Три питання з Біблії.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Pan profesor, 17 бер 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

вітаю!

2. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

та, пусте :don-t_mention:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

скромність...

• Смішно Смішно x 1
  4. wlad

wlad Well-Known Member

"Антирелигиозная пропаганда — воздействие на сознание людей с целью отторжения их от религии и выработки у них атеистического мировоззрения" - наскільки зрозумів - тема про атеїзм. І оскільки знаю - в основному росіяни, які в нас називють"освободітєлями" є атеїстами, українці - християни...

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. wlad

wlad Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Pan profesor

Ні, ви неправильно зрозуміли. Тема про розуміння Біблії. Для людей, які читали цю книгу. Таких, повірте, небагато. А Біблія, якщо ви звісно її читали, містить у собі тисячі суперечностей, і незрозумілих сучасному розуму вчинків. Тому є різниця між людиною яка прочитала Біблію і ходить в церкву і людиною яка не прочитала Біблію і ходить в церкву. Друга, як правило ходить туди бездумно, вона покладається на те, що їй Біблію правильно потрактують священики ("чув дзвін, та не знаю де він").

7. wlad

wlad Well-Known Member

Ая, на злодію шапка горить ;) Відки будеш, пане?

• Тупо Тупо x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А це хто?

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу, а жидкий гелий не такой уж и жидкий, если установку для его получения собрал Капица - советский ученый ...

10. artobstrel

так че сидите? пишите свое "житие", поскольку вы явно интересней Акакия Ерепенского, я ваше почитаю )

11. artobstrel

пардон, дурь, и Дзеко не мало привел вверху, и Дыркин не раз заявлял про "гот мит унс", да львиная доля наемников не просто христиане а еще и ПГМнутые на всю голову ...

12. Pan profesor

А хто сказав що я не пишу? Ось як тільки закінчу, вишлю вам перший примірник, з власним автографом ;)

• Смішно Смішно x 1
  13. wlad

wlad Well-Known Member

Пан, я перепрошую, але ваш пост не зрозумів, може вже або російською, або українською :)

14. artobstrel

ок, тобто - добре, перекладаю: вище приведено фотодокази християнських терористичних угруповань на боці новососії, Гіркін (Диркін) - агент ГРУ РФ, є ярим християнином, неодноразово залучався до християнських заходів, охорона "святинь" тощо ... все наведене характеризує ваші заяви про атеїзм "новососів" - такими , що не відповідають дійсності.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не християнська терористична організація, це просто терористична організація, яка ВИКОРИСТОВУЄ християнство у своїх цілях.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

віра і розум - речі різні. Ви згідні? мало того, вони мало повязані між собою.

17. artobstrel

а яка не використовує? может Ватикан? ВСЕГДА все считающие себя христианскими организациями исключительно юзали бренд, без малейшего выполнения нормативной базы.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не використовував хіба шо Ісус. Всі решту живуть з цього.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А святий Степан? А апостол Петро? А апостол Павло? Інші апостоли? Як використали?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну добре, і ці теж хай ні. Хіба шкода? Можете ще додати тисячу чоловік. Але організація в цілому чисельністю кілька мільйонів чоловік займається тим що продає повітря і цим добре живе.

а де твій аватар? :)