Третий звонок...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Ryokousha, 9 чер 2010.

1. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Вот такая ситуация: немецкие войска в 41 сожгли чей-то дом, люди пострадали... И вот солдатик идёт в атаку на фашистские окопы, вопя о возмездии, а тут ему немец из окопа и оппонирует: "А это я разве твой дом сжёг? Это разве я в твоих , конкретно, детей стрелял? Нет, Иван, я-то как раз хороший, а это сделал другой немец, ты, Ваня, его ищи..."
    Я понимаю, что любая аналогия хромает, но всё-таки...
    Люди в этой форме потеряли стыд и чувство реальности.
    Жертвы произвола должны помнить лица царёвой челяди, чтоб, не дай бог, не ошибиться? Надел форму (милицанерскую) - ты в системе. И не жалуйся.

2. Tan To

Tan To сын империи

Ваши спец. службы путану в публичном доме не найдут.
    В Ингушетии захвачен амир Магас

http://www.agentura.ru/timeline/2010/magas/

3. Norman

Norman Guest

А ты спец по публичным домам? С нормальными женщинами не получается?

4. Tan To

Tan To сын империи

Что, та же фигня?;):))

5. Heartland

Heartland Well-Known Member

А чім путана може загрожувати владі?
    Навпаки,влада сама зацікавлена в хвойдах, особливи в політичних.

Ви друкуєтетакі наївні несенітниці.:)):rolleyes:

Це не показник. Це виключення.
    Якщо ви не розумієте специфіки Кавказу, то ліпше і не трогайте цю тему.
    Сотні таких амірів гуляє і на їх місце прийде в тричі більше.
    Влада с повстанцями там міцно зв,язана. І використовує одна одну.

6. Tan To

Tan To сын империи

Ну вам виднее. Хм:rolleyes:
    Я весь одно большое ухо, ну в смысле глаз.

7. Heartland

В країнах, де ми з вами живемо, це тільки сліпому не видно.

Та хоть ....:))

8. Heartland

9. Tan To

Tan To сын империи

Ну мы живем с вами в разных местах, и ситуация разная.
    Т.е. лекции знатока специфики Кавказа не будет, я так и думал. Хм.)

10. Tan To

Tan To сын империи

Угу, поищите может найдете, "Приморские партизаны за однополые браки", сейчас какой только х...не изобразят.

11. ull9

ull9 Дуже важлива персона

на этот ворос, известный кстати, ответа нет.

12. ull9

ull9 Дуже важлива персона

Журнал Forbes сравнил российскую армию со "скотным двором"

тут тан то время от времени постит инопрессу.
    а вот это он пропустил. случайн видать.

форбес к желтой прессе не отнесешь.

13. Heartland

Єдиним досягненням померанчової революції була свобода стова.Тому пар суспільство випускало.
    Путін росіян і цього лишив.
    Пострадянські чінуші всюди однакові .І нічим українське свавілля і корупція ментів не відрізняється від російської. Одного батька діти.
    Тільки повна люстація влади може щось змінити.
    Люстації не було, а ні в Росії,а ні в Україні.

Вперед.

http://contr-info.ru/news/2009-06-24-370

14. Tan To

Tan To сын империи

15. Heartland

Ну, а якщо згадати вислів, що армія це дзеркальне відображення суспільства, то висновок напрашується сам: Путінська Росія - це скотний двір.

16. Heartland

"Скандал в связи с неуставными отношениями разгорается на Балтийском флоте, где призывники-дагестанцы издевались над сослуживцами. Кавказцы били матросов, отбирали у них деньги и вещи, а однажды выложили телами своих жертв слово "Кавказ", пишет калининградская "Комсомольская правда"

http://www.newsru.com/russia/17nov2009/dagestan_flot.html

17. Tan To

Tan To сын империи

Люстрацию чего, кто кем был при СССР? Путин вроде КГБшником.:)) Но только тсс..это тайна.
    Назад, вы статейки сами читайте, я думал чего из личного опыта поведаете. Вот прикол то...

18. Tan To

Tan To сын империи

Во как.:)) А Украина?

19. Heartland

Важкий випадок.
    Вас що там в Росії в клітках тримають? Тоді розумілі стають, ваші дикі дивацтва. І куда той дибіл Януковіч свою макитру пре?

Що собою являє люстрація влади? Це ні в якому разі не переслідування певних осіб. Люстрація – це відсторонення, тобто заборона особам, причетним до функціонування попередньої, тоталітарної влади, займати державні посади. Люстрація – це правовий спосіб позбутися скомпрометованих чиновників та політиків.
    Країнам центральної Європи, колишнім нашим сусідам по соцтабору, люстрація надала нові можливості і поштовх до покращення життя. І там на сьогодні немає такої гострої проблеми корупції, як в Україні. Молодь отримала шанс, і збудувала заможні країни.
    За офіційними даними, в Східній Німеччині таємним агентом був кожен п’ятий, в Румунії – третина дорослого населення. Але цим країнам було легше проходити люстраційний процес, оскільки вони вже мали деякий європейський досвід. В повоєнній Німеччині під люстраційний процес потрапило близько 100 000 колишніх діячів гітлерівської партії, їх було відлучено від державних посад. В Австрії колишніх нацистів позбавили виборчих прав. Також в 90-х роках люстрацію провели такі країни, як Угорщина, Польща, Чехія, Латвія, Литва та Естонія.

20. Tan To

Tan To сын империи

Для меня конечно новость, что теперь дагов на флот стали призывать, интересно каким специальностям их можно научить? Но главное, эта неуставщина к делу не относится.

а де твій аватар? :)