"Антирелигиозная пропаганда — воздействие на сознание людей с целью отторжения их от религии и выработки у них атеистического мировоззрения" - наскільки зрозумів - тема про атеїзм. І оскільки знаю - в основному росіяни, які в нас називють"освободітєлями" є атеїстами, українці - християни...
Ні, ви неправильно зрозуміли. Тема про розуміння Біблії. Для людей, які читали цю книгу. Таких, повірте, небагато. А Біблія, якщо ви звісно її читали, містить у собі тисячі суперечностей, і незрозумілих сучасному розуму вчинків. Тому є різниця між людиною яка прочитала Біблію і ходить в церкву і людиною яка не прочитала Біблію і ходить в церкву. Друга, як правило ходить туди бездумно, вона покладається на те, що їй Біблію правильно потрактують священики ("чув дзвін, та не знаю де він").
угу, а жидкий гелий не такой уж и жидкий, если установку для его получения собрал Капица - советский ученый ...
так че сидите? пишите свое "житие", поскольку вы явно интересней Акакия Ерепенского, я ваше почитаю )
пардон, дурь, и Дзеко не мало привел вверху, и Дыркин не раз заявлял про "гот мит унс", да львиная доля наемников не просто христиане а еще и ПГМнутые на всю голову ...
ок, тобто - добре, перекладаю: вище приведено фотодокази християнських терористичних угруповань на боці новососії, Гіркін (Диркін) - агент ГРУ РФ, є ярим християнином, неодноразово залучався до християнських заходів, охорона "святинь" тощо ... все наведене характеризує ваші заяви про атеїзм "новососів" - такими , що не відповідають дійсності.
то не християнська терористична організація, це просто терористична організація, яка ВИКОРИСТОВУЄ християнство у своїх цілях.
а яка не використовує? может Ватикан? ВСЕГДА все считающие себя христианскими организациями исключительно юзали бренд, без малейшего выполнения нормативной базы.
Ну добре, і ці теж хай ні. Хіба шкода? Можете ще додати тисячу чоловік. Але організація в цілому чисельністю кілька мільйонів чоловік займається тим що продає повітря і цим добре живе.