бачив... мільйони людей вірять, що все, що там написано -- правда...
питала раз, питала й другий... не полінуюсь запитати останній раз, третій... нема в пабліку, як і багато чого іншого оригінального, про що народ і не здогадується. " The boards mysteriously disappeared -- undocumented and unphotographed -- ostensibly taken by the Ahnenerbe (Ancestral Heritage Society of the Nazi SS)" а дописувачі форуму мають свою сформовану думку на те, чого не читали й в очі не бачили.
судячи тільки з початку: опис стародавніх богів, повчальних історій, розповідей про наше минуле тощо...
дійсно, тощо.... або про ніщо це так свої відносяться. а ось дати пошук англійською - море цікавого, змістовного аналізу навіть словацькою, болгарською, польською, чеською...російською... правий був Донцов......
так просвітіть нас... я, наприклад, не читав, хоч і маю її... і в чому був правий донцов?... що українці переважно свинопаси та гречкосії?..
Ви думаєте, це хороша ідея? кожен сам просвічується тим, чим вважає за потрібне. ось Ви, наприклад, маєте книжку, а мені кажете "Просвітіть..." піддаватись на провокацію звісно ж не буду. Донцова згадала, бо він вважав, що в своїх проблемах ми винні самі, бо виродився Дух.
я близько 10 років бачив Біблію, близько 15 років так чи інакше спілкувався зі свідками.... тому я й кажу: просвітіть.. ще один філософ....
він зі мною в машині їздить. до речі, про свинопасів в нього цікава думка й зізнаюся, я її поділяю. що б таке про Трійцю незвідане дописати.....