*За нездатність організувати управління військами в екстремальних умовах, рішенням виконуючого обов’язки Міністра оборони України контр-адмірал Березовський Д.В. відсторонений від виконання обов’язків командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України ВО МОУ. Класне формулювання, нє, Романе? Поміняли шило на мило, прости Господи.
Шкода, що інформація, якою зі мною поділились причетні люди, обмеженого доступу. У тутешніх писак багато чого би змінилось у їхній ейфорії. Гнати в шию всіх, хто має право керувати збройними силами. Всіх, як зрадників. Четвірку перших я вже називав.
То заший собі в подушку свою секретну інформацію. Заре побігли уряд міняти по третьому колу, шоб окупантам легше було смуту сіяти, ага.
а Вы - иносказательно, дескать было у дедушки с бабушкой 30 курочек ... бля ... пока писал у самого - "курочки" сели .... бля .....
Про курочку рябу? Хорошо. Так вот, громкие слова о мерприятиях по охране важных объектов, мягко говоря преувеличены. Как и реализация громких заявлений об мобрезерве.
пришел, грустно, страшно, руки трясуться, наверно в 41м себя так же люди чувствовали, когда не покидает ощущение пздеца и полной безпорадности при этом ...
Спікер Держдуми Сергій Наришкін заявив, що бачить можливість для діалогу з Україною. "Прийняте Радою Федерації рішення просто дає поки право, і цим правом можна скористатися в разі, якщо буде необхідність, а поки необхідності немає", - заявив пан Наришкін, коментуючи рішення Ради Федерації про надання згоди на використання російських Збройних сил на території України. Відповідаючи на питання, чи бачить він можливість для врегулювання ситуації в Україні за допомогою політичного діалогу, пан Наришкін сказав: "Звичайно". "Я так само, як і мої колеги, слово "війна" навіть вимовляти не хочу" , - зазначив він. З чого б це?
Як ви думаєте, що Кремлю вигідніше - віджати нехай навіть не тільки Крим, а й Донецьк з Луганськом, і відпустити решту України (в перспективі вступ до ЄС і може Нато), чи постійно мутити шось на кордонах, щоб ті регіони і нас тягнули до дна. Мені здається, що таки друге
А одне іншому не заважає... ---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- Каша заварюється дуже серйозна, бо порушувати договір в якому гарантами є США і Британія просто так не вийде...
А ви не чули нову "фішку"? ) Договір підписаний тільки президентами, на рівні парламентів він не ратифікований, а отже нічого не вартий )
По ідеї, якщо не все попродавали, то шось мало лишитись ) Шось я не вірю, що так прямо все і повивозили