Три питання з Біблії.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Pan profesor, 17 бер 2016.

1. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

:facepalm:

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Казав сліпий "Побачимо" :)

• Смішно Смішно x 1
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я поражаюсь как невежество граничащее с глупостью перерождается в высокомерную иронию ... браво ...

4. wlad

wlad Well-Known Member

А як щодо вас особисто?

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а пожалуйста, пруффы в студию.

6. Hase

Hase зайчик

Яким чином сповідання, підтверженні Біблією??? І чому священник може попустити гріхи сповідающогося??? Чи не перейняли священники на себе те, що може лише сам Бог???
    Окрім того, чому священників називають ОТЕЦь??? Вони чиї отці? Наразі Ісус Отцем називав ЛИШЕ БОГА.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цей уривок показує, що владу відпускати гріхи Господь Ісус дав своїм Апостолам, яку вони передають своїм наслідникам: «“Мир вам!” “Як мене послав Отець, так Я посилаю Вас». Це промовивши, дихнув на них і каже їм: «Прийміть Духа Святого! Кому відпустите гріхи – відпустяться їм, кому ж затримаєте – затримаються”» (Ів 20, 21–23).

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

як ви називаєте своїх батьків? мама і .....?

9. Hase

Hase зайчик

Дзеко, людина народжується без знань. Розум ми самі собі розвиваємо в якісь мірі. Людина повинна в прямому смислі слова вчитися всьому. Не існує навіть материнських інстинктів :) Навіть ці речі потрібно жінкам вчитися. Тому-то виховання дитини (відповідно здобуття знаНь включаючи моральних) лежить великою відповідальністю на батьках. Ще є один факт вчення, це власний стиль життя. Діти вчаться з баченого.
    Лише є одне але... самостійно думати можуть лише одиниці :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

У своїх трьох, невеликих за об’ємом посланнях, улюблений учень Христа вісім разів називає християн «дітоньки». Яким же може бути звернення у відповідь, як не «батько, отець»?

11. Hase

Hase зайчик

Мої батьки це одне... чому священник називається отцем??? Моїм батьком жоден з них точно не був.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Розум - це не знання. Це здатність сприймати, засвоювати, і використовувати знання. Рівень інтелекту закладений від народження - собаки і дельфіни розумніші за багато інших тварин.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бог-Отець створив Адама і Єву, значить вони між собою брат і сестра?

• Смішно Смішно x 1
  14. Hase

Hase зайчик

Так то апостоли, їх було всього 12. Вони отримали від Ісуса ЗАВДАННЯ, яке вони до смерті виконували... Апостолам було також дана можливість повертати людей з мертвих, їх оздоровлювати... Цього дару ж священники не мають, чому ви думаєте, що вони мають інший (попускати гріхи)??? Взагалі для чого тоді молитися??? Невже особисте звертання до Бога не має змісту???
    Михз, маю ще питання, Ви не знаєте, де подівся Левко? Унього все добре?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дзеко, облом... не брат і сестра.:)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не думаю, я читаю Письмо - так, як написано.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як один отець може створити чужих людей? Це як у вас двоє дітей і вони між собою чужі. Це нонсенс.

18. Hase

Hase зайчик

Ні, вони живуть за закладеними інстинктами. Відповідно розвивати те, що у них закладено не можуть. Думають суто в природніх рамках.
    Знання дуже важливі, а от самостійно думати, це справді проблема...
    До речі можу порівняти школу Укр.-Нім. Так різниця полягає в саме тому, що в Німеччині вчать самостійно думати. Домашніх завдань практично не має, зато оцінюють за вмінням думати на уроці. У нас вчатьпрактично на память матеріал.

• Подобається Подобається x 1
  19. Hase

Hase зайчик

священники - це ne апостоли....

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як це не можуть. Люди можуть навчити їх робити різні речі.

а де твій аватар? :)