Три питання з Біблії.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Pan profesor, 17 бер 2016.

1. Robert

Robert Well-Known Member

Та ну? І хто це такий непереможний?

2. Robert

Robert Well-Known Member

Притчу про самарянина пам"ятаєте?

• Подобається Подобається x 1
  3. Robert

Robert Well-Known Member

Почитайте "Житіє святих" от і побачите справжню ознаку віри, а не довільну інтерпретацію і фантазії на вільну тему.

4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Есть там один, то ли ангел, то ли рогатый монстр с хвостом :)

• Смішно Смішно x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Знову погрози, КГБ...:facepalm:Непереможна містечковість.

6. Robert

Robert Well-Known Member

А далі?

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

Нi. Дали, конечно, был странный тип но на врага божьего не тянул :)

8. UNIA

UNIA Well-Known Member

9. Robert

Robert Well-Known Member

Ясно... тільки "один, то ли ангел, то ли рогатый монстр с хвостом" скинутий із неба, тобто - переможений. А Ви кажете...

• Смішно Смішно x 1
  10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так и нынче некоторые политики говорят, один недавно сказал: "Мы , в общем, свои цели выполнили" :)

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

полилось ... а Вы читать умеете ??? я конкретно спросил, конкретного человека, и больше чем уверен что мой вариант куда как ближе этому человеку, чем самаритяне ...
    и опять 25, я спрашивал конкретного человека, про конкретно его понимания, если мерить вашимим категориями - по Житию святых, то тут верующих на одного меньше чем нуль ...

12. artobstrel

во нагородил .... я вообщето говорил о твоих ближних ...
    а руки надо мыть перед едой, вера не подкрепляется делами, вера - подтверждается делами, ну как? наделал?

• Смішно Смішно x 1
  13. Robert

Robert Well-Known Member

Ну назвіть хоч одного "непереможного"...

А Ви не міряйте, а прочитайте, може і шкала мірки нова з"явиться...

14. artobstrel

вот что за люди ... для меня это не вопрос, для меня это очевидно, поэтому я докалупался до Миха, в виду его самопозиционированния как верующего. кста вы верующий ???

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну я Вас понял, дьявол - враг рода человеческого, но Всемогущий Господь его уже победил с неба сбросив... Значит победу по очкам уже одержал :) .Почти , как пукин в Сирии :) .

16. Hase

Hase зайчик

Ні, можна, саме за таким принципом живуть тварини :) В них вкладена мудрість, яка автоматично фукціонує. В науці називають, ще, як інстинкт :) Тварини народжуються, завжди знають, що робити, як виростити дітей, як знайти поживу, як захищатися...
    Люди ж були створені, по Божому образу. Це вияв любові Бога до нас. Їм було дано вільно думати, а не за якоюсь закладеною схемою. Тобто всі ми маємо завжди вибір, можемо мислити і визначитиcь про щось...
    Світ такий, яким МИ його зробили. Люди зробили вибір того, що вони хотіли, чи хочуть.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби ще було дано чим мислити.

А чому творець так мало розуму дав людям? Дивіться шо ми натворили зі світом.

• Смішно Смішно x 1
  18. Robert

Robert Well-Known Member

Во! Ви ДОКОЛУПАЛИСЬ, бо нєфіг робити, бо хочеться блєснути своїм остроумієм і просто поприкалуватись. Пригадую, в подібній манері кілька років назад відбувалась наша і не тільки наша бесіда з Вами на тему націоналізму, бандерівців, УПА і т.д. (тоді ще Ви носили колорадську стрічку...:)) Але пройшов час, відбулось потрясіння, і - я навіть не повірив - у Арта появилась бандерівська стрічка! Браво! І то треба було - москалям насипати нам солі! Тобто, треба ще одного потрясіння?

19. Hase

Hase зайчик

Справа не у розумі, а у принципі, ставити свої інтереси вище за інших включаючи також і Божі.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як людина це може зрозуміти якшо їй для цього не дано достатньо розуму?

а де твій аватар? :)