Ну це ж справді тупо. Ви вчора народилися? Невже справді фінансові махінації церковників відкриття для вас? Поскільки сьогодні велике свято римо-католиків, навіть не хочеться сьогодні цього торкатися.
Дякую за роз'яснення Без вас я би не знав що це він говорив не буквально, а мав на увазі художній зворот Я вас звільняю від потреби доводити свою віру Ви справді довели що ваша віра є стійкою і непохитною
у вас манія величі. Ви мені не давали дозволу доводити мою віру, то й нема потреби звільняти. Почитайте, краще що таке "притча" і як її розуміти - буквально, чи в переносному смислі.
у відповідь на картинку Дзеко про повішаних хлопчиків, улюблений засіб кремлівської пропаганди На месте массовых расстрелов репрессированных в Гомеле католики провели молебен [ФОТО] - Христианский сайт † Католік Гомель Це Бєларусь - а в Україні таких місць більше, запроданці....
Вопрос веры очень скользкий. У кого её больше, у кого её меньше. Пусть каждый верит во что хочет. Но клерикализм - это другое. Против этого многие, кто не хочет верой замещать жизнь страны и общества. Нельзя позволить стране превращаться в православный Иран или ИГИЛ.
в чем? я только задаю вопросы, имеете возразить по сути - прозит, а так - придет время и это Вы поймете, что вам вешали лапшу на уши ...