Відповідь: Трійця Сьогоднi свято! Свято Вознесiння, свято перемоги, свято радостi, свято надiї! Свято очiкування УТIШИТЕЛЯ. Свято очiкування другого приходу IСУСА! Сьогоднi СИН восходить до ОТЦЯ i ДУХА- сьогоднi свято ТРIЙЦI! Слава IСУСУ ХРИСТУ! Пупере, я з модою не рахуюся. Ви хочете сказати, що тi чоловiки чи жiнки, хто зараз далеко вiд рiднi i цiлує фото близької людини- то все фетишисти? Тодi кличте Степанича, тiльки не до нас.
Відповідь: Трійця і завтра також, і післязавтра, і післяпіслязавтра ........ з модою не рахуєтеся?... ходите-сьте бося, чи в сандалях, чи як апостоли?... а ті чоловіки та жінки, які облизують фото?... а ті, які в сексшопи ходять і купляють "гумові вироби" і жінками(чоловіками) вже не цікавляться?....
Відповідь: Трійця Пупере, останнi фрази Вашого допису не про "фото", а про "подобу". Босий не ходжу, слава БОГУ, взагалi-то, мова йшла про пiдписи. Кожен день вшановують пам'ять святого, а сьогоднi В-е-л-и-к-е свято, яке святкують всi християни.
Відповідь: Трійця збережу вам гривню на пошуки в інтернеті: джерело ви хрестик з якою метою носите?.. ось ще визначення: знову у вас щось, мабуть, з клавіатурою на телефоні... до речі, чому такі узагальнення?.... "всі християни".... "всіма християнами" ви кого вважаєте: православних, католиків, протестантські течії?..
Відповідь: Трійця як доведете ? :ninja: що Ви знаєте про досконале життя ? що це таке ? :no: що такого проповідував Ієгошуя, що казав, - тільки той , хто має вуха, той почує. заповіді ті ж самі в Старому заповіті. який зміст був проповідувати те, що й так усі знають ? що це таке "чого око не бачило й вухо не чуло і що на серце людині не впало" ? що це за "мудрість у таємниці, прихована, яку ніхто з володарів цього світу не пізнав" ? що означає "я вас годував молоком, а не твердою їжею, бо ви не могли її їсти та й тепер ще не можете" ? і це, - враховуючи, що Новий Завіт редагувався, вичищався, формувався свідомо не один рік. ______________________ "приходьте до мене в казочку ! зустріну з сіллю та перцем ! зігрію.. " - Оленка-Зміючка.
Відповідь: Трійця А хто вважає свідків протестантами? І відколи свідкі мають щось спільне з протестантами? Вони і з християнами нічого спільного практично немають, якщо бути точним. Свідки не признають того, на чому базується християнство: Трійця, Божество Ісуса Христа, Непорочне зачаття Діви Марії etc. Тому, вибачте, але свідки не християни. Це релігійна громада маніпулятивного характеру, яка за посередництвом цитат з біблії намагається керувати свідомістю людей, переважно в корисливих цілях. Діалог зі свідками вважаю неможливим через брак конструктивних дискусій. Всі мають право на пошуки Бога, кожен робить це по-своєму. Ті, що потрапляють до свідків, шукали найлегший шлях. Я маю на увазі лише методи та способи, тому сподіваюсь, що особисто нікого не образила.
Відповідь: Трійця золоті слова!... просто керівники традиційників сторіччями тримали свою паству у темноті... згадати тільки заборону читати Біблію... от і випрацювалася така філософія: що хоче Бог незрозуміло, що таке трійця -- тут взагалі ум за разум заходить..... релігієзнавці-теологи, які вивчали релігії не в католицьких університетах та не у православних семінаріях... перепрошую, не християнство, а те, що традиційники називають християнством.... наприклад, таджик (самоназва) -- благородний, царський.... а ви спитайте у москвичів, що вони думають про таджиків... (таджики, без образ) нуууууу, тут ви явно погарячкували..... найлегший шлях?!! свідки?!!!!
Відповідь: Трійця Так-так, свідки- це не християни, бо християни живуть Церквою, а свідки- організація, а не Церква.
Відповідь: Трійця дуже влучно!... традиційники живуть церквою, свідки -- щоб виконувати волю Бога.... пан JaguaR -- ви неперевершені!..
