Три оскари / ресторан льокальний Їх телефону немає у телефонній довідці, їх контактів нема ніде в Інтернеті, до них заходиш до 13-ої – двері зачинені, а графіку роботи *ніде не вивішано. Ооо, це наш клієнт. Трохи дивно було побачити у районі Батальної пафосну вивіску «лаунж-ресторан» і велетенських золотих Оскарів біля фасаду нового закладу.* Відшиб, запущені клюмби, ятки з овочами неподалік… Замальовка ще та. Та заманлива назва таки заставила повернутись. Оскари в мене стійко асоціювались з кінозірковістю – хотілось зайти й побачити всю епохальну історію кінематографу в обличчях та творіннях у вигляді фотографій на стінах. Дизайнери побачили «оскарів» інакше. Блискучий паб, вітіюваті візерунки на стінах, дзеркала, кришталеві люстри та світильники. Закладів такого штибу у Львові є чимало. Та віддамо належне – для цього райончику відкриття ошатних «Трьох оскарів» - подія мега-масштабу, бо заходити сюди на відміну від інших все ж таки приємно. Про це засвідчила й небагатолюдна, але як видно стала клієнтура закладу «за 30-ть». Ресторанчик розмістився в приміщенні вмістимістю понад 100 осіб, зонованому стіною на дві частини (з-за чого бенкети буде дещо складно спланувати -*ніби відокремлений від другого залу, а ніби й нє). В «оскарах» намагаються підтримати вже озвучений лаунж-стиль, що відноситься швидше до напрямку музики. Приміром, Френк Сінатра виконував пісні саме у такому «розслабляючому», «фоновому» стилі. Відтак і музичне оформлення спокійне, складається з хітів минулого століття. У літню пору зауважу, в них було досить прохолодно. Від обслуговуючого персоналу рясніло в очах, але над столиком ніхто не «нависав». Браво! Меню не вразило новизною чи об’ємністю, - так, європейська кухня з акцентом на морепродукти та рибу (окремо представлені рибні салати), яка видалась вдалою і ..гострою. Особливість кухні – багато приправ, про що не попереджають. Тому не зарадить перепитати наскільки гострою буде замовлена страва. Рекомендують олів’є з ікрою, як родзинку. Так званий* вишуканий салат з курятини варто було назвати Екзотичним – намішано було стільки інгредієнтів, що годі було все осмислити не те, що розсмакувати. Загалом порції невеликі (вихід страв вказано у меню). Переглядаючи ціни на м’ясні страви згадались деякі київські ціни (стандартні, не з фешенебельних). По цінам - салати 20-30 грн (а з авокадо наприклад – 50 грн), лазанья 15 грн, супи 10-25, омлети від 13 грн, гарніри по 10 грн, млинці з сьомгою 25, стейки – від 35 грн, шніцель – 35 грн, курятина – в середньому 20 грн, рибні страви – 50 грн, десерти – від 15 грн, фреш 25-30 грн, алкогольні коктейлі в більшості - 20-25 грн, мартіні - 9 грн / 50 гр, бехерівка -14 грн/50гр. Як йшлося у рекламних статтях заклад також пропонує зустрічати гостей розстеленим червоним килимом. Тому ще можна своїх гостей і тут чимось подивувати. Виявилось, що тепер вони працюють з 11:00 до 23:00. Вул. Дж. Вашингтона, 5а. тел. 245-89-73 ЧИТАТИ ДАЛІ