"Третьої світової війни не буде" Буде Лугандон - епохальна війна за вихід у 3-є тисячоліття і темні сили повинні бути переможені. RU, як каже Анґел Меркель – єдина з впливових країн, яка розглядає сусідні країни не як партнери, а як сфери впливу. І тим, каже Меркель, намагається відкинути людство в минуле та позаминуле століття (а ми, з Вами, можемо сказати «в минуле тисячоліття») (коли інші країни вже покращились і встановили режим відносин з людським обличчям). Битва в Лугандоні між силами добра і зла може бути затяжною – нагадувати афганський сценарій: країна СССР напала на країну Афганістан, СССР переважав у військовому відношенні в багато разів партизан, але десяток років пізніше країна СССР перестала існувати, а країна Афганістан, хоч і зруйнована, тисячі вбитих, покалічених і т.д., але існує. В 2014 країна Російська Федерація нападає на країну УА… Сили зла запрограмовані в Лугандоні на поразку, хоча зараз і переважають військово, і мають досвідчених військових, і військові фірми країни НАТО (Райнметаль) з 2008 готували військові сили зла, і теперішній Президент США трохи про-російський (лідер росіян вибрав дуже зручний для походу час)… HAPPY NEW YEAR, UKRAINE! Згинуть наші вороженьки….!!
Ну....в кого які будуть думки? Це таки початок Третьої, чи дрібні локальні сутички перед переговорами?
Я думаю що вони постараються нас опустити ....Їм патрібна якась показова перемога з сотнями жертв і купою дезертирів...Паніка в неті,зрив мобілізації і величезне незадоволення владою ітп... Сподіваюсь Армія цього не допустить...
Думаю, своей армией на Путлера из-за Украины никто не полезет - ни НАТО, ни США отдельно, ни тем более европейские страны. Будут давить экономически и политическими подколками. Война и проблемы выжженной земли останутся проблемами Украины. Китай показывает, что ему пока все это до лампочки, а значит с восточных регионов РФ и границ кроме погранцов можно тянуть и тянуть военные резервы. В конце скорее всего останется демаркационная линия, за которой будут жить недобитки из сепаров в такой нищете, что раньше и не снилась, без признания и в экономической и политической изоляции. Будет ничья земля, коррупционное дно и потенциальный военный гнойник, как это сделано с кусками Грузии и Молдовы, на Балканах. Этот гнойник будет мешать развиваться Украине. +Крым - еще одна Абхазия. "У нас есть пляжи и персики, только они нахрен никому не нужны". В общем, все очень грустно как для Украины, так и для России, но третьей мировой не будет, такое мое мнение. Простите за пессимизм.
Китаєць це дуже мудрий чудак і ще БІЛЬШ хитрий. Він не хоче купи жертв своїх солдатів (таки теж не часи Даманського). Він ще трохи почекає, а потім введе в Сибір своїх вєжлівих людей і забере собі його практично без втрат.
Ну чому ж...Полякам теж краще воювати в Донбасі а не під Краковом.. Кандидат у президенти Польщі не виключає можливості введення своїх солдат в Україну
Путик уже одобрил закон о ТОР (территориях опережающего развития), это гигантские территории в Сибири и на Дальнем востоке, которые будут передаватся в аренду иностранцам на длительные сроки, на их территории не будут действовать законы российской федерации, из них можно будет безпошлинно вывозить всё, что угодно. Никого вводить не надо даже, Путик своими руками отдаёт китайцам и корейцам Россию. ЗатоКрымНаш...
А я думаю, що завалять того недомірка скоро. Воно ж нікому в цивілізованому світі спокійно жити і провадити бізнес не дає.
Ну, у них же были аланы (кажись от депутатов) объеднаца с Украиной и перенести столицу в Киев... вощем тоже хочуть в гейропу и положили болт на свою же территорию азиатской роиси.
Всё, что за Уралом - не воспринимается, как РФ, многими в стране. Никуда они не хотят, просто недалёкие. Не доходит, что путик страну к краху тянет. Им просто плевать. Если сейчас иностранцы заселят те территории, то потом, когда возникнут разногласия, - это будет повод к войне.