Відповідь: Трійця Могли б і не писати що вам куди заходить, бо це і так уже давно зрозуміло. Пресвята Трійця є Богом, тому прикусіть язика і подумайте про свою вічність, бо це саме те, що вам зараз необхідно на моє імхо. Єдине прохання: не дискредетуйте Християнство серед неінформованих людей своїм єретичним "християнством" і не зводьте людей. Свідки виконують волю організації, яка стала для них богом. У них відсутнє Богослужіння і весь час іде на потреби організації. Щоб і не сумнівались !!!
Відповідь: Трійця Ну, останню фразу, пане пупере, Ви трохи перебiльшили. Якщо я i сказав щось неперевершене, то слава БОГУ. Мавко, Ви не зрозумiли навiть фрази "довести до вiдома", а хочете сказати, що розумiєте Бiблiю... Що магам до IСУСА, вони ж йому поклонилися, визнали ЙОГО вищим вiд себе. ЙОГО апостол Павло вигнав вiщунського духа з жiнки, що ходила за ним i вiщувала; апостоли не задовiльнили забаганки ворожбита Симона 7:9-25. То коли ЙОГО учнi так чинили,- якi ж вони маги? IСУС- БОГ. Додано через 10 хвилин (7:9-25 Дiї)
Відповідь: Трійця дуже добре, що ви хоч це зрозуміли!.. "пресвята трійця" ніяким богом не є, тому якщо хочете думати про вічність (хочаби думати про неї), то з’ясуйте: 1. ім’я Бога. 2. який Бог. 3. що Він від нас хоче. 4. кому належить цей світ, і чому ваша релігійна громада так поступається захцянкам різних цезарів. впевнений: за такі "прохання" ваш бог вам подякує... звичайно, що ви ще могли сказати, після таких слів: ви би хоч якось визначилися між собою, у що ви насправді вірите.... а я і не сумніваюся.... таке задоволення читати дописи пана з третього класу!..
Відповідь: Трійця Говорить до нього Пилип:"Господи, покажи нам Отця,- і вистачить нам". Промовив до нього Ісус:" Скільки часу Я з вами, ти ж не знаєш Пилипе, Мене? Хто бачив мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш:" Покажи нам Отця?"... " І коли що просити ви будете в Імення моє, те вчиню, щоб у Сині прославивсь Отець", Повірте Мені. що Я - в Отці, а Отець - у Мені !-Єв. від св. Івана гл.14 в.8-9, 13. Так..., чомусь про Єгову нічого не сказано. Видно списую не з оригіналу.
Відповідь: Трійця хороша цитатка, ваша цитатка.... чи не в ній сказано, що Бога-отця (Єгову) ніхто бачити не може?... то чому ви його малюєте на іконах?.. і, таке питання: де тут сказано про духа, який у вашій релігії нібито "одне"?.
Відповідь: Трійця “Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно.” (1 Ів. 5:7)
Відповідь: Трійця додаю і вас до "списку неперевершених"..... ой, ще тут маюнка з’явилася.... вас таких "знавців" є троє!... підсумуємо Біблійні цитати, які використовує ваша релігія: - всі троє то одно (що "одно" ви досі не відповіли).. - петро -- скеля (православні кажуть Ісус, але це просте середньовічне вихваляння, в історії прикладів предостатньо)... - дух ширяв над водою (без коментарів )... і... і.... і все?.. чи я щось пропустив?..
Відповідь: Трійця не хотіла дописувати тут нічого,але якщо вже мене згадали... пупере, по-моєму, бажання все заперечити стало вище у Ваших дописах за істину. а істина - не Ваша і не наша. істина одна. знавцем себе не вважаю. але дякую за звання не думаю, що пан консультант собі присвоїв авторство Біблії. цитата з Біблії. ось ще така цитата,де всі три Божі особи поруч. прошу авторства мені не приписувати. дякую 21 І сталося, як христились усі люди, і як Ісус, охристившись, молився, розкрилося небо, 22 і Дух Святий злинув на Нього в тілесному вигляді, як голуб, і голос із неба почувся, що мовив: Ти Син Мій Улюблений, що Я вподобав Тебе! Луки 3:21-22