Відповідь: Трійця Дякую, звичайно... З.І. Ось такий ми мусульмани хитрий народ (це тільки підтверджує, що все сказане кулзаком і кабмінером правда), на все підем, щоб в чесного Християнина, карму видурити ))
Відповідь: Трійця На цій сторінці консультата, а на інших... Можна пуперу і Нью Шреку?.. Хлопці все таки в меншості?..
Відповідь: Трійця Дякую за Вашу "мусульманську" гостинність але на даний час не хочу, бо починає вже трохи нудити... .
Відповідь: Трійця Забагато карми Вам набавляють? Чи Ви взагалі проти такої практики? Я прийшов з форума де такого не було, і мені напочатку було приємно, коли якось реагували, на мої дописи добре чи погано, то вже така справа ( хоча, звичайно, коли добавляли було приємніше ), і зараз коли знову повернувся, на той форум, весь час ловлю себе на тому, що шукаю кнопку "добавити карму" З.І. А чому Ви, мусульманську, поставили в лапки, сумніваєтесь, що я мусульманин? Додано через 1 хвилину От тобі й на... (( А вони взяли, й зовсім карму поховали... Що ж тепер Миху, робити?..
Відповідь: Трійця Я нікого не прошу набавляти мені карми, хто як вважає, так і робить. Заради карми я ніколи не " грав на публіку" і не збираюсь - це мій стиль спілкування. Кажу те, що вважаю за потрібне, а не те, що мені вигідно. Це Пупер натякнув, що таким методом я заробляю карму. Тому я і написав, що мені однаково і цікавить мене зовсім інша Карма. Протесту я ніякого не висловлював, а доступно пояснив, що для мене головне, а що другорядне. Пупер - модератор, йому видніше, а Бог нас розсудить... ! На рахунок мусульманина в лапках. Ви ж ні з того, ні з сього вирішили накормити мене кормою, не запитавши мене. Наскільки я знаю порядні мусульмани так не поступають. Це більше виглядало на підкол.
Відповідь: Трійця Чесне слово, коли писав, той свій допис, то слів Пупера, не читав... Вже сьогодні, Ваш з ним діалог прочитав, і тепер розумію, чому Вам мої слова не сподобались... Як що Вас, це образило, до вибачте мене будь ласка... Якби самім верхнім повідомленням було не Ваше, а чиєсь інше, то сказавби, Миху, що б йому добавив карму... Хоча тепер розумію, що з моєї сторони, це все одно було б, не тактовно... Додано через 6 хвилин Так!!! Я з своїми 77-кармами, був об"єктом, заздрощів! (Дивлячись по сторонам) А не здається, Вам Миху, що тут якась змова?..
Відповідь: Трійця О карма, знов з"явилась! Який цікавий Форум, ту т навіть просто за інтерфейсом цікаво слідкувати, не кажучи, про дискусії!!!
Відповідь: Трійця Я вчора ні свої карми не бачив, ні карми форумівців. І додати або відняти не було чим.