Третий год после "майдана".

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kYula, 20 лис 2007.

?

Третий год после "майдана". Что Вы чувствуете, вспоминая его?

Голосування закрито 21 гру 2007.
  1. Гордость за добытую победу?

51,4%
  2. Разочарование

24,3%
  3. Слава Богу, не причастен

24,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Третий год после "майдана".

А ві хто?Президент,чи "погулять" вийшов?

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

"Волнуєт", це не те слово. Я написав : що Вас бентежить, тобто "смущаєт" рос. у тому як промовляє президент? Гадаю що Аксакал теж помиляється, коли вважає слово "роковини" лише для випадків з летальним виходом. :) Сьогоденна коаліція є підтвердженням життєздатності ідей Майдану.

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Оно и так и так можно. :)
    Оч удобно. :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Добре, з'ясували що Вас не бентежить і не хвилює, просто гарант не подобається, і це зрозуміло.;) А коли людина неподобається, все що вона говорить викликає відразу та невдоволення. Потерпіть вже його трохи, незабаром Юля посяде, а вона ж Вам подобається...:D

5. шахрай

шахрай Well-Known Member

Юля ,якщо посяде,то ненадовго.
    Тре бути реалістом.Юлія Володимірівна ще менше подобається Віктору Андрієвичу ніж Віктор Федорович.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Президент, по Вашому, ще й тюрми повинен укомплектовувати?

7. Romko

Як Президент,Ющенко почав себе проявляти в останні кілька місяці.І то,як,нарешті побачив,що його авторитет впав нижче плінтуса і в Україні,і в світі.

Правильно.Але хто буде Ющенко після президентських виборів?

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Думаю, що корови пасти і бджоли розводити не буде. Я не проти бути на його місці після президенства, а він хай продовжує на цій же посаді. Що поробиш, як друзі підвели...? Командир без солдатів, не командир, а голос вопіющого в пустині. Дасть Бог і все внормується!

9. Romko

Як показали останні події,Ющенко не такий вже й безпомічний,яким здавався дотепер.Тому я не вірю,що він був на пасіці і не знав,що творять "любі друзі".Не треба робити з нього отакого доброго "царя-батюшку".Це просто клан безпринципних злодіїв,які виплили наверх на хвилі народної довіри.І,Юля,в принципі,не краща,але за вона хоч не зраджувала своїм словам,як цей "господар свого слова:хочу дав,хочу забрав".Я взагалі не згадую про Януковича,й ПР.Маю надію,що скоро ві зі своєю більшістю опиниться там,де їм саме місце - на нарах.Поки що це утопія.

• Подобається Подобається x 2
  10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сомнительно, что лозунг про тюрьмы и бандитов вообще можно реализовать при нынешней политтусовке.По причине простого вопроса - "за что?" И как только задаешь этот вопрос, оказывется под ответ на него попадают масса деятелей всех цветов и направлений...Мы живем в этой стране - и прекрасно понимаем, что стать миллионером (даже гривневым!) своим умом и трудом - невозможно....А поскольку количество миллионеров (уже - не гривневых, а в скв) в ВР зашкаливает - именно поэтому лозунг останется в русле нашей поговорки "дурак думкой багатiє".....

• Подобається Подобається x 4
  11. levandivka

По першій частині - згоден. А про "дурнів", я б утримався від цього... ;) (мріяти про "тюрми" законом не заборонено, а конкретних форумлян можна образити)

12. Romko

А я про що?Чи Ющенко,з Юлею з неба впали?Всі вони родом з тієї самої "системи".Тільки на фоні "проффесора" з його "славним" минулим і блатним оточенням сьогодні вони дійсно мають колосальну перевагу.і світ це бачить,дурних нема,вони це все перейшли багато років назад.
    А про дурнів ви погарячкували,ніхто не сліпий...

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я, пан Romko, скорей о себе....Я - все три тура голосовал за Ющенко, и поверьте - верил, что прижмет он хвосты ворью....Не знаю, как у Вас - а у нас ничего не изменилось....
    А поговорку - создал народ....И бьет он всегда не в бровь....

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Простий приклад. Цушко, і головне проста відповідь - за що? Захоплення генпрокуратури, а також за дії ОМОНу на стадіоні під час футболу.
    Одна справа коли у ВР мільйонер, який володіє підприємствами, банком, інша справа коли чиниться відвертий кримінал безкарно на очах у народу. Не згоден що до "дур., дум., баг.".:) Все можливо змінити, і швидше ніж Ви гадаєте. Потрібна воля, наразі її нажаль бракує, але теоретично може наступити момент коли вже іншого шляху у влади не лишиться. Щось може спровокувати такі дії. Приклад з спец номерами авто. Хто міг подумати ще два тижні тому що це стане реальністю?

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ваш умение делать неочевидные выводы поражает.
    Однако:
    1. В очередной раз акцентирую Ваше внимане на том, что это не мне не понравилось, а аксакалу. Я всего лишь напомнил ему, что так это называет САМ.
    2. Несмотря на то, что согласно словарю, гарант употребляет таки правильно это слово, всё же я бы учитывал и то, о чём говорил афтерстеп. У многих жителей Украины, в том числе у меня (и вот видите - у аксакала) слово роковини имеет негативную окраску и скорее применяется в смысле - траурная, трагическая годовщина. Может виной тому неосознанная ассоциация домовина - роковина. Хто з.
    3. Я действительно не испытываю симпатий к гаранту. Но к данному случаю это не имеет никакого отношения. Почему-то я автоматически фиксирую ошибки речи (в меру, естественно, своих знаний) любого публичного человека, даже если я к нему отношусь приязненнно или никак. Вот например в передаче "великие украинцы" один из учёных мужей, ректор Киево-Могилянской Академии (не помню его фамилии, мне он никак) сказал : "... вони навіть розмовляють по-російски."
    Извините, но даже я, учивший украинский язык при совьетах в зрусификованному Донбассе знаю, что если я розмовляю українською, то вони розмовляють російською. Не? :)
    4. О Тимошенко. Кто сказал Вам, что она мне нравится? Она мне очень не нравится. Но я действительно буду удовлетворён, если она станет ПМ, а страной кэрувать будут "дэмократы". Потому, что считаю, что это пожалуй единственный способ разрешить сложившиеся противоречия.
    Как видите, из этого не следует, что она мне подобаеться. Не торопитесь с выводами. :)

16. Romko

Во-во!Не поспішайте...
    "Покращення життя вже сьогодні" ми вже відчули.тепер побачим,що далі буде..

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

:D :D :D
    Даже 5-й канал частных новын назвал это действо дешёвым шоу.
    И я с ними полностью согласен.

Не теряйте ... весло, Danilo. :)

Додано через 3 хвилини
    Я ж и говорю - не спешите. А вы поспешили и сделали неправильный вывод из этого простого лозунга. :)

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Правда? Не чув, пропустив, напевно. Щоу? Може й так, але номери зняли, це факт. А декому вони не дешево обійшлися:D Що до Юлі, я мав на увазі що вона цілком можливо стане президент...кою.:) Вибори показали, вона дійсно може об'єднати Україну.

19. levandivka

Річниця Майдану пройшла. відкрита нова гілка про Нардепів/зрадників/маєткарів. просю туди писати.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)