Трійця

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем tradakad, 30 лип 2007.

1. tradakad

tradakad Well-Known Member

Відповідь: Трійця

свідком написання?

кого ВИ маєте на увазі?

2. tradakad

Ви не читали що я писав з Корану щодо християн? :)

ну то може хтось відповість - та я не буду :)

:) э монітор. є дисплей на моніторі. є задня панель. але не дісплей ні панель - це не монітор. і сказати, що і дісплей це монітор і панель то монітор а сам монітор то МЕГАМОНІТОР, або єдиний монітор - то здається не дуже розумно.. чи буде мегамонітор працювати без дисплею? ні. функції монітора як такового він виконувати не буде. а чи буде працювати без панелі? можливо.. тобто дісплей важливіший за панель? :)

а якщо зняти панель та покласти на стіл - чи буде вона монітором? :)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То є спірне питання, на яке навряд чи ми знайдемо відповідь. Ісус народився у сімї Йосифа, хоча фізично не від нього. Проте у його сімї і він роль батька виконував докінця. Та й коліно Давидове має не лише фізичне значення, але й в духовному сенсі значення. А як таке твердження: Ісус з Божого коліна?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

власне - не написання, а свідком подій.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Іван - точно.

6. tradakad

дякую за відповідь ;)

ще гірше :) але як би та не було - сам факт непорочного "зачатия" не доводить божественності. тобто це не значить, що той хто не має батка в фізичному плані є Бог

• Подобається Подобається x 1
  7. tradakad

ну свідків подій було предостатньо. всі достовірні хадіси наприклад були передані нащадкам саме свідками життя Мухаммада (с.а.с.)

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

суто логічно. Якщо ви виходите з міркувань, що біблія, записана 4-ма ЛЮДЬМИ (саме так - наголошуючи на цьому), тому не може бути вірна, я далі застосовую просту логіку:
    - коран вірний
    - значить, він писаний не людьми (бо записане людьми не може бути вірним - з вашого постулату)
    - він був писаний 1 раз (1-єю рукою) - щоб уникнути помилок при переписі - ви використовуєте оригінал...
    І виходить: коран писаний рукою бога, і до цього часу існує первинний взірець (еталон)
    --
    Хоча насправді - це є не так, і значний вплив на тексти корану мали політичні реалії/негаразди того часу (6-е ст., об'єднання арабських племен, в зв'язку з занепадом караванної торгівлі і відповідним економічним спадом)

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, мені здається, Ви тратите багато зусиль і нервів в пустоту. Вони ж все одно не повірять, незалежно які арґументи Ви їм наведете.
    Вони вже запрограмовані. І їхня мета запрограмувати Вас.
    Памятаю, працюючи в Львові я мав медсестру, яка була атеїсткою. Хтось приніс популярну тоді книжку "Zycie po Zyciu" яку написав Реймонд Муді (в перекладі на польську мову). Ця книжка - дослідження, що переживають люди перебуваючи в стані клінічної смерті.
    Так ось моя медсестра прочитавши книжку викликнула - а я все-одно не вірю!

• Подобається Подобається x 3
  10. afterstep

тобто - дисплей як єдине ціле - не існує, тому що ви його можете роздробити?
    Тобто ми використовуємо хибне поняття - дисплей, позначаючи цим поняттям якусь ілюзію цілісності, що стоїть у нас на столі, але насправді складається з атомів, а ті, в свою чергу, теж складаються з елементарних частинок? і саме тому ми сміливо можемо заперечити, що дисплей - це не є цілісний об'єкт, що виконує певну функцію?
    --
    Саме так ви, застосовуючи спрощену логіку і доводячи її до примітивізму, пробуєте заперечити існування філософського поняття тільки тому, що ви його не пробуєте зрозуміти, а пробуєте знайти цьому поняттю аналог в побуті - і не знаходите?

11. tradakad

ще раз передивився своє повідомлення..

1) чи не могли б Ви привести мої слова де я кажу, що якщо Біблія написана 4 людьми (доречі - чому саме 4?? в Біблії ж значно більше книжок ) то вона не може бути вірна?

