Відповідь: Трійця а то й не є ноу-хау, то просто сутність і все і якщо інші релігії мали/мають таке ж поняття стосовно своїх богів - то це їх справа. Я думаю, що Ісус казав не про одежу, а про душу...
Відповідь: Трійця Миху, салют! якби Ви розуміли добре цю сутність, в доказ намалювали б параграфів з сім про Духа, що Ви про Неї знаєте ... (буду зараз відсутня, але ввечері прочитаю з задоволенням). Ага!...
Відповідь: Трійця про чиї душі?... є таке словосполучення "п’ять душ корів", "сім душ волів".... і, до речі, Ісус говорив про багато що, про одяг також....
Відповідь: Трійця А ще мертві душі Гоголя, нє? Цікаво-цікаво.... у мене інший підхід. Я читаю Святе Письмо і сприймаю його за принципом "How is". Тобто якщо сказано "біле", але я не розумію чому, але сказано - "біле", то воно біле. І то лише моя проблема, що я того не розумію.
Відповідь: Трійця правильно!... і хто були ці "мертві душі", як не особи, що внесені в реєстр, за які дядько чичиков хотів просто грошей заробити?... як завше у вас, пан мих, явище бачите -- суті не розумієте....
Відповідь: Трійця та я про "душу", як за своєю суттю зовсім не те, що ви (та решту традиційників) вкладєте в неї...
Відповідь: Трійця проблеми перекладу - а також неоднозначність прикметників (навіть прикметників - уявіть собі й таке!) у іншій мові - то несуттєво? До речі - як приклад - типовою фразою є не а таки as is - правда, за умови, що ви хотіли зужити переклад українського буквосполучення "як є". Може, ви хотіли задати запитання - і застосували перші два слова - а далі у вас перебіг думки зійщов на інші рейки манівців торованого шляху що ви вичитали у "мануалі"?
Відповідь: Трійця Та нє, шляк би трафив.... не сходив я зі штреки, просто маю угоду з уарнетом і там ті мудрегелі так написали, мовляв - "як є" - how is. А в атвєт тішіна - он не вєрнулся із боя....
Відповідь: Трійця а що вам розповісти?... що ви вірите у "безсмертність душі"?... якщо душа -- це (грубо кажучи) зовнішній вигляд, то як воно може бути безсмертним?... може ліпше ви скажете?... а ще ліпше повернутися до теми... підтягнути за вуха міфічну трійцю....
Відповідь: Трійця As Is не вірте уарнету А ти розрізняєш жидівське поняття про душу та те, що християни мають на увазі під "душею" щось зовсім інше?
Відповідь: Трійця правильно кажуть.... і я про це неодноразово говорив.... а ще є такі слова "і стала людина живою душею"...
Відповідь: Трійця І в модель світу теж вірити таку саму, як у Біблії написано? Не люблю я буквалізм, хто би що не казав.
Відповідь: Трійця Христос прийшов не відмінити Старий Завіт, а доповнити Новим. Тещо ви запитуєте "звідки воно" знає один Бог, ми лише можемо здогадуватись.