Три желания в Новом Году.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 10 січ 2010.

1. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Пожелания....

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    - пионер, какое твое самое заветное желание?
    - партия, дай порулить![/OFFTOP]

3. wolfgang

wolfgang Well-Known Member

анусом чую!

Так же, как и служители АД(мин)а: анусом чую!:yahoo:

4. Luna

Luna Guest

"Это он...чувствует. У тебя должна быть голова..." (с) "Гений")

5. wolfgang

Голова есть... даже неподалёку:rose::))

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гетьте, думи, ви, хмари осінні!
    То ж тепера весна золота!
    Чи то так у жалю, в голосінні
    Проминуть молодії літа?
    Ні, я хочу крізь сльози сміятись,
    Серед лиха співати пісні,
    Без надії таки сподіватись,
    Жити хочу! Геть думи сумні!
    ...
    (Леся Українка)

Оптимізм Нині - Це Важливо!
    Зверніть увагу,особливо галичани!:good:

7. wolfgang

Зверніть увагу,особливо галичани!

Галичани, назагал, відзначаються особливим (і зазвичай необгрунтованим!) оптимізмом: отак вони просто здуру вітали хлібом-сіллю з дівками спочатку "совєти", потім німецьких фашистів, потім розвал Союзу, потім рекордний експорт з України самих файних дівок у гамбургські та роттердамські будинки розпусти, потім - юЩенка з його дешевим "нашизмом", а тепер - раді вітати того ж Тягнибока, який взагалі не знає і не може робити нічого, окрім "сепарації" за національними відзнаками:bad:...

Шановні галичани!
    Пам"ятайте: етнос укріплює лишень асиміляція та перехресний синтез з іншими етносами!!!
    "Мулати" - найвитриваліші та вбирають найкращі риси обох націй батьків!:good:

8. Юрко НОТОЦО

[​IMG] Dear Wolfgang,

As a valued customer...start a new life in another country: Australia!

No Lottery!
    Yes, Australia!

Wolfgang,It is a beautiful country for you, with an excellent health care, quality of life, public education, protection of civil liberties and political rights and many other advantages. These days, the Australian government is giving away thousands of immigration visas on a skill-based program! No Lottery! That means that now it is easier than ever to live and work in Australia, because all you need are two things:
    • Speak good English.
    • Be between the ages 18 - 45.

Пане Вольфганг, а то моє побажання Вам.Скористайтеся...раз Вам так тєжко жити-існувати в Україні мiж галичанами.
    Вже Така Вона Та Україна!
    Не будьте ідійотом,не упустіть момент!

:preved:

9. wolfgang

Вже Така Вона Та Україна!

-Шановний пане Юрко НОТОЦО!
    І Україна НЕ така, як вам звідти ввижається, й поміж галичанами мені, на щастя, жити не доводиться ("доки нас багато - нас не подолати!"(с)
    так що не переймайтеся і спрямуйте свої національ-свідомі погляди також (окрім Аустралії!) у бік другої неньки-Канади: там ЗаУшників та нео-нациків полюбляють і навіть іноді фінансують!:))

10. Юрко НОТОЦО

Поняв.В Вас глобальні плани і бажання!
    Успіху!:preved:

Доки вас багато,вас не подолати...так зрозумів.:good:

11. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

откуда такая уверенность, что на счастье?
    может на огорчение?
    но скорее - просто не доводилось...
    или "вы испытываете личную неприязнь в потерпевшему"? (с)

12. wolfgang

скорее - просто не доводилось...

Та доводилось, доводилось:wacko:...
    Кстати, в быту не столь ... хохлятся, как в форуме, но зато перегар сильнее:))...
    В принципе, вполне нормальный и добросовестный народ - ему бы крепкого и адекватного правителя, а не дебила (Я) или аферистку (Т)...

13. bars

bars Well-Known Member

Угу... "W"!:))

14. wolfgang

это висячие титьки вашей "тигр ЮЛИ"!

"W" - это висячие титьки вашей "тигр ЮЛИ"!:bad:

И я уже молчу о "просиженном" ТУЗе!

15. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

жжете без наркоза

16. wolfgang

Наркоз - это клизьма свидомытам! (с):))

17. Dr.Dick

ски*****ная...

18. Dr.Dick

во-уже слово ски***** на Украине стало матерным!

19. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Dr.Dick и wolfgang

Вы хотите, чтобы вам выписали нарушения ?
    Еще раз не по теме, готовтесь.

20. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Та то холєра ясна і нагла кров то-то позаливає,як той "ісслєдоватєль" виявляє клонство Юрка і Вуйка Стефка.Дзяд якийсь...Вуйко Стефко,то є Вуйко зі Самбора,а племінник є Юрко з Дрогобича,і пажалуйста нє триндєть...Шо ще треба більше?До суду клона ,а чи сам клоун?.Може вам фодиграфій мало,шоб знайти відмінності.А може Ніки подібні,а чи АйПі арес компютерів з десятків різних бібліотек вам замало..Йой,які то люди примітивні.Як той Лєнін,що раз Ніколай,раз Владімір,а то Улянов-Лєнін,а деколи і Крупський,в анекдотах...
    Ну і шо? Немають права два хлопи,як вуйко і племінник пописувати навіть з одного компютера,хоча мають по два кожен?Шо,пан Вольфганг-лінгвіст добре-сі розбирає в Римському праві,же може собі позволити запідозрити вуйка з племінником в клонстві...Та ті два клоуни,то і є клони,яко Вольфганг і Доктор...Та обявити їх клонами і навічно забанячити,жеби знали...як на вуйка бочку котити і понапрасліну триндіти.На тарамбук...і все.
    Добре,я си можу піти звідси і доліковуватися ...поки хтось тут не поставить тих клоунів на місце.І прийти,коли про такі речі тут буде негонорово мовити,і навіть заїкатись.А хочте,то забаньте навічно і бездоказово.Дивні люди...Шо день то мудрішають до виборів.А там і зріжуться на зелено знову...Як в тому кавалку...
    Приходить хлоп до дентиста,витягує з кишені шось в папері і мовитЬ:
    -Пане Ізя,а ну подивіться...Чи -то не золото випадково,а то б я си і зуби золоті та поставив?
    Доктор взяв то...Дивиться через збільшуване скло,оглядає зі всіх боків...Кличе асистента...Оглядають уважно,пробує на зуб,і каже раптом:
    -Тьфу на Вас Вуйку Стефку...Та то гівно-о-о!
    А вуйко:
    -Ну та так...Я си сам теж так подумав.звідки то в мене в задниці та золото би сі взєло!
    Добре...Вуйко перериває участь свою в форумі до ліпших часів,допоки ті два сі не заспокоять,з
    тими "подозрєніями".Племінника Юрка для Вас і так досить!А там зобачимо.На все добре!
    :)):pardon::preved:

а де твій аватар? :)