Ваши слова да богу в уши. Но к моему сожелению ситуация не очень приятная и путлер начинает вполне по взрослому. Недооценивать противника не есть хорошо.
Його ніхто не недооцінює. Може поволокти за собою людські життя, і він вже це робить. Просто він зібрався воювати з усім світом, а це завідомо провальна місія. З тим світом, якому він продає нафту і газ. Більш тупого плану важко уявити.
Не думаю что у Напалеона, Гитлера, Хусейна планы были более гениальные. Таких желательно останавливать в начале а не в конце.
Вм прямо ідеально все хочете. В ідеалі їх треба було затлумити поки маленькі були. Такий фільм є з Томом Крузом, де поліція майбутнього сканувала мізки і арештовувала ще за намір злочину, а не за злочин.
Совсем обезумели скоты. Верите или нет, я раньше в дьявола не верил, но потихоньку жизнь меня убеждает в обратном.
що і тре було доказати ... усьо, "сАюз не рушимИх республік свААбодних ... " а по темі третьої світової не буде - бо світу срати на Україну ...
Іде війна народна з фашисткою ордою "народний губернатор" Донецької області. ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- Васьок тобі стидно мало бути коли ти голосував за Януковича, який своїм пАкращенням привів країну до такого стану.
Звучить набагато краще, ніж було до цього часу. Мені здається президентом ще може стати Порошенко. З олігархами не все ясно з Ахметовим, він шось чудачить явно. І ригня нікуди не ділася, там Шуфро ходить з виразом обличчя як в Титушка і думає звідки починати гадити.
Ось це звучить набагато краще. Є надія,що рашці,таки прийшов звіздєц. США снимают эмбарго на иранскую нефть
Шось я бачу хмари згущаються, від завтра може початися серйозна роздача гірських лосів. Не тільки від США, а від ЄС і Японії в тому числі.
Крымский псевдоплебисцит породил новую реальность. Ее нельзя игнорировать и важно правильно с ней считаться, не сотрясая воздух пустыми спичами. Интересно, кто первый осмелиться сказать, что «хотя мы и потеряли Крым, но без единой жертвы и выстрела. Потому, что намного труднее не стрелять, чем стрелять оружием, которое в руках».Степан Гавриш, «Обозреватель»