2) де мій постулат що записане людьми не може бути вірним? наведіть його будь ласка

3) де я казав, що Коран був писаний ОДНІЄЮ рукою?

4) Ви так і не відповіли - чи бачили Ви Коран? бо від цього питання багато чього стає яснішим..

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

такий у мене видно стиль життя.

мене цікавить ЩО заставляє людину піти в Іслам і більше нічого.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а свідком того, що Мухаммед дійсно мав видіння і чув голос хтось був?

14. tradakad

Педро, давайте або по суті або не флудіть тут будь ласка, бо не думаю що незмістові пости роблять сторінку меньшою за розміром, а її потрібно завантажити, переглянути, та, побачивши нове повідомлення - прочитати його, тобто витратити час та гроші на трафік :)

якщо стосовно Трійці сказати нічього не можете, та окрім трошки параноїдальних речень на кшталт

Ви нічого не можете, то краще вже мовчати, бо дуже це нагадує історію про іншопланетян :D

Педро, без образ :) пробачте монолог з мого боку, але ж з Вашого також діалогу не спостерігається, а тільки програмування, зомбі :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, а хтось є , що може довести, ніби Святий Дух не є Бог?

16. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Пророцтво:Єр.23:5 "Ось дні наступають,-говорить Господь,-і поставлю Давидові праведну парость, і Цар зацарює, і буде Він мудрий, і правосуддя і правду в краю запровадить".
    Лук.3: "Ісус...син Давидів".
    Пророцтво:Мих.5:2 "А ти ВІфлиєме-Єфрате, хоч малий ти у тисячах Юди,-із тебе Мені вийде Той, що буде вдадика в Ізраїлі, і віддавна постання Його, від днів віковічних".
    Мат.2:1 "...народився Ісус у Вифлеємі Юдейським".
    Кол.1:17 "А Він перший від усього, і все ним стоїть"
    Пророцтво:Іс.7:14"Тому Господь сам дасть вам знака: Ось діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвеш ім’я Йому: Еммануїл.
    Матв.1:18 "...виявилося, що вона має в утробі від Духа Святого...Йосип..прийняв...дружину свою."
    Марія і Йосип з Давидового роду.

Лук.24:27 "І Він почав від Мойсея, і від пророків усіх, і вияснив їм зо всього Писання, що про Нього було".
    Ів.5:39-40,46-47" Дослідіть- но писання, бо ви думаєте, що в них маєте вічне життя,-вони ж свідчать про Мене! Та до Мене прийти ви не хочете, щоб мати життя...Коли б ви Мойсеєві вірили, то й Мені б ви повірили, бо про Мене писав він."
    Матв.13:14 "І над Ним збувається пророцтво Ісаї, яке промовляє:" Почуєте слухом,-і не зрозумієте, дивитися будете оком,- і не побачите."

На підставі вищенаведеного відповідь Али Полосина виглядає непереконливо.

17. tradakad

та ангел приходив.. Джабраіл.. які видіння..

все просто. стимул один. пошук Істини. коли знаходиш її - розумієш , що то є Іслам.

це я про себе та без жодних наїздів на інші релігії.

18. afterstep

суперечку припиняю, оскільки ми з вами так дійдемо до атомарного світосприйняття та побуквенного цитування.
    --
    - я чомусь думав, що під вашим ніком дописує одна людина, відповідно, пам'ятає свої попередні дописи, і в інших гілках - також
    - що ви, як захисник ісламу на цьому форумі - читаєте інші дописи (інших представників ісламу), і якщо ви ті дописи логічно доповнюєте і не заперечуєте - відповідно, ви згодні з тими дописами.
    --
    А забавка в гру "а покажіть мені де я таке писав" - приведе до того, що я, потративши час, покажу, а ви то проігноруєте, і далі будете талдичити "так три чи один?", "хіба може бути вірною книга, яку писано в 4-ох варіантах?", "а в чому різниця у цих варіантах?"
    --
    Вибачте - то не полеміка. То спроба подразнитися.

19. tradakad

Дух самостійно приймає рішення? щось робить самостійно?

20. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Не іслам є Істиною, а Боже Слово, тобто Ісус Христос!!!
    Що ж ви тоді знайшли???

а де твій аватар? :)