Відповідь: Трійця Ви не читали що я писав з Корану щодо християн? ну то може хтось відповість - та я не буду э монітор. є дисплей на моніторі. є задня панель. але не дісплей ні панель - це не монітор. і сказати, що і дісплей це монітор і панель то монітор а сам монітор то МЕГАМОНІТОР, або єдиний монітор - то здається не дуже розумно.. чи буде мегамонітор працювати без дисплею? ні. функції монітора як такового він виконувати не буде. а чи буде працювати без панелі? можливо.. тобто дісплей важливіший за панель? а якщо зняти панель та покласти на стіл - чи буде вона монітором?
Відповідь: Трійця То є спірне питання, на яке навряд чи ми знайдемо відповідь. Ісус народився у сімї Йосифа, хоча фізично не від нього. Проте у його сімї і він роль батька виконував докінця. Та й коліно Давидове має не лише фізичне значення, але й в духовному сенсі значення. А як таке твердження: Ісус з Божого коліна?
Відповідь: Трійця дякую за відповідь ще гірше але як би та не було - сам факт непорочного "зачатия" не доводить божественності. тобто це не значить, що той хто не має батка в фізичному плані є Бог
Відповідь: Трійця ну свідків подій було предостатньо. всі достовірні хадіси наприклад були передані нащадкам саме свідками життя Мухаммада (с.а.с.)
Відповідь: Трійця суто логічно. Якщо ви виходите з міркувань, що біблія, записана 4-ма ЛЮДЬМИ (саме так - наголошуючи на цьому), тому не може бути вірна, я далі застосовую просту логіку: - коран вірний - значить, він писаний не людьми (бо записане людьми не може бути вірним - з вашого постулату) - він був писаний 1 раз (1-єю рукою) - щоб уникнути помилок при переписі - ви використовуєте оригінал... І виходить: коран писаний рукою бога, і до цього часу існує первинний взірець (еталон) -- Хоча насправді - це є не так, і значний вплив на тексти корану мали політичні реалії/негаразди того часу (6-е ст., об'єднання арабських племен, в зв'язку з занепадом караванної торгівлі і відповідним економічним спадом)
Відповідь: Трійця Мих, мені здається, Ви тратите багато зусиль і нервів в пустоту. Вони ж все одно не повірять, незалежно які арґументи Ви їм наведете. Вони вже запрограмовані. І їхня мета запрограмувати Вас. Памятаю, працюючи в Львові я мав медсестру, яка була атеїсткою. Хтось приніс популярну тоді книжку "Zycie po Zyciu" яку написав Реймонд Муді (в перекладі на польську мову). Ця книжка - дослідження, що переживають люди перебуваючи в стані клінічної смерті. Так ось моя медсестра прочитавши книжку викликнула - а я все-одно не вірю!
Відповідь: Трійця тобто - дисплей як єдине ціле - не існує, тому що ви його можете роздробити? Тобто ми використовуємо хибне поняття - дисплей, позначаючи цим поняттям якусь ілюзію цілісності, що стоїть у нас на столі, але насправді складається з атомів, а ті, в свою чергу, теж складаються з елементарних частинок? і саме тому ми сміливо можемо заперечити, що дисплей - це не є цілісний об'єкт, що виконує певну функцію? -- Саме так ви, застосовуючи спрощену логіку і доводячи її до примітивізму, пробуєте заперечити існування філософського поняття тільки тому, що ви його не пробуєте зрозуміти, а пробуєте знайти цьому поняттю аналог в побуті - і не знаходите?
Відповідь: Трійця ще раз передивився своє повідомлення.. 1) чи не могли б Ви привести мої слова де я кажу, що якщо Біблія написана 4 людьми (доречі - чому саме 4?? в Біблії ж значно більше книжок ) то вона не може бути вірна? 2) де мій постулат що записане людьми не може бути вірним? наведіть його будь ласка 3) де я казав, що Коран був писаний ОДНІЄЮ рукою? 4) Ви так і не відповіли - чи бачили Ви Коран? бо від цього питання багато чього стає яснішим..
Відповідь: Трійця такий у мене видно стиль життя. мене цікавить ЩО заставляє людину піти в Іслам і більше нічого.
Відповідь: Трійця Педро, давайте або по суті або не флудіть тут будь ласка, бо не думаю що незмістові пости роблять сторінку меньшою за розміром, а її потрібно завантажити, переглянути, та, побачивши нове повідомлення - прочитати його, тобто витратити час та гроші на трафік якщо стосовно Трійці сказати нічього не можете, та окрім трошки параноїдальних речень на кшталт Ви нічого не можете, то краще вже мовчати, бо дуже це нагадує історію про іншопланетян :D Педро, без образ пробачте монолог з мого боку, але ж з Вашого також діалогу не спостерігається, а тільки програмування, зомбі
Відповідь: Трійця Пророцтво:Єр.23:5 "Ось дні наступають,-говорить Господь,-і поставлю Давидові праведну парость, і Цар зацарює, і буде Він мудрий, і правосуддя і правду в краю запровадить". Лук.3: "Ісус...син Давидів". Пророцтво:Мих.5:2 "А ти ВІфлиєме-Єфрате, хоч малий ти у тисячах Юди,-із тебе Мені вийде Той, що буде вдадика в Ізраїлі, і віддавна постання Його, від днів віковічних". Мат.2:1 "...народився Ісус у Вифлеємі Юдейським". Кол.1:17 "А Він перший від усього, і все ним стоїть" Пророцтво:Іс.7:14"Тому Господь сам дасть вам знака: Ось діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвеш ім’я Йому: Еммануїл. Матв.1:18 "...виявилося, що вона має в утробі від Духа Святого...Йосип..прийняв...дружину свою." Марія і Йосип з Давидового роду. Лук.24:27 "І Він почав від Мойсея, і від пророків усіх, і вияснив їм зо всього Писання, що про Нього було". Ів.5:39-40,46-47" Дослідіть- но писання, бо ви думаєте, що в них маєте вічне життя,-вони ж свідчать про Мене! Та до Мене прийти ви не хочете, щоб мати життя...Коли б ви Мойсеєві вірили, то й Мені б ви повірили, бо про Мене писав він." Матв.13:14 "І над Ним збувається пророцтво Ісаї, яке промовляє:" Почуєте слухом,-і не зрозумієте, дивитися будете оком,- і не побачите." На підставі вищенаведеного відповідь Али Полосина виглядає непереконливо.
Відповідь: Трійця та ангел приходив.. Джабраіл.. які видіння.. все просто. стимул один. пошук Істини. коли знаходиш її - розумієш , що то є Іслам. це я про себе та без жодних наїздів на інші релігії.
Відповідь: Трійця суперечку припиняю, оскільки ми з вами так дійдемо до атомарного світосприйняття та побуквенного цитування. -- - я чомусь думав, що під вашим ніком дописує одна людина, відповідно, пам'ятає свої попередні дописи, і в інших гілках - також - що ви, як захисник ісламу на цьому форумі - читаєте інші дописи (інших представників ісламу), і якщо ви ті дописи логічно доповнюєте і не заперечуєте - відповідно, ви згодні з тими дописами. -- А забавка в гру "а покажіть мені де я таке писав" - приведе до того, що я, потративши час, покажу, а ви то проігноруєте, і далі будете талдичити "так три чи один?", "хіба може бути вірною книга, яку писано в 4-ох варіантах?", "а в чому різниця у цих варіантах?" -- Вибачте - то не полеміка. То спроба подразнитися.