Відповідь: Трійця Боже мене борони! В жодному разі я цього не роблю! Ох, Омаре! Церква тому і збудована на скелі (камені), на яку з усіх сторін накочують хвилі і...розбиваються на зрузки. Тут я не погоджуюсь. Хома направду визнав Христа своїм Господом і Богом, а Христос не заперечив. Бо в ті часи не було прийнято вимовляти Боже ім’я намарно і говорити "О господи, о Боже мій!!!" всує.
Відповідь: Трійця Омаре, а як поясните наступні очевидні речі. 1. Згідно Першої Заповіді покланятися можна лише Богові. 2. "Всяко коліно перед Його Іменем вклоняється, що на небі, на землі і під землею"
Відповідь: Трійця Тоді, як це погоджуєтся з Вашими словами - "Коли Слово стало тілом, то іншого родителя у Нього не було..."? А в часи, Петра, хто це міг бути? Я читав, як це питання задавали юдею, дійсно слово "Бог", він наврядчи всує сказав би, але є ще достатньо слів, які вказують на Бога, і які юдей міг в здивуванні вимовити, наприклад "Всевишній" та інші, атрибути Бога. Що конкретно сказав Фома (так, як же його звали, Фома, Хома чи Тома?), ми знати не можемо, оскільки ясно, що казав він не по грецькі, а арамейського оригінала цієї фрази не зберіглось. Миху, ми ж подібне питання розбирали. Вклонятися (тобто робити фізичні рухи тулубом), та поклонятись, це різні поняття. Так сталось, що в нашій мові, це дуже схожі слова, а от в арабскій (впевнений, так само і в євриті, і арамейській) це зовсім різні слова, поклонятись це ібада, а вклонитись (зробити поклон) - руку. Тобто Бог сказав, що нікому не поклонялись(ібада), але в Остані Дні коліна перед Ісусом(ас) вклонится (тобто зробе руку)
Відповідь: Трійця "Руку" це не наша рука. Це поклон по-арабські, тобто зроблять руку, значить вклонятся.
Відповідь: Трійця Не одне і теж, просто слова схожі, і то в нашій мові. В інших мовах(як то арабська) навіть слова не схожі.
Відповідь: Трійця ну добре, тоді поясніть цю різницю словами, тобто чи та дія відрізняється від іншої.
Відповідь: Трійця у тому смислі може Ви і праві. Але вклонятися і поклонятись можна тільки Богу, не скажете Ви ж, що поклонятися можна будь-кому, а вклонятись лише Богу, нє? Євреї поклонялися золотому тільцю і це Богу не подобалось. Додано через 3 години 25 хвилин Та й уклін, якщо має певну мету є поклоніння. Одна справа поздороватися, інша перед БОГОМ ЗРОБИТИ ТОЙ ЖЕ ЖЕСТ.
Відповідь: Трійця Тоді про вас можна сміливо сказати, що ви невіруючий Фома, бо не вірите Св.Письму. В часи Ісуса багато людей не витримували Його науки і відходили. Але я розглядаю ці слова не в минулому щодо конкретних осіб, а такі що тривають і мабуть будуть тривати до певного часу. Я не бачу для себе потреби змістовно цікавитись "байками", бо не маю наміру боротись з вітряними млинами.:cool:
Відповідь: Трійця . Св"ята Трійця- це Бог Отець, Бог-Син і Бог Дух Святий. Всі троє свідчать одне. Всі три Божі Особи рівні, адже це Одне Ціле. Тільки є ще один нюанс, який вказує, що всі гріхи прощаються, лише хула проти Святого Духа не прощається... . Для тих, хто не може зрозуміти, пояснюю: людина має прізвище, ім"я та по-батькові- три зовсім різні назви, а людина одна і як би Ви до неї не звертались, вона розуміє, що Ви звертаєтесь до неї.
Відповідь: Трійця а хто у нас пан ікогніто....майже мормон? тре би в Н. Стрілища позвонити дізнатись ,там в мене зазноба мешкає