Третя світова?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 1 бер 2014.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хто б зважав на брехливі виперди пуцькінських лизунів.:haha:
    Брехливій рашці вже давно ніхто не вірить.:nea:
    Гамнно є гамном.

• Подобається Подобається x 2
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

і навіть про тіснішу співпрацю з Європою

3. Rostov

Rostov миється в бані

:mocking: не так правда смешно, хотя скоро наверно перестанешь всему удивляться.
    я имел ввиду что ваше внимание заострили на войне с Россией, а пока в Киеве делят власть. Вот.

4. Romko

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

А не повинні би?...В вас не ділять, в вас Путін все собі згріб, а ми свого вигнали диктатора недоробленого, то тепер ділять звичайно...

• Подобається Подобається x 3
  6. Rostov

Rostov миється в бані

Ну что ж, весна покажет кто где срал.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

Вы диктаторов просто поменяли местами :mocking:.
    Хотя лучше бы я ошибался.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зазвичай стараюсь не годувати тролів, але на цей раз не можу втриматись :mocking: І хто ж тепер диктатор? Турчинов?, Юля?, Яцик, сотник Парасюк? чи о Боже ..Саша БЄлий ???:wacko:

• Подобається Подобається x 4
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ти не форумчанин, ти професійний фсб-шний троль. Представник ворожої (№1) держави. Ми таких "проходили" з 2004 року.
    Хочеш щоби до тебе зверталися на "ви" - будь ласка: виженемо, викинемо, ви*бемо. На що ти сподівався?
    Пам"ятай про три феномени Українського народу: Січ, УПА і Майдан. Ви (рашка) виявилися безсилими проти кожного. Якщо наші хлопці з дерев"яними щитами і битами перемогли Беркут і палили БТРи, то уяви собі що буде, коли цим хлопцям міністерство Оборони дасть справжню "дорослу" зброю?
    Що вИчитають роSSійські політтехнологи на Львівському форумі, мені глибоко байдуже. Нехай знають, що буде з їхніми синочками на нашій території.
    Пам"ятай: українці, незалежно від етнічної приналежності, ГОТОВІ і БУДУТЬ вбивати окупантів незалежно від окупантської етнічної приналежності. В тому числі окупантів-українців. У нас є мотивація до бойових дій.
    Те саме я написав знайомим з російських музичних і технічних форумів, у кого сини призовного віку або вже служать в роSSійській армії. І вони мене правильно зрозуміли.
    Все.
    Чухай звідси, я не дам тобі спокійно жити на Львівському форумі.

Форумляни, припиніть годувати троля. Це вам не люб"язний ерудований Н*****нец.

9. Romko

Звичайно.
    На той раз рашку заженуть в стойло.
    Можете не сумніватись.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені так смішно стає, коли коцапи апелюють до Китаю. Китай не визнає ніколи сепаратистів, через Тібет. Яку з коцапських бананових республік визнав Китай?

11. Rostov

Rostov миється в бані

Туда дураков не берут. Спасибо, за комплимент Борис. :mocking:

12. Boris_Kiev

Тим приємніше опустити "розумного". А пристрелити ще приємніше.
    Тобі сказано - чухай звідси? Пиши звіт про провал завдання.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я навіть не знаю чому коцап вирішив що Білорусія і Казахстан визнають Крим, і ті і ті підтримали територіальну цілісність України.:haha:

14. Boris_Kiev

Dzeko
    у них "манєчка величі".

• Подобається Подобається x 1
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Путіну доведеться ввести війська в Білорусію і Казахстан, щоб ті визнали Крим.:haha:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А фашистів у світі можуть підтримати лише фашисти.

Кримський руський блок, який набрав на виборах менше 4% намагається поставити російську націю вище інших, плюнувши на татар, українців, інше населення в Криму. Це явна ознака нацизму. Інколи нам закидають СС Галичину - події більш півстолітньої давності, а що робиться зараз у них під носом - не бачать.

На самих шапка горить...

17. Boris_Kiev

Північну Корею забули.
    До речі: моя московська родичка збирається тікати до Венесуели. Вона ніколи не жила в Україні і не позиционує себе українкою. Лікарка у ментівській системі, майор запасу.

• Подобається Подобається x 1
  18. Rostov

Rostov миється в бані

Ну вообще да, согласен. Прогулял урок в школе ФСБ

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для них брехня - мама рідна.
    Вони просто ганьблять Росію в хорошому розумінні слова.

20. Romko

Kostyantyn Kholodov
    Що ж, підіб'ємо перші підсумки.
    Після декількох діб ескалаціі в Криму і на кордонах Украіни Росія заручилася підтримкою щонайменше трьох потужних краін: Придністровська республіка, Абхазія і П. Осетія.
    З такими союзниками і високим ростом економіки, який зараз якраз спостерігається на московському ринку, можна сміливо розпочинати третю світову війну. Бліц-криг забезпечено!

а де твій аватар? :)