Три питання з Біблії.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Pan profesor, 17 бер 2016.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зробив недбало??о_О Згвалтував недбало чи що?:facepalm:
    В одній Австралії 100 (!) священників посадили. Не свідків Єгови, не дао-сяо-мао, а католицьких священників, самих начитаних у Біблії. Дійсно - шо тут коментувати...

А якби це з вашою дитиною сталося?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По данным издания NRC Handelsblad, в 1950-х годах католическая церковь кастрировала не менее 11 мальчиков, ставших жертвами насилия со стороны священников-педофилов, «чтобы вылечить их от гомосексуализма». После газетной публикации парламент страны призвал провести тщательное расследование. Проверка вскрыла факты сексуального насилия над тысячами детей в нидерландских католических учреждениях с 1945 года.

Скандал вокруг сексуальных домогательств в католической церкви — Википедия

:facepalm:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вікіпедія напісяна рускими батюшкамі для ісправлєнія мозгов інакомислячіх.:)))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

От у тому-то і справа, що історично, науково і археологічно про тисячу років життя людини нема доказів.

Тим не менше, дякую за відповідь:give_rose:

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Свята Католицька Церква - вже дві тисячі років як пройдений етап, кієвскій парніша. Цю інституцію вже в 10-му столітті пройденим етапом вважали - і шо? Дзявкайте собі далі на вічне, хочеш - на ІДІЛ молися, клоун.)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дві тисячі років коту під хвіст. Ти найкраща антиреклама Святої Католицької Церкви, з мавпи навіть бог нічого не зробить.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Неправда. Хоча не знаю, може в православній церкві піти й покаятись достатньо. В католицькій церкві гріх вважається відпущеним, якщо ти про нього щиро жалкуєш, і щиро зарікаєшся цього не робити. Не перед священиком - перед Богом.

А якщо цього жалю нема - сповідь вважається недійсною.

8. Samojlovu4

Твій божок може і не зробить. А я до Католицької Церкви відношення не маю.
    Слухай, бро - а ти часом не будист-даосист? Змахуєш на тих лисих задротів в простинях і капцях, шо з дзвіночками по вулицях ходили.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Cамуїлко, ти взагалі до цього розділу відношення мати не можеш. Не відривайся від своєї діяльності - демонструвати самкам болт і жбурлятися гімняшками. Чого ти сюди забрів я не знаю, давно мабуть н#х не посилали.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. ІгорМ

От це мене якраз і бентежить.

Як воно приблизно виглядає на практиці:

в кінці сповіді священник питається:
    - щиро жалкуєш?
    хлоп:
    - жалкую.
    священник:
    - щиро зарікаєшся цього не робити?
    хлоп б"ється в груди:
    - зарікаюся

гріхи відпускаються, хлоп причащається і іде грішити цими самими гріхами до наступної сповіді - знову не буде дотримуватися посту, буде інколи пропускати щоденну молитву і недільну Службу Божу, буде частенько лихословити, заздрити, обманювати і лінитися.

Потім знову прийде до сповіді - і все по колу. Шо нє?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Samojlovu4

Пішов би мову якусь потрібну повчив, задротику, а то стидоба просто.)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можете розповісти про діла організації СЄ від апостольських часів до початку 20 століття? Напевно ні, бо їх просто не було, а значить не було діл.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

але може за пятим - десятим разом, таки змінеться і перестане.

церква - це не місце, де живуть святі. Церва - лікарня для потребуючих.

• Подобається Подобається x 2
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага, до следующей исповеди, а да сожаление оправдывает все ... отличная концепция ...

15. ІгорМ

:scratch_one-s_head:
    Шось в тому є... :good:

• Подобається Подобається x 2
  16. artobstrel

да, кто-то понял что дело пахнет барышами, что единый культ и монополия на веру принесет не слыханные дивиденды жрецам, свободолюбивое язычество не возражало против свободного выбора человека, молись кому хочешь, но христиане подошли к этому основательно, уничтожались библиотеки, памятники античной культуры и т.д. не даром на родине Христа и там где он непосредственно пропагандировал - христианству показали кукиш, юдеи не приняли концепта, вообще.

17. artobstrel

я не претендую, на истину, но из тех кого я встречал только СЕ радикально относятся к вере ...

18. artobstrel

лучше "Незнайку на луне", уверен и читается лучше и морали там больше ... глянул краем глаза - мда ... Незнайка более привязан к реальности ...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

запропонуй кращу, пане!

20. Robert

Robert Well-Known Member

І які бариші зібрали апостоли і їхні послідовники? Особливо перших три сотні років.

а де твій аватар? :)