Не тільки. Ворогам потрібен Миколаїв (єдиний в снд завод, який будує авіаносці), Одеса (куди перебазувався наш флот плюс вихід на Подністров"я), Херсон (Північнокримський канал). І Днепропетровськ із Запоріжжям у сфері їхніх інтересів. Хочуть повністю відрізати нас від моря. Чернігів навряд чи захоплять. Саме там зручно поставити ракети НАТО, націлені на маскву.
Одеса і Дніпро не здадуться. ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ---------- Я маю на увазі, що такий сценарій, як в Донецьку і Луганську, в Одесі і Дніпрі не пройде.
Знаю. Янукович - Турчинов, Лєбєдєв - Тенюх, Богатирьова - Парубій. Досить? Ще сєню додайте, до повного марьяжу.
З якої це радості його не чіпати? Що, біла майданна корова? А фігу. Такий самий неук, як і Богатирьова.
ми самі розберемося з своїми проблемами, фашисти, не лізьте зі своєми законами до нас у хату, а то дістанете по носі. ---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ---------- Як би то не вмерти від безсилля перед своєю величчю, нє Василю?
---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ---------- На жаль,він в системі.
Моя - карлик, в порівнянні із Вашою. ---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- А що, систему так і не зламали?
Штірліц встал с Позаранку і дьорнул Занавєску...он єщьо нє знал что Спозаранку і Занавєску руминскіє развєдчіци....
Мушу, Миху, ще раз повернутись до цього питання. Тільки що по Інтеру виступав Тенюх. Це міністр? Це неук, який загубився в часі і просторі. Він плавав в елементарних питаннях ведучої. Молотив, як небіжка ногами... Я не в захваті від Гриценка, але він хоч грамотний, обізнаний в цих питаннях... Хто знає, за які заслуги поставили міністром Тенюха?
Та ну.... я, наприклад, не завжди знаю де шило, а де мило, а ви все знаєте, в гугл не ходи... ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ---------- А може так треба? Для чого в ефірі всі карти викладати?
По своїм каналам під пивним кіоском Василь дізнався багато цікавого, але не може вам зараз сказати, бо це під грифом "секретно". Якшо коротко, то Сєня - лох, а Йуюля - злодійка.
Мих, то старий політичний лис Турчинов мутив воду у свому виступі (дається взнаки минула пропагандистська школа кспеесес). А Тенюх тупив, як останній піджак-двугадюшник. Сипав з понтом незрозумілими словами, логіки яких і сам мабуть не розумів. А Ви кажете карти... Тепер знаю, за які заслуги він був премійований... Наші вєрнулісь...
Vadim Khomakha Для тех жителей России, кто пытается читать мои опусы. Запомните, даже блицкриг с Украиной будет вами безнадежно просран. Почему, объясню по пунктам. Мы - бЭндеровцы проклятые, очень не любим открытых боев и очень любим охоту в лесах. Многие из нас весьма сносно стреляют и очень многие прошли разные некрасивые конфликты. Мы уже поняли, чего стоит свобода и будем вполне уверенно поштучно откусывать от ваших "доблестных воинов" мясцо. А, когда нужно, и укрепленные районы захватывать... временно, для прореживания офицерского и полицейского состава. А, ведь, может быть так прикольно - приехать во Львов, или в Киев, погулять, посмотреть на улыбающихся людей, попить ДЕШЕВОЙ ароматной КАВЫ и вкусного ПЫВА, поболтать за жизнь с людьми, которые хорошо понимают русский, но отвечают на украинском... После войны такого не будет НИ-КОГ-ДА. Вы навсегда останетесь фашистами и убийцами наших красивых людей. Ради чего? ради удовлетворения желаний параноика Кабаева и его секс-партнера яфончика? Хотя мотивацию понимаю - долгое время прожил на территории НЕЧЕРНОЗЕМНОЙ России...
Министр Заоралек заявил, что россияне могут не только попрощаться с надеждой на отмену краткосрочных виз, но и не мечтать о получении вида на жительство в странах Евросоюза, передает Český rozhlas.- Мы слышали многочисленные заявления господина Лаврова о том, что Россия готова жестко отстаивать права своих граждан где бы это ни было. Если учитывать такие заявления, как можно вести переговоры о безвизовом режиме? Россия всегда была в этом очень заинтересована. Но если переселение российских граждан в другие страны представляет собой такой риск, как мы можем поддерживать идею безвизового режима?Другими словами, лучше не впускать граждан России на свою территорию, чтобы не допустить того, что их пребывание в стране может стать поводом к вторжению со стороны России.Хорошая мысль.